reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Oj te nasze brzuszki, ciekawa jestem jaką ja będe miała pamiątkę po ciąży:-) marzyło by mi się,żeby wrócić do takiej formy jak w wakacje miałam,ale to pewnie tylko pobożne życzenia:-)

Artystka no to my mamy doga niemieckiego, taka bardziej krowa niż pies:-D

reklama
Ja brzucha w sumie tez nie mam dużego. Ale zostało sporo skóry. Miałam wielki brzuch w ciaży i szybkie chudnięcie wcale nie pomogło. Na ogół mało wystaje-ale czasem tak mi go wzdyma,ze tez czuje się jak w ciąży.Ważę 59 kilo.

lolkak- Maja coraz śliczniejsza. Kurcze może jak się napatrzę to też będę miała kiedyś taką śliczną córeczkę:p Cudne ma te oczka. Tylko u nas to raczej niemozliwe ja mam zielone Seba niebieskie. Adaś ma niebieskie.

Paula3- Gratulacje dla małej. Teraz oczy dookoła głowy musisz mieć.

Ostatnia edycja:
paula co Ty, nie umiem aż tak ładnie malować, poza tym teraz nie mam pisaków, bo już mi się wypisały, mam farby ale nimi jakoś mi nie wychodzi :confused2::sorry:
Widzę, że polubiłyście się z Kamą :-)

uf ja prawię pół godziny z Niną w wannie siedziałam :-D wszystko żeby nie zasnęła teraz mi się rozbudziła więc do 20 spoko damy radę :-D ale to był ciężki dzień :-D:-p

Tak sobie ostatnio myślałam że szkoda że nie mamy tu jakiegoś młodego tatusia :-D zawsze byśmy miały kogoś kto nam przedstawi sytuacje z tej drugiej strony :-D :-p

hahaha dobre spostrzezenie femme ale jakos zauwazylam ze na BB malo tatusiów jest wogole;-) w kazdym badz razie z zanym facetem chyba nie mialam jeszcze tu do czynienia:-D

Ja zaraz bede sie zabierac za usypianie Mikołaja... tz. poloze go na łóżeczko zeby sam zasnol jak wczoraj...;-) ale to za jakies pol godziny lub wiecej:-p

Paula jak dla mnie to wystarczy że dasz znać jak będziecie już wyjeżdżać :tak:
Kurde jak Ty to pięknie napisałaś " dzieci sobą, M sobą a my z redssikiem na plaży" :-D Chociaż w Cro to by bardziej pasowało z czarnogórską przypalanką niż z reedsem :-D Pocieszam się, że marzenia się spełniają :-D naiwna:-D

Anetka a tam od razu polubiłyśmy się :-D jakoś się dogadujemy :-D nie no żartuję na prawdę fajna dziewczyna z Pauli, nadajemy na tej samej fali :-)

Femme oj myślę że ten młody tatuś pogubił by się, w natłoku postów, o obiadach, obwisłych i wielkich brzuchach :-D:-D

Vegas- ja już pisałam na nk- sttrrrrraszna słodzinka z Twojej Martynki :-) ps czemu akurat Martynka? kto wybierał imię?:-D
mąż. Ja chciałam Jucię albo Zosię, ale mąż mimo, że wpierw się zgadzał to stanęło na tym, że to zbyt oklepane imiona. Bo taka prawda była hehe. Zaproponował Martynkę. Spodobało mi się. A co, nieładne?:p Jeszcze Maja mi się podobało, ale mężowi w ogóle. No i Natalka super imię, ale już siostra męża tak ma, więc odpadło;p

reklama
artystka - Majka dziękuje za komplementy ;-) A co do aukcji to obserwuje ;-) A jak Michaś?

Paula tak jak napisała Anetka-body to był gratis do zabawek z aukcji :-) bardzo fajny gratis :-) No i gratulacje dla córy :-)

Gosia91 wszystkiego naj dla małej ;-) Wczoraj stuknęły jej 3 miechy ;-)

Kaamaa chyba Ty się pytałaś o karnację Mai? Ona ma taka trochę ciemniejszą :-)

Wszystkim dziewczynom dziękuję za miłe słówka o Mai :-)

Femme i co mała nadal śpi na podłodze;-) Wygodnie?? A Twój brzuch:szok: gdzie on jest duży?

Do góry