reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Daff Moja Julka to też mały terrorysta, najbardziej lubo ciągać kota za ogon i wąsy :-D a jak kot leży na kanapie, to ona też włazi, i koniecznie musi po nim przejść :-D

Umi aa to wszystko jasne, mnie szans okłamać nie mieli, Julka od urodzenia ma pieprzyk na nosie.

Gosia to nie zazdroszczę Ci.... jak sobie przypomnę czasy kiedy Julka budziła się w nocy co 2 godziny i z tego godzinę jadła to aż mnie dreszcz przechodzi.

reklama
Też mieliśmy tchórzofretkę :-D na początku się go baliśmy i przez to on się bał nas i był gryzący :-D ale jak się do siebie przekonaliśmy to zajebisty był :-D na spacery z nim chodziłam no genialne zwierzątko ... tyle że okropnie śmierdział :no: to było nie do wytrzymania :dry: no i musieliśmy odsprzedać ale do pani która już miała jedną więc miał ziomka :-)

Chciałam dzisiaj do fryzjera iść ale w nie odbierają od 30 minut więc się wkurzyłam i przełożę to na kiedy indziej :sorry: a takie plany miałam a skończy się na siedzeniu cały dzień w piżamie :-D:-D ... idę obejrzeć zaległe odcinki prosto w serce :-p

kama hhahha te julki to juz we krwi to maja :tak:

umi haha literowka ci sie ladna zrobila.. zmaiast Kacper ma ponad 1.5 roku to wyszlo ci ze ponad 11,5 :D:D:D:D

daff wiesz ze nawet tego nie zauważyłam?:-p:-D hm... to szybka bylam hehe
femme a nie ma jakiejś komórki ta fryzjerka?
kaamaa no mnie mogli:-p no ale cos tam pdobny do mnie jest bardziej do mojego T i charakterek ma po nas obojgu wiec raczej to mój syn:-p

Umi bardzo szybko zes sobie syna postarzyla;p
marzy ci sie juz jako 12 latek? wtedy to dopiero bedzie sie dzialo!

Daff nieeee marzy mi sie słodki i grzeczny 3 latek 12 latka nie mołabym cmokac kiedy mi sie podoba, a i teraz młody sie juz wnerwia i zasłania sie reakami albo z takim zniecierpliwieniem woła " Mama nie...":-p

paula to ja się do Ciebie przyłączam, bo ja też od dzisiaj na diecie :tak::-p tyle, że mnie 10 kg nie uratuje :-p ja muszę schudnąć 30 :sorry::sorry:

My dzisiaj wstałyśmy przed 10, zjadłyśmy śniadanko, ja później poćwiczyłam ok 30 minut a Zuzia próbowała ze mną, ale trochę jej to nie wychodziło :-) miała ubaw tylko ciekawe czy śmiała się z tych ćwiczeń czy po prostu ze mnie :-p:-p

Od rana mam włączonego kompa,ale dopiero teraz mam chwilę,żeby looknąć co u was słychać ;-)

Artystka super,że choć na chwilę wpadłaś. Misio jak zawsze słodki :-) Ach te niebieski ślepia :-)

Gosia mi już Maja się powoli uspokaja ;-) Tylko 2 razy wstawała. Ciekawe ile tak wytrzyma :-) Za to dziś sobie pospałyśmy ;-) Do 9:30 :-)

Co do domowych gryzoni to ja miałam z 10 chomików,2 myszy. Zawsze chciałam mieć szynszyla:-)

Te wasze zabawkowe chomiki są super :-)

e:

Anetka oto Maja w Pszczółce od Ciebie ;-)
SDC11058.jpg

A tutaj w wersji dresik;-)

SDC11059.jpg

Ostatnia edycja:
lolkak ale śliczna jest Majuśka..
Kurcze dziewczyny chce sie wbić do was w temat, ale juz jakoś nie moge. Wczoraj siedzialam caly dzien dodawalam ogłoszenia, aukcje wystawiałam, linki rozsyłałam. w nocy malowałam i robiłam kolczyki, teraz mały usnął i znowu dodaje ogłoszenia. Kurde padam.... A z rodzicami nie rozmawiam wiec mlody na mojej glowie (tzn wogole nawet jak gadalam to ze 20 minut z nim rodzice posiedzieli jak ich prosilam i tyle) więc różnicy zbytnio nie widze.

Widze ze o szynszylach mówicie, ja uwielbiam świnki morskie :) No ale póki co nie chce mieć zwierzaka. Mam narazie psa którego owszem bardzo kocham, ale momentami bym go normalnie udusila :p Momentami czyli wtedy jak mi obudzi Miśka hehe :p ale to juz wina mojego taty bo go tak przyzwyczaił ;P

reklama
ANETKA - kurde też muszę zacząć ćwiczyć :dry: a nie ja leżę całymi dniami i wpierdzielam :no: ...i wiesz co chyba zacznę od zaraz nie ma co odkładać :-) :-p zmotywowałaś mnie :-D :-p

Ja robię obiad dzisiaj mi się nie chce :sorry: mięsa zapomniałam wyjąć więc będą krokiety i warzywa z patelni :- p

Z Niny mi się mały diabeł zrobił :dry: ciągle coś broi wywraca się jeszcze nauczyła się robić fikołki i ciągle robi nie patrząc na co leci :no: masakra że to dziecko jeszcze jest w jednym kawałku to cud jakiś :no:

Napisz swoją odpowiedź...
Do góry