reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

femme etam, fajny masz brzuch ;-) ja jak byłam przed ciążą szczupła to zawsze taki miałam, nigdy nie miałam tak naprawdę płaskiego..:-p

reklama
paula tak tu a BB był kalendarz adwentowy i tam co jaki czas był rózne kokursy mozna było wygrac ksiażki gry planszowe:-)
lolkak Ale z Mai pszczółka:-) słodziaczek a jakie oczka ma super:-)
aetaka my tez musimy zaczac odkładac tym badziej ze we dwoje pracujemy... eh... ale co odłozymy to trzba cos kupić i ie idzie bez tego wytrzymać:/
femme wiesz co niech o ci wypłate oddaje a ty mu bedziez wydzielac kieszonkowe:-) eee tam w ciazy ja tez chodze z wciagniety brzuchem ale ie jestem w taie wciagnac go az tak bardzo:-D

Aaaa Paula super, że marzysz o Chorwacji, może za parę lat tam się wszyscy wybierzemy? :-)
Tylko laki muszą sporo podrosnąć, po raz że daleko (samochodem ok 25h) no i zajebiscie słona woda, i piekielnie ostre kamyczki zamiast piasku.

KAAMAA - nie tyle co wielki tylko wyglądam jak bym w 5 miesiącu ciąży była :-D :-p a to wkurzające jest :-p ...ja też nie lubię i nie umiem oszczędzać ale jak trzeba to potrafię:-p

UMI - hehe no on zarabia 80zł dziennie ja przejmuje 50zł od dzisiaj i za 30zł dziennie spokojnie wyżyjemy :-p

ANETKA - ja kiedyś miałam płaski i chciała bym znowu mieć bo mam fizia na punkcie brzuchów tak mi się podobają takie malutkie bez tłuszczu :-p :-p ..ps. w końcu nie ćwiczyłam :dry: za leniwa jestem :-D jeszcze jak byście zjechały że mam się wziąć za siebie bo nie wypada z takim brzuchem to bym się zmotywowała :-D

TRINAA - no możliwe te mi nie pod pasowały a ogólnie lubię rzeczy z biedronki :yes: uwielbiam krakowską z biedronki pyszna jest ostatnio pół opakowania na sucho zjadłam :szok: :-p

Mama u mnie była przyniosła nam frytki bo ją poprosiłam :-D :-p tak więc się doprawiłyśmy :-) z Niną się bawiła w kółko graniaste i tak się zakręciły że Nina się przewróciła na szafę i ma pół twarzy czerwonej ciekawe jaki siniak z tego wyjdzie :sorry: :-p

Femme hehe chcialabym miec tylko taki brzuszek jak ty masz...:-D ja tez nauczylam sie chodzic z wciagnietym brzuchem ale to marnie pomaga:-D musze sie wziac za siebie ale sily, cheeci braaaak...

Ja dzis bylam u sasiadki, teraz od mamy wrocilam, pomagalam pierogi robic i dostalam ich troche ;-) Miki śpi, a mąż w domu na zwolnieniu.... :dry: ma zapalenie jakies w kostce ( w czerwcu 2010 mial zwichnieta kostke) i teraz mu wrócilo i tak więc... Mam w domu marudzacego Mikusia i jeczącego męża mowie wam... porazka...:dry: :-D

Eliza szczerze współczuje...nawet ostatnio z siostrą się śmiałyśmy,że chory facet w domu to gorzej niż dziecko:szok:

trina mam sznaucera średniego, lobuz z niego jest tzn łobuz od malego moj ojciec zlych nawyków go nauczył

anetka- klucimy sie ciagle, i ja zyje sobie a oni sobie, ja nie jem z ich oni z mojego ,nawet papier do tylka i cukier mam swoj! Ogolnie za duzo do pisania... Ale masakra jakaś

femme ja dzi zrobie swojego brzucha zdjecie! Co z tego ze zwalilam 15 kg jak brzuch mam z 5 razy wiekszy od Ciebie jakbym byla w ciązy!
No chyba ze nie jem to jestem plaska ;p I tez wciagam brzuch ;p

ARTYSTKA - no dokładnie jak nie jem to jestem płaska ale wystarczy zjem coś małego nawet to mi go od razu wywala :oo:

ELIZA - no niestety chęci pewnie w wakacje przyjdą jak trzeba będzie się pokazać :sorry: tyle że wtedy już za późno będzie :-p

dopiero 16 a mi już Nina się pokłada (bo wtedy jak zasnęła to przyszła mama i się przebudziła :-p ) ciekawe jak ona ma do 20 wytrzymać :dry:

reklama
Eliza szczerze współczuje...nawet ostatnio z siostrą się śmiałyśmy,że chory facet w domu to gorzej niż dziecko:szok:
Żebys wiedziala.... normalnie rano myslalam ze wyjde z domu i wróce dopiero wieczorem... :dry:
chociaz teraz Miki mi ładnie zasnol i spi juz 1,5h :-)

Artystka ja swojego brzucha nie pokaze:-D tłuszcz i jeszcze raz tłuszcz... :-D choc mam tylko te 68kg ;] musialabym brzuszki robbic ale mi kregoslup wysiada od nich
femme hehe ja mam w tym roku jeszcze wesele i jakos sie zmotywowac nie moge.... ale do pazdziernika mam jeszcze czas:-D ;-)

Do góry