reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

hej
My dzis bylismy na szczepieniu Mikusia. Klocus wazy 9350g i ma 77cm. :dry: nastepne szczepienie dopiero w lipcu :-)
No a tak to juz u nas po obiadku i M zaraz do pracy jedzie a wrócic ma dopiero w piatek :dry:

Głowa mnie boli:-(

reklama
Vegas jak coś to pewnie będę mogła Ci oddać '3" Activa,bo Maja zaraz z nich wyrośnie ;-) Powodzenia na rozmowie. Słodkie zdjęcia

Paula Babydream są w sprzedaży po 2 sztuki - można spróbować koszt chyba 2 zł. ja miałam raz,ale wtedy były jeszcze na nia za duże.

Umi ja więcej na temat cioć się nie wypowiadam-obojętnie czy zakumam czy znowu nie zaczaja ;-) :-D

lenka moja ma jakiś duży brzuch i szybko wyrasta z rozmiarów.

Trina gratuluje chłopca.

Nie wiem jak mam obcinać pazury mai. Za każdym razem się podrapie. Teraz ma szrame od nosa aż po ucho:baffled:
Oddac nie, chętnie odkupię bo już się nam pomału pampki kończą. Może na tydzień starczy i za kilka dni musiałabym iśc kupic. No chyba, że planowałaś później dac niż teraz, bo może Majka jeszcze nie wyrosła:p

Oj Laaaski nie gadajcie mi o chomiku nawet:dry: Mi dziś uciekł!! J rano z pracy przychodzi i mówi, że chomik uciekł, próbował go złapac, ale nie udało się. Ja mu mówię a daj mi spokój chcę się wyspac. Rano po 9 z Mychą wstałyśmy i próbowałam go znaleźc. Meble odsuwałam, nawet w szparach w kaloryferze patrzałam:-D i nic. Dopiero niedawno jak Mała usnęła co łączy się z wielką ciiiszą:blink: to słyszę, że coś jakby drepta w szafie u męża /szafa taki mały pokoik co się wchodzi do niego, regały, rylingi i te sprawy/. I za gondolą ze starego wózka Martynki go widziałam. Złapac takiego nie lada wyczyn:no::sorry2: zamknęłam drzwi od szafy i cudowałam z nim. Już raz go miałam to mi uciekł z dłoni, masakra:sorry2: ale udało się!:-) wsadziłam go do jego akwariumu i kołowrotek mu wyciągłam na wszelki wypadek:sorry2: bo może po nim wylazł z wysokiego akwariumu:sorry2:

Ostatnia edycja:
Elizka no.no.no jakie Miki ma rozmiary :-)

Vegas spoko ja mam 3 opakowania po 62 ;-) więc na pewno mogę Ci oddać :-) Maja zwykle musi zmienić rozmiar pieluchy jakoś tak 1,5-2kg przed końcem rozmiarówki ;-)a,że już ma ponad 6 to nie wiele brakuje ;-)

Cześć dziewczyny:-)
Wróciłam z pracy i czas ogarnąć obiad,a mój "laluś" wraca dopiero po 17 także mam jeszcze chwilę czasu,tylko nie mam pomysłu co zrobić..może też brokułową :-D

Eliza kawał faceta z Mikiego jest:-)

Vegas jak byłam młodsza miałam chomiki-też była nagonka często:-) a kiedy jeszcze mieszkałam z rodzicami,tato miał akwarium z rybkami i jakiegoś tam kraba,czy raka i ten cwaniak też wyłaził na wycieczki po mieszkaniu:szok:

Paula i dobrze,że sobie pospaliście dzisiaj:-)

Daffi skąd ja to znam, z tymi telefonami :wściekła/y:

ja właśnie jem śniadanie:p wcześniej okazji ani smaku nie było. Poprasowałam ubranka Martynki. Tata zachowuje się normalnie, normalnie do mnie mówi choc nie o mamie. Ale w sumie czemu miałby nie mówic normalnie jak się z nim nie pożarłam. A z mamą się często dziś mijam bo kuchnię mamy wspólną a ona to pani domu i w kuchni siedzi często.

Lolkak u nas ten sam problem z pazurami,czesto ma obcinane a takie ostre te szkity ze masakra
Vegas smacznego a co wcinasz dobrego?

Hej ja jednak dzisiaj byłam na tej sesji niedawno wróciłam :-p całkiem fajnie chyba wyszło już się nie mogę tych zdjęć doczekać :-D :-p

PAULA - ja tak sypiam prawie codziennie a i tak się nie wysypiam :-D :-p ..a ona w dzień nie może spać bo w nocy wtedy nie śpi :-p ...ooo koszatniczki fajne są :-) jak mi chomik padnie to chce sobie kupić :-D

VEGAS - hehe to niezłą akcję z chomikiem miałaś ale i tak dobrze że znalazłaś go :-p

Dobra lecę obiad jakiś szykować ;-)

no to ja mam zabawke chomika i zywego szynszyla;p;p;p
co on nerwow po nocach spsuje to brak slow.

tu na zdj jest jeszcze malutki;p

Ostatnia edycja:
reklama
Daffi bylas w gazecie no no no :-) i Julka sie załapała:-) ;-)

Kurcze nie daje rady, tak mnie glowa boli ze na oczy nie moge patrzec....:dry: musialam az procha wziac...

Do góry