reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Umi choinka do niedzieli palmowej rozwaliłaś mnie :-D:-D nie trzeba było rozbierać zamiast bombek pisanki powieszać i gites :-D

Vegas Nie wiem jakie u Was są ceny, też chcieliśmy postawić nowy dom, ale cała biurokracja, architekt, nadzór budowlany, pozwolenia etc. ok. 30tyś. by wyniosło, więc lipa.
W 3 jeszcze śmigacie, to na prawdę masz chudzinkę.

Paula trzymam za słowo, jak nie zadzwonisz to ukatrupię! :-D
Dla Brata 100 lat królewno :-D dobre, należy mu się :-D

Szukałam i w końcu znalazłam numer do gina który mnie prowadził na patologii ciąży. Przyjmuje w szpitalu i prywatnie, oczywiście na NFZ nie ma co lczyć, bo kilometrowe kolejki, jutro będę dzwonić, pytać jakie ceny prywatnie śpiewają.

E:

Trinaa gratuluję Jacusia :-)

Vegas Julka też bardzo często śpi w takiej pozycji :-D

Ostatnia edycja:
reklama
Vegas słodka akrobatka z tej Martynki:-)
Umi każdemu się tak może zdarzyć, przynajmniej byłaś oryginalna z tą choinką:-)

Vegas chcę zrobić cytologię i stopień czystości, tak profilaktycznie.

E:

:-D:-D świetne pozy, MArtynka chyba lubi przytulać się do ochraniacza :-D
aha, rozumiem. Ja miałam w październiku cytologię, na szczęście dobrze wyszła.
Noo Martynka śmieszne pozy robi, tuli się do roga łóżeczka, bombowo to wygląda:D

Trinaa chyba chodzi o mnie :-p Jak to Ci powiedzieć ona nigdy się w tańcu nie p****oli, dobra z niej specjalistka, ale jest strasznie nie miła ( łagodnie powiedziane) nie raz widziałam jak ktoś z od Niej z gabinetu z płaczem wychodził. Pożarłam się z Nią na Amen.

Laski jakaś nadzieja for me. W czwartek idę o 9 z cv do pewnej firmy, potrzebują asystentki stomatologa. Doświadczenie nie jest wymagane. Ciekawe co i jak. Kto wie..;)

reklama
Przepraszam kaamaa bujam coś w obłokach nie wiedzieć czemu:-D powiem Ci,że ja też musiałam zmienić gina,pisałam o tym nawet kiedyś tutaj. Na początku ciąży,miałam masę pytań i wiadomo pierwsze co to do lekarza,a ten patrzył na mnie jak na jakąś kretynkę...że co,może za młoda jestem:wściekła/y:

Vegas trzymam kciuki żeby się udało:-)

Do góry