reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Paula dzięki za instrukcję :-) zdążyłam wcześniej wykonać, niż doczytałam tylko u mnie z ryżem Julka go bardziej lubi.

Oooo koszatniczki superowo :-) Ja kiedyś miałam 2 chomiki i szczura, ale wolę większe zwierzaki, które swobodnie po domu chodzą.

Daff Ja zawsze chciałam mieć szynszyla, w zoologiku zaprzyjaźniona babka powiedziała, że strasznie ich odchody śmiedzą i są bardzo chorowite.

Femme chomiki raczej krótko żyją. Dwa lata i typa nie ma :-D
A właśnie wyjaśniło się co ma pod ogonkiem :-D

reklama
Paula dzięki za instrukcję :-) zdążyłam wcześniej wykonać, niż doczytałam tylko u mnie z ryżem Julka go bardziej lubi.

Oooo koszatniczki superowo :-) Ja kiedyś miałam 2 chomiki i szczura, ale wolę większe zwierzaki, które swobodnie po domu chodzą.

Daff Ja zawsze chciałam mieć szynszyla, w zoologiku zaprzyjaźniona babka powiedziała, że strasznie ich odchody śmiedzą i są bardzo chorowite.

Femme chomiki raczej krótko żyją. Dwa lata i typa nie ma :-D
A właśnie wyjaśniło się co ma pod ogonkiem :-D

to jakas dziwna baba bo jak chcesz to poczytaj ze szynszyle to bardzo czyste zwierzaki.. fredki strasznie smierdza i ich odchody ale nie szynszyle., jak szynszyl robi kupke taka jak chomik.... nie wiem co gada ta baba chyba nie zna sie nazwierzetach. no i wcale nie sa chorowite. zyja do nawet 25 lat... fakt ze nie mozna ich straszyc denerwowac itp bo wtedy gubia futro i skraca sie im zycie pod wplywem stresu. ale to pachnace zwierzaki! no chyba ze ta baba raz na 2 tyg sprztalala wklatce to sie nie dziwie bo ja mojemu 2 razy w tyg i mowy nie bylo zeby smierdzial.. zawsze pieknie paleczki pachnialy (ten podklad dla szynszyli) kapiele w piasku byly frajda dla niego i ten zapac h sianka:D no piekne poprostu:)

a ja z mamą do babci podjechałam,niech się trochę Zuzią nacieszy ;-) jakoś mi się nie chce do domu wracać -do garów i sprzątania :sorry:

Kama-jak mi sie znudzą,to moge ci oddać :-D A tak w ogole to moja mama mieszka w Bielsku i dopiero mi uświadomiła,ze czesto jezdzi przez Zabłudów,wiec powiedziala,ze ktoregos razu może mnie do ciebie podrzucić :-D Gorzej z powrotem :-D hihi..

Femme- sesja dla ciebie,dla Niny czy dla ciebie i niny?:-D

trina - i jak ?robiłas brokułową? wyszla?:-)
W Bielsku Białej? Niedaleko mnie:) Autkiem jakieś 20min.

A my byliśmy w 3kę u teściowej. Odstresowałam się od tego domu:p

Brokuły? Fuuj. Choc Martynka uwielbia;P

Ja tam brokuły uwielbiam :-) :-p

KAAMAA - sprawa z chomikiem nie wyjaśniona jeszcze :-D

PAULA - dla mnie :-p :-) następną chce z Niną ;-)

My zamulamy oglądaliśmy bajkę i w trójkę padliśmy :-D niedawno wstaliśmy a teraz Nina siedzi na kibelku robi kupkę a ja sobie wzięłam laptopa i na prędce nadrobiłam ale widzę że dzisiaj nadzwyczaj spokojnie tutaj :-p

Paula nie dziękuję :-D one są fajne jak u kogoś :-D no tak mówiłaś mi że mama teraz w bielsku urzęduję, ja idiotka nawet się nie odezwałam że przez zabłudów tam się jedzie :cool: jak mieszkam 5 km od zabłudowa. Super to umów się z Nią jakoś niech Was przywiezie, a z powrotem jak coś wymyślę :tak:

Ja też nienawidzę brokułów, Julka się zajadała.

A ja z tych zielonych warzyw to chyba najbardziej lubie brokuły. Za to nie lubię kalafiora.
Kupiłam za 10 złotych lampke led w biedronce-taka kula- i Adaś nie chce jej oddać. Tak mu się podoba. Tylko musze pilnować,by nie zaczął ją kopać jak piłki. Chodzi i mówi kulka świeci.

Paula no fakt jeszcze nie było czego coby nie wessała :-D
No wiesz że mną musisz na pół roku wprzód się umawiać taki napięty grafik cały czas w rozjazdach :-D:-D:-D

No to wpadajcie w czwartek lub w piątek, zapraszamy serdecznie :-)

reklama
Paula jednak nie było brokułowej;-) zrobiłam spaghetti:-)

0021f9c26b07bbd2afdcadcd6880bd17.jpg znalazłam taką kieckę i jak myślicie, jakbym do niej założyła leginsy, to mogłabym tak wystąpić na tej rocznicy u teściów?:-)

Do góry