reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Vegas jak coś to pewnie będę mogła Ci oddać '3" Activa,bo Maja zaraz z nich wyrośnie ;-) Powodzenia na rozmowie. Słodkie zdjęcia

Paula Babydream są w sprzedaży po 2 sztuki - można spróbować koszt chyba 2 zł. ja miałam raz,ale wtedy były jeszcze na nia za duże.

Umi ja więcej na temat cioć się nie wypowiadam-obojętnie czy zakumam czy znowu nie zaczaja ;-) :-D

lenka moja ma jakiś duży brzuch i szybko wyrasta z rozmiarów.

Trina gratuluje chłopca.

Nie wiem jak mam obcinać pazury mai. Za każdym razem się podrapie. Teraz ma szrame od nosa aż po ucho:baffled:

reklama
daff bo zapomniałam zapytac czy ci dzis czasem nie przyszedł chomik.Ja mam awizo bo oczywiscie mnie nie było i sie zastanawiam co to:-p No ale dogadałam sie z gościem, że mi do pracy jutro podrzuci
lolkak to bedziesz wiedziała na przyszłość.:-p O ile dobrze licze to w przyszłym tyg będe siemusiała wybrać do biedronki
paula u nas jest tak ze choinka moze stać do gromnicznej potem sie powinno rozebrać:-p a co do ozdób urodzinowych to wiesz co idealne na 18 nastek!!! brat bedzie ci wdzieczny myśleze jego znajomi tez:-p

no wlasnie nie chcialo mi sie juz wczoraj wchodzic na kompa ale teraz mialam to zrobic i napisac ze chomik wczoraj dotarl:D
usmialam sie z julkijak zanim gania i go pzrewraca na bok bo wyczaila ze wtedy nie ucieknie jje... polowe zaslinila.. no i fakt ze wlaczonego chomika do wlosow zblizac nie mzona bo strasznie wciaga i boli okropnie:D...
dlatego daje jej go wtedy kiedy posiwecam jej 100% uwagi albo wyjmuje baterie:D

Witam się i ja :-)

Nina mi wczoraj o 18 zasnęła :dry: i już stwierdziliśmy niech śpi do rana ... ta wstała mi po 3 :dry: zrobiłam jej mleko przyniosłam zabawki o które prosiła położyłam się u niej no i ja spałam a ta się bawiła tymi zabawkami :sorry: a jak się jasno zrobiła poszła do dużego pokoju gdzie spał Kuba i były zabawki i tam się do rana bawiła -_- co to jest za dziecko :-D :-p

UMI - nieźle z tą choinką poleciałaś :-D chociaż my kiedyś też do wiosny trzymaliśmy ale na balkonie :-D

PAULA - hehe nie nie :-p chodzić to ona zaczęła jak 10 miesięcy miała :-p

LOLKAK - no bo weź tu cały dzień nadrabiaj :-D można się nieźle zakręcić :-p ...jak to jak ? nożyczkami :-D :-p

TRINAA - gratuluje Jacusia :-)

KAAMAA - to ja mam koleżankę która ma już 3 letnią córkę a ostatni raz u gina była jak rodziła nawet po porodzie już nie była kontrolnie :sorry: ogromna głupota moim zdaniem :no:

to super,że Julka ma fajną zabawę, gorzej z mamą ;-):-D A jak Ty się czujesz? Zapisałaś się dzisiaj do lekarza?

dziewczyny u mnie ci lekarze to ten tel chyba wyciszaja i nie dobieraja... nikt mnie tam nie odbiera ale dzis ciut lepiej katar juz mnie nie meczy tak mocno....
troche kaszel emczy ale wcinam flegamine julki;p;p

co do zabawki to fakt.. nagram wam pozneij jak ona go delikatnie probuje zlapac.

Helloł :-)

Femme masz nie zmordowane dziecko :-D a teraz co robi? śpi?

A z tą babką, to na prawdę głupota, ale w końcu to jej organizm.
Ja mam koleżankę, która jest zarażona wirusem HPV u gina była rok temu ostatni raz, znając ją to szybko tam nie zawędruję.

Lolkak
obcinaj jak najczęściej, raz w tygodniu to minimum.

Vegas trzymam kciuki ;-)

Daffi jak to w przychodni nie odbierają? :confused: ja już bym dawno zmieniła. Łaski nie robią :dry:

Witam.
Piszecie jak szalone a ja jak zwykle czasu nie mam żeby odpisać. WIęc odpisuje tylko na to co rzuciło mi się w oczy.

Daffi Zdrówka.
Młodamamusia Super brzusio.
Gosuia92 Dobrze że z bioderkami wszystko ok.
Vegas Szkoda że tata nie odniósł się do tego co się działo w piątek. Ja kiedyś myślałam że pisanie listów jest lepszym rozwiązaniem, ale tak nie jest tak naprawdę. W liście za dużo się pisze emocji i to tylko pod działaniem chwili. Ja tak mam, dwa razy tylko do S napisałam a teraz wolę rozmawiać.
Kamaa A może suche są dlatego czerwone?
A co do choinki.
Dwa lata temu jak rozebraliśmy ja po Trzech królach tak stała aż do jesieni ale rozebrana.
Resztę napisże potem.

KAAMAA - w przedszkolu już jest :-p ...najlepsze że obudziła mnie tylko żebym jej przyniosła mleko i te zabawki i później sama się bawiła nawet mnie nie budziła :-p .. ja tam do gina co 3 miesiące średnio latam się zbadać i po tabletki :-p wolę mieć wszystko pod kontrolą :-p

Kurde śpiąca jestem a spać nie mogę jakie to jest wkurzające -_- .. miałam dzisiaj na sesję zdjęciową jechać ale kurde jeszcze samochodu nie mamy :no: już się 3 tydzień z kolesiem umawiam :angry: po tv mieliśmy jechać i może do kina wieczorkiem z czego też dupa wyjdzie :sorry:

reklama
Do góry