reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
Witam dziewczyny, sto lat u was nie byłam..
Nie mam czasu, mam duzo problemów... Szukam pracy, mieszkania. Dorabiam gdzie sie da. Maly jest strasznym łobuziakiem.
Powiem krotko 8 lutego mam wyniki badan dna i sprawe o alimenty. teraz 17 stycznia bylam we wloclawku z malym na tych badaniach...
Mam nadzieje ze sad nie przyzna mi 200zł, ja zlozylam o 500zl
ogolnie to musze czesciej zaglądac do was

Tu wam podrzuce link z aukcjami moimi, może ktoraś z was coś kupi, bo strasznie potrzebuje pieniedzy a cos ostatnio mi handel stoi..
tu są głównie kolczyki robione przeze mnie, a jeszcze obraz W nastepnym tygodniu powinnam dodać kilka obrazów, bo po nocach siedze i maluje, marylin monroe teraz sie produkuje więc zaglądajcie pod ten link co jakis czas...

Przedmioty użytkownika - Aukcje internetowe Allegro

Niedlugo wystawie ubranka po moim Michasiu i to bardzo duuużo więc jak juz bedzie aukcja to dam znać! :)

POzdrawiam kochane ;*

Paula żaden kłopot!! :-) już się doczekać Was nie mogę :-)

Cholera nie wiem o co chodzi im wszystkim :no: na prawdę dobrze wyglądasz, żadnego brzucha u Ciebie nie widziałam a tym bardziej ciążowego :wściekła/y: Ja tam na Twoim miejscu w doopie miała takie gadanie.

PAULA - hehe spoko na pewno się pochwalę :-p o ile coś wyszło :-p ...aż weszłam na nk zobaczyć te Twoje kg i ja nie widzę :dry: albo nie masz zdjęć aktualnych albo przesadzają i to grubo :sorry:

TRINAA - ciekawa ta sukienka ładna nie mój styl ale fajna :-)

ARTYSTKA - oj to widzę się dzieje u Ciebie... świetne zdjęcie małego to pierwsze widać że łobuziak :-)

Paula co za chamskie texty;> zrobiłabym za taki burzę.

Mężuś już do pracy pojechał, Malutka od 20.20 śpi:) Czasik dla siebie:)

Kurka zła jestem bo jakbym się wcześniej spytała kumpeli /mama takiej Zosi, którą się opiekowałam/ czy ktoś z jej znajomych niani nie szuka to możliwe, że już bym miała pracę, ale Ola nie wiedziała, że ja szukam pracy i mnie nie uwzględniła.. a mam referencje, doświadczenia i to sporo, sporo tych dzieciaków pilnowałam jak na mój wiek. No ale powiedziała, że będzie mnie miała na uwadze. Raz mi już załatwiła pracę, kto wie, może i kolejną mi załatwi:) A w czwartek jadę zawieźc to cv jako asystentka..

PAULA - ja też mam wielki brzuch cała chuda a brzuch taka ciążowa kulka :sorry: ale nie chce mi się ćwiczyć a jak zacznę się odchudzać to cała schudnę a tego nie chce :sorry: walić ich :-p a u Ciebie nie zauważyłam zbędnych kg jedynie na 5 zdjęciu ale myślę że takie ujęcie po prostu

Paula baleron :szok: chyba za uchem :-D jak przyjedziesz to mi mój pokaże, od razu Ci się humor poprawi.
Pamiętam te zdjęcie z brzuszkiem miałaś je na suwaczku, zawsze mi się miło kojarzyło :-)

Vegas a może daj ogłoszenie do gazety, czy cuś w tym stylu.

Ja chyba na prawdę w ciąży jestem, dzisiaj z M wcinaliśmy słone paluszki maczane w bitej śmietanie :confused:

Paula ja nie wiem mi ojciec taki eteksty i uwagi dawal do momentu kiedy nie schudlam 10kg w 2 tygodnie i dalej chudlam i zemdlalam z wycieńczenia i przestal. Pozniej po ciazy tez mowil. Jadlam obiad a on do mnie nie jedz tyle bo juz jak swinia wyglądasz. Jadlam kolacje a on zamiast żreć jak prosie to idz z psem. (moj ojciec wazy 120 kg a ja wtedy 66, bo teraz juz schudlam do 59 a od ciazy to z 74kg ;P)
No wiec nie wazne, chodzi o to ze sie nie przejmuj niczym, jak patrze na zdjecia to jestem w szoku!! chcialabym tak wygladac!!! ja ma wszedzie wszystkiego za duuuzo!!!

reklama
Paula śliczna z Ciebie kobitka, nie przejmuj się gadaniem i rób swoje:-)
Vegas zobaczysz będzie dobrze, w końcu musi się ułożyć :-)

chyba zdecyduje się na tą sukienkę, nawet zanalazłam na allegro buty praktycznie w takim samym kolorze za 40 zł, są na niskim obcasie,więc się nie umęcze :-)

Do góry