reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

No i jestem ;-)
Wizyta u lekarza "zaliczona", sprawa z ewentualnym wielowodziem rozwiązana-wszystko jest w porządku,tak jak już wcześniej lekarz mówił, taka moja uroda,że brzuchol jest duży:-)
I co najważniejsze i najwspanialsze- wiemy z mężem na jaki kolor malować pokoik:-D będzie mały JACUŚ :cool2:
gratuluję syneczka:) imię macie mało spotykane w dzisiejszych czasach:) przynajmniej ja znam jednego kolegę Jacka w moim wieku;)

Umi tata w liście podkreślił, że nie chce byc sędzią, i napisał tylko swoje zdanie odnośnie paru rzeczy.

reklama
vegas a ja znam kilku jacków:-p w tym mojego tatę:-p

ale jakos mam dyskomfort zwracając sie go Jacków po imieniu:-p pewnie dla tego ze mam swiadomosc ze tata to Jacek:-p Miałam to samo jak mówiłam do mojej kolezanki która ma tak samo na imie jak moja mama:-D

vegas a ja znam kilku jacków:-p w tym mojego tatę:-p

ale jakos mam dyskomfort zwracając sie go Jacków po imieniu:-p pewnie dla tego ze mam swiadomosc ze tata to Jacek:-p Miałam to samo jak mówiłam do mojej kolezanki która ma tak samo na imie jak moja mama:-D
hehe znam to. Moja mama to Ela i jak miałam w ławce szkolnej koleżankę Elę to też dziwnie się czułam mówiąc jej imię:p

Dziś z mężem oglądaliśmy działki. Za 42 tysiaki działka obok babci J. Może kupic działkę i gotowy domek? Zobaczymy jak już będzie tak daleko.. No albo budowac domek:) Niedaleko Pszczyny są domki do wykupienia. Ekipa nam przywiezie go na naszą działkę;D

Ostatnia edycja:
Umi- nie wiem czemu, może ma biodra szerokie. Ja pampersy może i 5 dopnę, tylko potem cały obtarty był no i na górze przykrótkie było. A tak ma przynajmniej komfort.
A te bella flexi co mam to naprawde zaniżone rozmiarowo, 6 są dużo większe. Jak mu się skończą to kupię 5. Całkiem się u nas sprawdzają, cienkie są, dość chłonne, i fajne szerokie zapięcia.

Moja Perła nosi trójki. I sprawdzają się i Huggies - nie za duże, nie za małe, w sam raz, tak samo Babydream i Pampers Active. U nas trójka to trójka hehe.

hmmm u nas obtarcia tylko popampersie były... Młody mi co 5 min jeczy:/ zwariuje... nie spał dzis wcalew dzien podobno:/

a właśnie chciałam was zapytać o te babydream.. dobre są? chciałam kupić,ale nic nigdy o nich nie słyszałam,więc nie wiem czy warto.

Vegas- trójki?!!?! ale chudzinka!!! Zuzia od 7 albo 8 miesiąca na 4-kach jest :-)
Babydream uwielbiam najbardziej. Tanie, ale super. Delikatne i mają dobrą chłonnośc.

Mój mąż wpadł na ten pomysł w drodze powrotnej od lekarza,a mnie się tak spodobało,że został Jacek:-) mam o parę lat starszego kolegę o tym imieniu,w którym tak na marginesie kiedyś się podkochiwałam:-D no w każdym razie udało się - imię nie jest oklepane i nie krzywdzące (mam nadzieje) także jest pięknie;-)

reklama
Do góry