reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
kurcze ale tu cicho fakt...
Dzieciaki obejrzaly dobranocke, i zanim sie skonczyla zobaczylam ze Miki trze oczka no to wzielam podusie, i do pokoju poszlam, pobujalam go chwile na rekach, i zaczol zasypiac i zamarudzil, wiec dalam cycka, wydoil i 5min i zasnol... wlozylam do łóżeczka i juz w pokoiku spi 15min... ;-) oby wyszla ta jego wyprowadzka do innego pokoju......
Daniel tez juz spi, hania jeszcze błąka sie.

mamusia ale maszz super brzunio:-)
Vegas fajnie ze tata odpisal, szkoda ze swojego zdania na ten temat nie wyrazil no ale wazne ze cos napisal;-)

Paula Zuźka Gratulację :-)u Nas też trza nie źle bajerować, my robimy tak że M ją za rączki prowadzi w moją stronę, dalikatnie ją puszcza i sunie dalej w moją stronę.
Najbardziej bawi mnie to że stoi sama jak jest czym zaaferowana, jak afera się kończy to od razu zaczyna się machać i siada :-D

Dzisiaj w tv na TVp1 "lost," tylko że to serial, ja go lubię.

PAula Umówiłaś się w końcu do gina?

Ostatnia edycja:
Gosia super,że z bioderkami ok. My za 6-8 tygodni mamy znowu pójść do ortopedy. Wcześniej muszę ponownie pójść na USG. fajnie,że suwaczek działa ;-)

Elizka no to super,że małemu przeprowadzka wyszła na dobre.

ej która z was kupuje pieluchy "Dada" z Biedronki? Byłam dziś i maja jakieś nowe opakowanie. Czy w środku też zmienili na lepsze te pieluchy?

Maja mi padła o 18,ale co chwila się budziła ze strasznym krzykiem.

reklama
Lolkak ja jakoś do tych pieluszek nie mam przekonania, nigdy nie używałam.

Pampers to ździercy, 4 niby do 18kg, Julka waży 12 kg i się nie mieści :no:

Bella jak napisała Paula są super, na allegro można znaleźć po 36zł za paczkę więc o wiele taniej niż pampki, tylko trzeba cztery paczki kupić.

Do góry