reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Paula eee to w takim razie chodź sobie na płaskich:-) zdrowsze to dla kręgosłupa:-)
lolkak:-D:-D tak tydzień zostanie potem pójdzie i za miesiac wróci:-D, a do nas wójek T. przyjeżdża z Kanady na poczatku lutego:-) a potem jego kuzynka z USA ma przyjechać
Daff a jak bys powiedziała ze sie mega xle czujesz to by miejsca chocby na wieczór nie wyskrobali?

reklama
Hej Lasencje;) dziś rozbieraliśmy choinkę u nas w mieszkanku i wszelkie ozdoby. Już mnie drażniły bo dawno temu święta były;)
Poza tym mąż od dziś na nocki ma to kompa okupuje. Młoda jeszcze śpi. Już jakoś z 1.5h będzie;)
Dziś mi mąż super seksik zafundował, ale nie spodziewałam się, że w trakcie tak strasznie będzie mnie bolało w środku brzucha. Jakby żołądek, jakby coś tam było, dziwne strasznie, ale może to przed @, który za tydzień ma byc.

Ja szpile uwielbiam, dzięki nim jestem wyższa i bardziej kobieco się czuję, ale teraz przez zimę to trza uważac jak się chodzi;) Ślisko bywa:]

lolkak- a karmisz ją piersią? może się czegoś najadłaś? Czarna kupa to od nadmiaru żelaza..

Kama- mam lepszy pomysł- pożycz od mamuśki to piękne autko i będziemy sobie śmigać raz do ciebie raz do mnie :-D ja co prawda prawka nie mam, ale jeździć umiem! :cool2: a ty będziesz moim GIE-PE-ESEM :-D

Umi- ale czasem się chce włożyć szpilki.. szczególnie gdzieś na imprezę :-) Może na wiosnę się uda :-D Tzn ja często noszę buty na obcasie latem,ale mam wrażenie,że komicznie wyglądam i że wszyscy wiedzą,że nie potrafię w nich chodzić :-D

Vegas- mnie tez czasami boli.. tydzien czasu jest idealnie,a czasami sie zdaży tak,że mnie boli.. :eek: u mnie chyba nie ma na to reguły.
mnie tylko dziś tak zaczęło bolec. Ale przed @ słyszałam, że takie bóle są dosyc normalne..:)
ale u nas zaczęło sypac śniegiem hoho. Chciałam na spacer iśc w 3kę, ale w taką pogodę to niefajnie się idzie, w oczy sypie.

paula hm... kiedys tez miałam takie wrazenie ale odkąd wszedzie zaczełam w szpilkach chodzić to stałam sie pewniejsza siebie i w sumie zapomniałam ze jetem na obcasach, no chyba ze ide z moim T. to mam problemy z nadazeniem:-D i wykrecam sie obcasami, ale prawda jest taka ze nawet na płaskim mam problem z nadarzeniem za nim:-p
Vegas, ja miałam w tamtym tygodniu rozbierać, ale choinka stoi do dziś:-p mam takie samo podejscie do szpilek:-p w ogóle wydaje mi sie wtedy ze mam nogi szcuplejsze:-D

hehe Umi ja tak samo bo Mój J z racji, że dużym chłopem jest to ma wielkie kroki, ja maleńka i muszę truchcikiem czasem zasuwac;D Haha komicznie to wygląda jak się gdzieś spieszymy:)
Oho, moja Lala wstała:)

Pisałam już, że Martynka jest mięsożercą? Za mięso dałaby się pokroic. Kiedyś za rosołek, ale teraz wybitnie po ojcu woli mięsko aniżeli jakieś zupy.

Dziś jadłam w kuchni, rodzice chodzili w te i we wte, byliśmy jak powietrze dla siebie i zapewne na długo tak zostanie. Ma to swoje plusy ta cała syt.... nie haruję od rana ciągle na dole i nie sprzątam. A tak to non stop sprzątałam na dole za nimi bo mnie skręcało jak był tam bałagan.

Ostatnia edycja:
wiecie, jak już pójdziemy na swoje i będę już miała pracę a wierzę, że ją dostanę jeszcze nim na swoje pójdziemy to może zaczniemy się starac o bobaska?;) Oj chciałabym, tak właśnie za jakiś rok bo mi się podoba różnica między dziecmi tak 3-4 latka. Chciałabym Juleńkę miec albo Zosieńkę, ale wiem, że J chce syneczka i śmiał się, że jak będzie kolejna babulka w rodzinie to nie będzie do mnie gadał:p On marzy o synu. Ja marzyłam o córci i już mam;)

Lolkak
już wiem czemu Mój nie jedzie pytac o to wojo. Bo jak okradli mu auto jakoś przez lato to mu wzięli też książeczkę wojskową i do tej pory jej nie wyrobił. Wcześniej nie była mu potrzebna.. No ale teraz by mógł wyrabiac a nie siedziec;>

jestem...!
żyje....!:rofl2:
Miki spi:-D chyba mu przeszlo ale dopiero koło poludnia... tak to sie meczylam...:dry:
Lolkak tak póżniej chlopcy beda razem miec pokój ale narazie musze go nauczyc zeby spal w łóżeczku itd. wiec w spokoju bede mogla go karmic na fotelu:-) a ze Daniel w nocy sie jeszcze budzi to i lepiej ze narazie z hania beda pokój dzielic.
Paula no tak, czekam na fote chyba ze dasz linka na nk to oglądne sobie Ciebie:-)
Daff kurcze chorowitko trzymaj sie...
Umi ciotka z ameryki przyjechala??? oooo to dobrze:-) ;-) lolkak zakrecona chyba;-)

No nadrobilam:-)

Paula3 tak karmię ją piersią. Jadłam to samo co zawsze, żadnych preparatów z żelazem. No chyba,że to od kurczaka pieczonego w folii. Był trochę przypieczony:dry:

Elizka mąż Ci pomógł w przemeblowaniu?

Vegas mój ma ta książeczkę ale wyprana i nic nie widać;-)

Ech dziewczyny po weekedzie jestem :-D ie zajarzyłam z przyjazdem ;-) :-D:-D:rofl2:Koniec zbijania ze mnie ;-):laugh2::-p

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry