reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
tata mi odpisał. Śmiał się w liście /napisał mi list:p/, że fajnie się dzieje w domu, że listy musimy pisac do siebie. Ale że widocznie czasem tak trzeba. Uważam, że lepiej pisac listy niż emocje zbędne dodawac do swoich racji. Napisał, że mam rację, że nie muszę iśc do babci jeżeli nie chcę, ale mam to powiedziec otwarcie /tere fere, a mama mi dała coś powiedziec odnośnie swoich uczuc, odczuc? Na starcie powiedziała mi, że już nie jest moją matką;// Powiedział, że całkiem dorośle nie zachowuję się jeszcze bo mam nieraz fochy /jak ich nie miec w takim domu.../ i potwierdził, że rodzina najlepiej czuje się sama ze sobą najlepiej na swoim.

Niestety nic nie napisał co uważa o tym co moja mama do mnie powiedziała.

Umi jestes rekordzistka choinkowa! ja zdjelam po sylwestrze..ja stwerdzilam ze w nowy rok choinka jeszcze moze byc ale juz w niedziele jej nie mialam:D

vegas to fakt smieszne ze trzeba pisac do siebie listy ale wiesz latwiej jest tak jak mowisz napisac niz pwoiedziec.
tata tego nie komentuje bo nie chce sobie nagrzebac u mamy ale u mnie w domu np zawsze bylo tak ze kazdy mial wlasne zdanie. moglo byc sprzeczne ale np jak nam mama cos zarzucala to tata glosno potrafil pwoiedziec ze mamy jej nie slucghac bo gada bzdury i na odwrot.

mam nadzieje ze sie wszytsko zmieni naprawde.

a może mu wstyd za mamę? gdzieś tam w sercu.. mój tata też potrafi nieraz powiedziec jak mama pierdoły gada. Ale w tej naszej piątkowej syt nie był świadkiem tej rozmowy, pewnie jest rozdarty pomiędzy mamą a mną. Szkoda, że nas nie stac pójśc na swoje, przynajmniej tata się zgadza w tym z nami, cud:p szkoda, że nie byłby w stanie nam pomóc by na to swoje iśc..

Dzień dobry kochane ;)
oj troszke mnie tu nie było ;(
napewno mnie juz nie pamiętacie ;(
co tam u was :-)
zaraz wszystko nadrobie ;) :-)
a u mnie wszystko wporządeczku ;) :-);-)
dzidzia rośnie i wszystko jest ok ;)

Zobacz załącznik 320778

a to My 22 tc

ide nadrabiać
BAJ
bede wieczorkiem ;)

byłam dziś z Amelka na usg bioderek i chwała Bogu wszystko w porzadku:)
Moja cora od dzis ma nowego przyjaciela-SMOCZKA,lezal i czekal na pdpowiedni moment myslalam,ze obejdzie sie bez,ale coz.
Pierwszy raz zasnęła sama w łóżeczku oczywiscie z przyjacielem,ale i tak jestem z niej taka dumna(moze sie odzwyczai bujania i zasypiania w wozku:))

Gosia super, że wsjo OK:) Moja Perła do 2 miesiąca życia była bez smoczka, potem jednak smoczek był koniecznością bo jak go nie miała budziła co równe 2h w nocy, oszalec szło:p
Młodamamusia ale masz wielki brzuch hehe:) super:)

my rodzinnie, czasik w 3kę spędzamy, bawimy się:)

Paula jestem :-D

Gosia dobrze że z bioderkami wsio ok.

Vegas ja też myślę, że tata nie chce się mieszać w kłótnie między Tobą a mamą, wcale się mu nie dziwię bo ja też bym się nie wtrącała na jego miejscu.

Młoda śliczny brzunio!

A jaaa jestem przeszczęśliwa!!, moje leniwe dziecko w końcu wykonało 5 samodzielnych kroków :tak::-)

E:

Dziewczynki potrzebuję pomocy, Julka cały czas ma czerwone policzki, czego to może być objaw?
Na pewno nie są odmrożone.

Ostatnia edycja:
reklama
Paula jestem :-D

Gosia dobrze że z bioderkami wsio ok.

Vegas ja też myślę, że tata nie chce się mieszać w kłótnie między Tobą a mamą, wcale się mu nie dziwię bo ja też bym się nie wtrącała na jego miejscu.

Młoda śliczny brzunio!

A jaaa jestem przeszczęśliwa!!, moje leniwe dziecko w końcu wykonało 5 samodzielnych kroków :tak::-)
super! u nas od paru kroków trochę to trwało do normalnego chodzenia, ale każde dziecko jest inne, może niebawem będzie biegac:D

Do góry