reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
a moja córa jeszcze sobie dziczy w łóżeczku. Tzn próbuje zasnąc, ale nim uśnie to 1000 pozycji próbuje, obija nóżkami szczebelki i wydaje śmieszne dźwięki;)

Vegas pediatra mimo karmienia mm kazała nam podawać. No i właśnie nie wiem co z tym robić.

Lolkak poczekamy :biggrin2:
a nam własnie nie bo nadmiar wit D jest niezdrowy

Martynka jeszcze szaleje, Julka od 19:30 śpi.

Doczytałam sobie na mądrej stronie, że do roku powinno się podawać, więc daję sobie spokój.

E:

Agateczka
pewnie że możesz nie pytaj tylko pisz co Ci ślina na palce i klawisze przyniesie :-D

Martynka jeszcze szaleje, Julka od 19:30 śpi.

Doczytałam sobie na mądrej stronie, że do roku powinno się podawać, więc daję sobie spokój.

E:

Agateczka
pewnie że możesz nie pytaj tylko pisz co Ci ślina na palce i klawisze przyniesie :-D
Tyle, że moja Dziunia do 17.30 spała popołudniu;D Od 16.30

już jest cisza, więc zapewne śpi:)

Ostatnia edycja:
Witaj Agateczka :-)
Vegas to fajnie,że próbuje zasypiać:-) ile jej to zazwyczaj zajmuje czasu?:-)
femme mój mąż pracuje w agencji ochrony i tak mówimy "dyżury", czy służba rożnie to bywa;-)

Ja w sumie witaminy D już od dawna nie podaję :-p podawałam regularnie dopuki Zuzia była karmiona cycem, później jak przeszła na modyfikowane to dawałam jej ale to jak mi się przypomniało :-p teraz już w ogóle.

My dzisiaj byliśmy w kinie na "Och Karol 2". Podobało mi się, polecam :tak:;-);-) później pojechaliśmy na małe zakupy, kupiłam Zuzce 2 pary body, bo już ze wszystkich prawie powyrastała :sorry2:, kupiliśmy jej też zabawkę do kąpieli, książeczkę z Peppą z talerzykiem i sztućcami i naklejki na ścianę z motylkami i kwiatkami :tak::-) Tak więc dzień uważam za udany :tak::tak:

Poza tym dostałam dzisiaj okres i umieram z bólu :baffled:

Ninie pierwszy ząbek a w sumie dwa bo wyszły jej dwie dolne jedynki w dniu kiedy skończyła 5 miesięcy :-D później to poszło szybko teraz wychodzą jej już piątki :-)

Ja aktualnie Ninie już żadnych witamin nie daje tzn kupiłam miałam jakieś tam coś w stylu vibovitu ale ciągle zapominam jej dawać :-D :-p

PAOLAJN - ja chciałam znać płeć nie wytrzymała bym zresztą łatwiej się przygotować wiadomo w jakich kolorkach co kupować a tak chodzisz po sklepie widzisz coś genialnego dla dziewczynki a nie wiesz czy kupić bo nie wiesz co będzie :-p no ale Twoja decyzja ;-)

PAULA - tak czytam że piszesz że KAAMAA to gaduła a ty też sprawiasz wrażenie gaduły :-D:-D więc niezły sajgon musi być jak się dwie dobierzecie :-p ... a czemu nie lubisz jak jest w domu ? :-D :-p to chyba nie dobrze :-p

KAAMAA - to tak niebezpiecznie przy tym piecu coś by się działo zapaliło a ty byś nie mogła go dobudzić :no: a to nie łatwo takiego wyciągnąć :-p ja wczoraj K z samochodu nie mogłam wypchać kolega pomógł :-D :-p

TRINAA - aaaa już myślałam że jakiegoś doktorka masz w domu :-p

ANETKA - ja czaje się aż ten film na zalukaj się pojawi bo do kina szkoda mi na taki film iść bo i tak nie ma efektów :-p no i weekend chce też koniecznie obejrzeć :-) a do kina chcemy iść na łowce czarownic czy jakoś tak ;-)

AGATECZKA - nie wiesz jaka płeć z własnego wyboru czy maluszek nie chce się pokazać ?;-)

Ja nie wiem co moja córa bierze ale dzisiaj ma takiego powera jak by na jakimś dopalaczu jechała :no: od 4 nie spała później w dzień 40minut tylko a ona do tej pory buszuje i ani jej się widzi iść spać :dry: K już wrócił więc uciekam też .. ;-)

Ostatnia edycja:
reklama
Trinaa to Ty Bodyguarda w domu masz :-D

Anetka My też planujemy się wybrać na to do kina, ciekawe czy M da się wyciągnąć.
Fajnie że dzień Wam się udał :-)
To nie ciekawie brałaś jakieś tabletki?

Femme nie masz szans żeby się zapaliło, wszystko jest szczelne, chyba pomyślałaś że to taki stary piec kaflowy, my mamy centralne.

Tyaaa Paula też sobie języka nie żałuje :-D obydwóm NAm się gęby nie zamykały :-D

Wyobraziłam sobie Ciebie samą wyciągającą Kubę z samochodu, parsknęłam śmiechem :-D:sorry2:
Ja to już w sumie wprawiona jestem, kiedyś przez pół chaty go za nogi ciągnełam :-D

Ostatnia edycja:
Do góry