reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

ja tam myślę, że @ albo ma się mocny i bolesny albo nie. Nie wiem czy to jakaś nieprawidłowośc od razu.
Muszę tabletkę wziąc. Choinka, nigdy regularna nie jestem. Dorobię się bobaska przez to;>

reklama
kama no przydałoby się w sumie pójść, bo nie dość, że boli to co miesiąc się spóźnia sporo :sorry2: jakiś czas temu spóźnił mi się aż 30 dni!!! :baffled: już byłam pewna, że w ciąży jestem :-D no ale wtedy byłam u gina i wszystko było ok, miałam przyjść za 2 tygodnie jak okres nie wróci, zapisałam się i w dzień kiedy miałam do niego iść, oczywiście okres się pojawił :-p ale do dzisiaj nie mam pojęcia skąd takie spóźnienie :sorry2: ostatnio (przed świętami) też spóźnił mi się sporo, bo 16 dni.

Zdradź te sposoby :-D:-)

ja tam myślę, że @ albo ma się mocny i bolesny albo nie. Nie wiem czy to jakaś nieprawidłowośc od razu.
Muszę tabletkę wziąc. Choinka, nigdy regularna nie jestem. Dorobię się bobaska przez to;>

Ja nie widzę żadnej normalności w tym, że ktoś wymiotuje z bólu, jest mu słabo i wszystko go boli.
Każdy ma swoje zdanie.
4 ginekologów u których byłam też w tym normalności nie widziało.

Ja nie widzę żadnej normalności w tym, że ktoś wymiotuje z bólu, jest mu słabo i wszystko go boli.
Każdy ma swoje zdanie.
4 ginekologów u których byłam też w tym normalności nie widziało.
teraz skoro Anetka wyjawiła, że się aż tyle spóźnia to bym poszła a tak to nie. Ja sama przed ciążą miałam tak bolesne @ i to było normalne wg ginki. Po prostu każdy organizm jest inny.. Na @ jeszcze nikt prócz tabletek nie wymyślił aby słabiej je znosic. No czasem okłady pomagają.

TRINAA - fajnie takiego doktorka mieć w domu zawsze czujesz się bezpiecznie najlepiej pediatrę :-p

VEGAS - przypomniałaś mi o tabletce :-D :-p

Ja też miałam strasznie bolesne miesiączki zanim zaczęłam brać tabletki anty :no: srałam i rzygałam na zmianę :dry: straszny ból dzięki tabletką przeszło a po porodzie jak chwilę nie brałam też były trochę bolesne ale już dużo dużo mniej nie wymiotowałam już z bólu :dry:

My do kina też mamy 30km ale my często (jak mieliśmy sprawny samochód :angry: ) jeździmy sobie do Gdańska

Kuba poszedł się kąpać to szybko wpadłam :-D to jest uzależnienie :-p ale teraz serio uciekam zaraz kolega do nas na film jeszcze wpada :-p

femme ale Ty lachon jestes:) nie jestem LEWA ale podobasz mi się :D hihihihihi.
Moja Mala w koncu padla bylismy w gosciach od 16 niespokojna była cały czas weszlismy do domu i koniec jekow wszystko dobrze dziecko spi ;/ nie lubie tego nigdzie z nia jechac nie mozna. Monż moj cos tu sie kreci bez koszulki kusiii,albo komputer chce okupic:)

no Clio też ładna też...ej czy my im nie za bardzo słodzmy;p? (świrki,bajerki;p) ale mam Mega lenia...nic mi sie nie chce

reklama
no Clio też ładna też...ej czy my im nie za bardzo słodzmy;p? (świrki,bajerki;p) ale mam Mega lenia...nic mi sie nie chce
hehe wiesz ja bywam zazdrosna, ale nigdy o koleżanki. Potrafię wprost stwierdzic, że ta np jest ładna a ta ma np ładne oczy. E tam za dużo słodzimy. Nie uważam tak:) Każda kobita zasługuje na komplementy;)

a to Ty znasz Clio? Myślałam, że nie miałyście styczności.

Do góry