reklama
.Aneta.
Fanka BB :)
kama no przydałoby się w sumie pójść, bo nie dość, że boli to co miesiąc się spóźnia sporo jakiś czas temu spóźnił mi się aż 30 dni!!! już byłam pewna, że w ciąży jestem no ale wtedy byłam u gina i wszystko było ok, miałam przyjść za 2 tygodnie jak okres nie wróci, zapisałam się i w dzień kiedy miałam do niego iść, oczywiście okres się pojawił ale do dzisiaj nie mam pojęcia skąd takie spóźnienie ostatnio (przed świętami) też spóźnił mi się sporo, bo 16 dni.
Zdradź te sposoby :-)
Zdradź te sposoby :-)
Kamiśka :)
Fanka BB :)
ja tam myślę, że @ albo ma się mocny i bolesny albo nie. Nie wiem czy to jakaś nieprawidłowośc od razu.
Muszę tabletkę wziąc. Choinka, nigdy regularna nie jestem. Dorobię się bobaska przez to;>
Ja nie widzę żadnej normalności w tym, że ktoś wymiotuje z bólu, jest mu słabo i wszystko go boli.
Każdy ma swoje zdanie.
4 ginekologów u których byłam też w tym normalności nie widziało.
Vegas
Mama Martynki i Zosi :)
teraz skoro Anetka wyjawiła, że się aż tyle spóźnia to bym poszła a tak to nie. Ja sama przed ciążą miałam tak bolesne @ i to było normalne wg ginki. Po prostu każdy organizm jest inny.. Na @ jeszcze nikt prócz tabletek nie wymyślił aby słabiej je znosic. No czasem okłady pomagają.Ja nie widzę żadnej normalności w tym, że ktoś wymiotuje z bólu, jest mu słabo i wszystko go boli.
Każdy ma swoje zdanie.
4 ginekologów u których byłam też w tym normalności nie widziało.
femme fatal
Mama Ninki :)
TRINAA - fajnie takiego doktorka mieć w domu zawsze czujesz się bezpiecznie najlepiej pediatrę
VEGAS - przypomniałaś mi o tabletce
Ja też miałam strasznie bolesne miesiączki zanim zaczęłam brać tabletki anty srałam i rzygałam na zmianę straszny ból dzięki tabletką przeszło a po porodzie jak chwilę nie brałam też były trochę bolesne ale już dużo dużo mniej nie wymiotowałam już z bólu
My do kina też mamy 30km ale my często (jak mieliśmy sprawny samochód ) jeździmy sobie do Gdańska
Kuba poszedł się kąpać to szybko wpadłam to jest uzależnienie ale teraz serio uciekam zaraz kolega do nas na film jeszcze wpada
VEGAS - przypomniałaś mi o tabletce
Ja też miałam strasznie bolesne miesiączki zanim zaczęłam brać tabletki anty srałam i rzygałam na zmianę straszny ból dzięki tabletką przeszło a po porodzie jak chwilę nie brałam też były trochę bolesne ale już dużo dużo mniej nie wymiotowałam już z bólu
My do kina też mamy 30km ale my często (jak mieliśmy sprawny samochód ) jeździmy sobie do Gdańska
Kuba poszedł się kąpać to szybko wpadłam to jest uzależnienie ale teraz serio uciekam zaraz kolega do nas na film jeszcze wpada
femme ale Ty lachon jestes nie jestem LEWA ale podobasz mi się hihihihihi.
Moja Mala w koncu padla bylismy w gosciach od 16 niespokojna była cały czas weszlismy do domu i koniec jekow wszystko dobrze dziecko spi ;/ nie lubie tego nigdzie z nia jechac nie mozna. Monż moj cos tu sie kreci bez koszulki kusiii,albo komputer chce okupic
Moja Mala w koncu padla bylismy w gosciach od 16 niespokojna była cały czas weszlismy do domu i koniec jekow wszystko dobrze dziecko spi ;/ nie lubie tego nigdzie z nia jechac nie mozna. Monż moj cos tu sie kreci bez koszulki kusiii,albo komputer chce okupic
reklama
Vegas
Mama Martynki i Zosi :)
hehe wiesz ja bywam zazdrosna, ale nigdy o koleżanki. Potrafię wprost stwierdzic, że ta np jest ładna a ta ma np ładne oczy. E tam za dużo słodzimy. Nie uważam tak Każda kobita zasługuje na komplementyno Clio też ładna też...ej czy my im nie za bardzo słodzmy;p? (świrki,bajerki;p) ale mam Mega lenia...nic mi sie nie chce
a to Ty znasz Clio? Myślałam, że nie miałyście styczności.