reklama
femme fatal
Mama Ninki :)
DAFFI - w każdym mieście chyba jest takie coś u na w Gdańsku też broń boże mieć szalik w nieodpowiednich kolorach czy coś to po mordzie dostajesz niestety takie czasy
VEGAS - moja też się kiedyś dorwała do sudokremu ale ja nie byłam na tyle pomysłowa żeby go zakleić i była cała w nim -_-
TRINA - mąż jest lekarzem ? oj trochę samotności dobrze też czasami mieć odpocząć od wszystkich i wszystkiego
PAULA, KAAMAA - fajnie że spotkanie wyszło następnym razem jakieś zdjęcia obowiązkowo ! :-)
PAULA - Kuba jak już się przebudzi i ogarnie to przeprasza i w ogóle jutro ma wolne i już zapowiedział że posprząta i zajmie się małą żebym się wyspała ale jak śpi koniec świata nie do wybudzenia nic nie kontaktuje rzuca się wyzywa kompletnie zero inny świat nienawidzę go budzić bo niby później tłumaczy że on nie kontaktuje dlatego tak się zachowuje ale ja nie potrafię tym się nie przejmować i wściekam się na maksa mimo wszystko
Ale miałam przed chwilą sprzątania Nina wywaliła klatkę z chomikiem i wszędzie były wiórki
VEGAS - moja też się kiedyś dorwała do sudokremu ale ja nie byłam na tyle pomysłowa żeby go zakleić i była cała w nim -_-
TRINA - mąż jest lekarzem ? oj trochę samotności dobrze też czasami mieć odpocząć od wszystkich i wszystkiego
PAULA, KAAMAA - fajnie że spotkanie wyszło następnym razem jakieś zdjęcia obowiązkowo ! :-)
PAULA - Kuba jak już się przebudzi i ogarnie to przeprasza i w ogóle jutro ma wolne i już zapowiedział że posprząta i zajmie się małą żebym się wyspała ale jak śpi koniec świata nie do wybudzenia nic nie kontaktuje rzuca się wyzywa kompletnie zero inny świat nienawidzę go budzić bo niby później tłumaczy że on nie kontaktuje dlatego tak się zachowuje ale ja nie potrafię tym się nie przejmować i wściekam się na maksa mimo wszystko
Ale miałam przed chwilą sprzątania Nina wywaliła klatkę z chomikiem i wszędzie były wiórki
Daff U Nas jest to samo, tylko kibice piłki nożnej się naparzają.
W szaliku legii nie polecam do Białegostoku przyjeżdżać
Femme no i elegancko dobrze że wpadł chociaż na chwilę.
Vegas był na nk i Ci nie odpisał? nie rozumiem tego.... Mam nadzieję że jak meila przeczyta to może przyjdzie do Ciebie pogadać.
M ma znajomych w Bialymstoku i chcial sie keidys wybrac w tamte str.
ciekawe czy to nastapi
jak cos dam znac;p
Vegas tak clio skasowala swoje konto na BB.
daffi- a ciebie jeszcze nie widzialam- wyslij mi swoj link na nk a tak poza tym,to Twoja julia ma straaasznie dużo zebów!
femme- skądś to znam ja dziś danielowi nad uchem się wydarłam,a on nawet nie drgnął /moja Zuza ostatnio dopadła się do herbaty.. wysypała torebki na podłogę,zaczęła je rwać i był syfffffff- i podłogi i szfki i ona (łącznie z włosami i uszami)- wszystko w herbacie zazdroszcze ci tego jutrzejszego odpoczynku , chociaż ja nie lubię jak mój D jest w domu :-) Teraz ma 2 tygodnie płatnego wolnego i już się cieszy,a mnie szlag trafia na samą myśl
duzo? sa rowiesnicy ktorzy maja jeszcze weicej.. mi sie wydawalo ze malo;p
czekamy teraz na wielkie wyjscie ostatniej czworki... jest juz tak wyczuwalna.. ale skubana sie jeszcze nie przebila
lolkak
Październikowa Mama Mai
Kaamaa ja byłam u was w Białymstoku na meczu Jaga - Legia
Nikt mnie nie pobił i my też nikomu krzywdy nie zrobiliśmy ;-)
Nikt mnie nie pobił i my też nikomu krzywdy nie zrobiliśmy ;-)
zuzia jest tylko miesiąc młodsza i narazie ma 6 sztuk :-) a Twoja Julia 11 !
no ale spokojnie jak jej ruusza.. julce czworki ze tak pwoiem szly wsyztskie naraz!
i tak samo bylo z dwojkami.... zas jedynki szly po malutku.
jeszcze moga ja zeby tak pogonic.
kuzynka mojego m tez ma corke Julie ze stycznia czyli tak jak twoja o miesiac mlodsza i do 10 miesiaca zebow nie miala a jak ruszyly to juz ma 10
Vegas
Mama Martynki i Zosi :)
moja do roku miała tylko 5 a teraz startują ma 9.zuzia jest tylko miesiąc młodsza i narazie ma 6 sztuk :-) a Twoja Julia 11 !
Kamiśka :)
Fanka BB :)
Paula Mamka nic nie gadała, tylko całą drogę cole popijała, kaca miała
Ja wszystkich na śmierć zagaduję
Też nie mogę się doczekać kiedy nasze "Diabełki" się poznają.
Myślę, że jak się zrobi cieplej to ruszamy w miasto
A ta propozycja z grillem nadal aktualna ;-)
Jak chcesz to Ciebie i Zuzię na dwa tygodnie przygraniemy Tylko M musimy do Daniela wygonić coby nam nie przeszkadzał
Femme dzisiaj miałam ze sobą aparat, dopiero w domu sobie przypomniałam że specjalnie go wzięłam żeby fotkę cyknąć. Następnym razem się poprawię.
M jak się napije i zaśnie, to możesz go ciągać, bić i nic zwłoki totalne
Pamiętam jak kiedyś wrócił narąbany, poszedł do kotłowni zapalić, i przy piecu zasnął
Lolkak łaaał nie spodziewałam się że taki kibic z Ciebie.
Cieszę się że Wam się u nas podobało. Bo czasami to aż wstyd...
Daff to jak będziecie się do Białego wybierać to daj znać.
Ja wszystkich na śmierć zagaduję
Też nie mogę się doczekać kiedy nasze "Diabełki" się poznają.
Myślę, że jak się zrobi cieplej to ruszamy w miasto
A ta propozycja z grillem nadal aktualna ;-)
Jak chcesz to Ciebie i Zuzię na dwa tygodnie przygraniemy Tylko M musimy do Daniela wygonić coby nam nie przeszkadzał
Femme dzisiaj miałam ze sobą aparat, dopiero w domu sobie przypomniałam że specjalnie go wzięłam żeby fotkę cyknąć. Następnym razem się poprawię.
M jak się napije i zaśnie, to możesz go ciągać, bić i nic zwłoki totalne
Pamiętam jak kiedyś wrócił narąbany, poszedł do kotłowni zapalić, i przy piecu zasnął
Lolkak łaaał nie spodziewałam się że taki kibic z Ciebie.
Cieszę się że Wam się u nas podobało. Bo czasami to aż wstyd...
Daff to jak będziecie się do Białego wybierać to daj znać.
reklama
Vegas
Mama Martynki i Zosi :)
hehe ja bym zwariowała jakbym nie znała płci do końca ciąży;DWitam.
Jak myślicie lepiej jest znać wcześniej płeć dziecka czy nie.?
Z chłopakiem się sprzeczamy lekko na ten temat ;p On by chciał wiedzieć a ja nie wiem do końca ;p