reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Witam.

Jak myślicie lepiej jest znać wcześniej płeć dziecka czy nie.?
Z chłopakiem się sprzeczamy lekko na ten temat ;p On by chciał wiedzieć a ja nie wiem do końca ;p

Decyzja należy do Was...

Ja od początku chciałam znać płeć, i nigdy nie żałowałam swojej decyzji.
W każdej chwili mogłam iść do sklepu po nową sukieneczkę :-D

E:

Vegas
a jak u Was sytuacja? Rozmawiałaś z Ojcem?

reklama
Nie:) Byłam zrobic Małej obiado kolacje, zjadłam cosik z mężem, ale moi rodzice w salonie siedzieli, mama była niedaleko kuchni, ale jej na szczęście nie widziałam a tak to cisza:) Wiesz tata sam od siebie do nas nie chodzi, nie jest typem co wchodzi nam do mieszkanka bo nie lubi się wtrącac. Pewnie jak mu się pokażę na dole to coś wspomni.

kurde, ale jestem dumna z mojej córci:) Od ok 2 tyg jest posiadaczką piramidki. Najbardziej z tej piramidki lubiła głowę kaczki. Myślałam, że zanim zacznie pojmowac o co chodzi to minie sporo czasu. Nie potrafiła w ogóle nakładac kółek, jedynie rozbierac je z piramidki:p I dziś tak długo z nią cwiczyłam, że potrafi sama już bez zezowania nakładac kółka:D Kurcze strasznie mnie to cieszy;D Kolejności jeszcze nie zna, ale ja jej podaję pokolei jak ma byc. Najważniejsze, że nakładac potrafi a potem nauczy się reszty:) Jutro nagram ją z tym na filmik to Wam pokażę:p

Paula tak jak Ci dzisiaj mówiłam, słabo się dogadujemy... wiesz zupełnie różnie światy, ona bizneswomen u szczytu kariery a ja Matka Polka :-D.
Pewnie pokazuj swojego lachona zaraz będziemy oceniać :-D
A pewnie wpraszaj się kiedy chcesz, u Nas bramka zawsze otwarta ( nie posiadamy jej wcale :-D)
Trza będzie coś podumać żebyśmy się wszyscy razem spotkali.

E:

Vegas super że Martynka tak szybko się uczy :-)

M zasnął podczas oglądania meczu, kibic z bożej łaski :-D

Ostatnia edycja:
Adaś też późno ząbkował. Pierwszego ząbka miał jak miał 8m 10d. Na roczek miał 5. Więc i tak nadgonił- teraz idą mu kolejne 3.

Mówiliście o dorwaniu się do kremu. U nas też raz była zabawna sytuacja. Byliśmy u mojej rodziny na Kujawach. Adaś miał 10 miesięcy. Po przewijaniu zapomniałam schować torbę. Poszliśmy do kuchni. Za chwile słyszymy roześmianego Oskarka miał wtedy 1,5 roku. Weszliśmy a moja chrzestna(babcia Oskarka) aż zbladła. Mieliśmy krem robiony w aptece-konsystencja jak masło. A Oskar wysmarował całego siebie i narzutę z kanapy. Kurcze,ale mi było głupio,ze tego nie schowałam, nie wiem nawet czy im to puściło.

Ostatnia edycja:
u nas pierwszy ząbek był jak Mała miała 6 miesięcy:) wówczas to 2 jej wyszły, dolne. Do roku miała 5 a w 13 miesiącu ma już 9:D

Kaamaa wszędzie da się spotkać ludzi myślących inaczej ;-) czy to poznań,warszawa czy np kraków. W każdym razie w Białymstoku było w porządku :-) Może kiedyś Cię odwiedzę ;-)
A Twój to dopiero dał d... jako kibic heheh ;-) I to na reprezentacji ;-)

Majka znowu dała mi popalić pod wieczór. Za nic nie chciała się dać nakarmić przed snem,o położeniu jej do łóżeczka mogłam sobie pomarzyć przez parę godzin. W końcu padła o 21.

U nas zębów brak -czekamy ;-) :-D

Lolkak zapraszam serdecznie :tak: Białystok to na prawdę piękne miasto.Robiono jakiś ranking miast w Polsce gdzie żyję się najlepiej i to właśnie Balystok zajął pierwsze miejsce.

Julka jak była w wieku Mai to też mi tak dawała w kość, teraz w końcu się dogadałyśmy. NA Was też przyjdzie pora.

To może zrobimy wielkie grupowe spotkanie w Białym? :-D

Dziołchy jak to jest z tą wit. D podajecie jeszcze?

reklama
Do góry