reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
no to nieźle :-p ten na pewno ma jakieś % no ale cóż ... :sorry: tam ich szef ma chody w policji więc pewnie jak by go złapali to by mu to uszło ...gorzej jak w kogoś wjedzie i krzywdę zrobi ... pfu pfu

Idę chyba obejrzeć sobie tego czarnego łabędzia co teraz w kinach leci wydaje się fajny

Kurcze to u mnie cos jest nei tak.. bo mam roznie posty pisane.. jedne wyrazne drugie mniej wyrazne....

femme to wspolczuje. moj jak sie napije to sie romantyk robi...
no i Nina wykapana mama;p

ja urodziłam mojego synusia mając 19 lat. :-D wcale się tego nie wstydziłam. planowaliśmy go z narzeczonym przez dłuższy czas. na porodówce trochę byli zdziwieni jak wpisywali w rubryczce wiek matki ale mi nie było jakoś głupio.ja wiem czego chciałam i nikt mnie do tego nie zmuszał. nie wyobrażam sobie teraz życia bez mojego kochanego skarba. a to że z chłopakiem nie wyszło... no mówi się trudno... nasze drogi się rozeszły ale MAM SYNKA i KOCHAM GO NAD ŻYCIE...

LOLKAK - hehe piwko piwkiem ale ten mi na nogach nie mógł ustać z 4 razy zrzucił wszystko ze stolika :oo: całe kroczę miałam oblane myślałam że go zabiję :angry:

MamaCzyTata.pl - Jestem podobna do mama czy tata ? :-p
zdecydowanie do mamusi:)

Eliza dziękuję. Mimo wszystko raczej nie wiesz dokładnie o co chodzi, musiałabyś od pt poczytac żeby na serio wiedziec co u nas się dzieje.

Dziś mnie mama wkurzyła. Pranie ściągałam z suszaka i słyszałam jak tacie mówi, że to ja się mamy wyparłam, że jej powiedziałam, że skoro mnie nie urodziła to nie jest moją mamą. WOLNE ŻARTY!! Normalnie się wnerwiłam, że taty nie zauważyłam a ten do mnie, że jestem Lechem Wałęsą bo się nie witam:| Masakra.. Napisałam potem tacie na nk wiadomośc z prawdą, co mama do mnie powiedziała w pt. Bo pewnie naiwny nie wie a broni żony....... Pewnie by się mama nie przyznała..;/ Nawet na dół nie schodzę. Mąż mi przynosi jedzenie bo ja dostaję nerwicy tam. Poza tym boję się, że zacznie się gadanie o tym co tacie napisałam na nk.. Nie wiem jak zareaguje. Prawdę pisałam, ale wiecie jak to bywa..

Ostatnia edycja:
ja urodziłam mojego synusia mając 19 lat. :-D wcale się tego nie wstydziłam. planowaliśmy go z narzeczonym przez dłuższy czas. na porodówce trochę byli zdziwieni jak wpisywali w rubryczce wiek matki ale mi nie było jakoś głupio.ja wiem czego chciałam i nikt mnie do tego nie zmuszał. nie wyobrażam sobie teraz życia bez mojego kochanego skarba. a to że z chłopakiem nie wyszło... no mówi się trudno... nasze drogi się rozeszły ale MAM SYNKA i KOCHAM GO NAD ŻYCIE...

nie ma co sie wstydzic swojego wieku :)) jest duzo mlodych matek. ja mam np 18 lat :)
mi tez sie z chlopakiem nie ulozylo tyle ze on mnie oztsawil po tym jak sie dowiedzail o ciazy.
to ze nas zostawiaja w takiej sytuacji swiadczy tylko o tym jacy sa niedojrzali.

VEGAS - ktoś wspomniał że Twoja mama powinna iść do psychologa i ja popieram... mi się wydaje że jej mogło odbić bo jest zazdrosna że ty urodziłaś dziecko a ona nie mogła bo takie zachowania już nie są normalne że ona takie kłamstwa wymyśla ... powinnaś porozmawiać szczerze z tatą bo mi się wydaje że Twoja mama ma problem i to poważny i ktoś powinien jej pomóc bo takie zachowanie na 100% nie jest normalne ...

MAŁAMADZIA - witaj ;-) a długo nie jesteś już z ojcem dziecka ? może to chwilowy kryzys i jeszcze się ułoży

DAFFI - no to dobrze masz mój stara mi się udowodnić że jest panem świata i zgrywa kozaka :sorry: nienawidzę tego ;/

Ja obejrzałam ten film ale mam mieszane uczucia poryty strasznie ale chyba nie bardzo mi się podobał :sorry: żołądek mnie boli kurde znacie jakieś sposoby żeby przestał?

Vegas Twoja Matka przechodzi samą siebie, to już szczyt chamstwa, jeszcze na Ciebie wszystko zwała :wściekła/y: MENDA! :sorry2: łagodniej nie dam rady...

Paula żyjesz? :-D

Femme ja też nienawidzę, ludzi pijanych... na szczęscie M już nie pije w ogóle.
Strasznie jest nie poważny po % za kółko wsiadać :no:

Lecę robić obiad, wpadnę na wieczorną sesję :-D

Dzisiaj znowu mecz :angry:

reklama
KAAMAA - dzisiaj już niby trzeźwy ale % na pewno w krwi zostały więc jak by coś się stało to ma przesrane na maksa :no: mój też miał zakaz picia ale później parę razy wypiliśmy i było ok więc go zniosłam ale wczoraj pokazał że jednak nic się nie zmieniło więc dzisiaj sam napisał że więcej nie pije :sorry:

Widziałyście to ? :-D kozacka jest ta nuta nieźle im to wyszło :-D

[video=youtube;Pd0ScofLTGw]http://www.youtube.com/watch?v=Pd0ScofLTGw[/video]

Ostatnia edycja:
Do góry