lolkak
Październikowa Mama Mai
eeeee u mojego w pracy codziennie sprawdzają ich alkomatem. a on jeździ tylko wózkiem widłowym;-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
zdecydowanie do mamusiLOLKAK - hehe piwko piwkiem ale ten mi na nogach nie mógł ustać z 4 razy zrzucił wszystko ze stolika całe kroczę miałam oblane myślałam że go zabiję
MamaCzyTata.pl - Jestem podobna do mama czy tata ?
ja urodziłam mojego synusia mając 19 lat. wcale się tego nie wstydziłam. planowaliśmy go z narzeczonym przez dłuższy czas. na porodówce trochę byli zdziwieni jak wpisywali w rubryczce wiek matki ale mi nie było jakoś głupio.ja wiem czego chciałam i nikt mnie do tego nie zmuszał. nie wyobrażam sobie teraz życia bez mojego kochanego skarba. a to że z chłopakiem nie wyszło... no mówi się trudno... nasze drogi się rozeszły ale MAM SYNKA i KOCHAM GO NAD ŻYCIE...