reklama
Kamiśka :)
Fanka BB :)
Paula ja co weekend na zakupy się wyrywam to jesteśmy umówione :-)
Nasz dom z wierzchu jest super zrobiony, ale w środku pozostawia wiele do życzenia.
A ogród to jak łąka wygląda
Vegas a dadzą Wam kredyt jeśli Ty nie pracujesz?
Jestem
Ale faktycznie zaraz spadam bo już M się drze że czas przytulać się
Dobra spadam
Paula do jutra :-)
Miłej nocy.
Nasz dom z wierzchu jest super zrobiony, ale w środku pozostawia wiele do życzenia.
Jestem
Dobra spadam
Miłej nocy.
Ostatnia edycja:
Vegas
Mama Martynki i Zosi :)
dadzą. Wymóg brak innych kredytów, zarobki odpowiednie /mąż zarabia średnio 2.5tys/ i byc małżeństwemPaula ja co weekend na zakupy się wyrywam to jesteśmy umówione :-)
Jestem
Dobra spadam
Miłej nocy.
lolkak
Październikowa Mama Mai
Starałam się nadrobić,ale już nie pamiętam co komu miałam odpisać ;-)
Vegas a o kredyt starać się będziecie w swoim banku czy jakimś innym? A możecie sie starać o kredyt "Rodzina na swoim"?
Maja mi padła przed 20,więc zebrałam doopkę w troki i poszłam z M na zakupy :-) Nie powiem udane nawet były ;-) Co prawda on obkupił się bardziej niż ja ;-) jak na siebie to wydał kupę kasy ;-) Ja wzięłam płaszczyk na wiosnę za 46 zł :-) o i body dla Mai 3 sztuki za 15 :-) Najwięcej oczywiście na pieluchy ;-)
Vegas a o kredyt starać się będziecie w swoim banku czy jakimś innym? A możecie sie starać o kredyt "Rodzina na swoim"?
Maja mi padła przed 20,więc zebrałam doopkę w troki i poszłam z M na zakupy :-) Nie powiem udane nawet były ;-) Co prawda on obkupił się bardziej niż ja ;-) jak na siebie to wydał kupę kasy ;-) Ja wzięłam płaszczyk na wiosnę za 46 zł :-) o i body dla Mai 3 sztuki za 15 :-) Najwięcej oczywiście na pieluchy ;-)
Vegas
też był ten bank brany pod uwagę. Ja szczerze nie znam się na tym, mąż czytał to tyle Wam napisałam co zapamiętałam, ale na spokojnie zapewne będzie jutro lub na dniach czytał w necie Do czasu tych głupich kredytów co mamy to i tak nic nam nie dadzą.. Bo wtedy jego dochody się zmniejszają automatycznie.. i by się banki lękały co byśmy im płacili na czas.Starałam się nadrobić,ale już nie pamiętam co komu miałam odpisać ;-)
Vegas
no, w zasadzie 99% populacji twierdzi, że do małża Mąż 4 lata starszy ode mnie Ma 26 lat.Kama- do jutra:*
Vegas- Martynka chyba jest bardziej do M podobna niz do Ciebie,co? Tak sie zastanawiam- Twoj maz jest duzo starszy od ciebie?
mąż padł jak kafka. Ja mam więc czas tylko dla siebie
Ostatnia edycja:
Vegas
hehe nie ma tak źle;D przywykłam choc uważam, że jestem ładniejsza od małża ahaha;D co za skromnośc a tak na poważnie jest śliczna, więc jest dobrzeu mnie 100% populacji twierdzi,ze Zuzia do męża podobna,więc sie nie przejmuj :-)
to fakt ja przez regionalny zaje*iste laseczki poznalam az szkoda bylo je opuszczac...vegas- przykro mi,ale myślę tak samo- jest ładniejsza od Twojego meża! heheheh
Dobra,lece spać,bo się z Kamą umówiłam ,jak zaśpię to będzie czeekać i czeeekać.. i się nie doczeka.
Swoją drogą- fajnie że przez BB można kogoś wartościowego poznać
Kama- nie okażesz się starszym panem który ma ochotę na młodą mamę?!!?!
sie witam , y od jutra rana obejmujemy kurs na centrum zabaw dla dziecie, mam nadzieje ze wieczorem zajrze
reklama
Kamiśka :)
Fanka BB :)
Dobra,lece spać,bo się z Kamą umówiłam ,jak zaśpię to będzie czeekać i czeeekać.. i się nie doczeka.
Swoją drogą- fajnie że przez BB można kogoś wartościowego poznać
Kama- nie okażesz się starszym panem który ma ochotę na młodą mamę?!!?!
Sama się przekonasz
Spróbuj tylko zaspać!
100 % populacji twierdzi że Julka jest podobna a nawet identyczna, jak córka brata M.
Ciekawe jakim cudem