reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

no tak, ale my musimy najpierw jeszcze raty popłacic bo z ratami to raczej nikt nam kredytu nie da.

reklama
Paula ja co weekend na zakupy się wyrywam :-D to jesteśmy umówione :-)

Nasz dom z wierzchu jest super zrobiony, ale w środku pozostawia wiele do życzenia.
A ogród to jak łąka wygląda :dry:

Vegas a dadzą Wam kredyt jeśli Ty nie pracujesz?

Jestem :-D

Ale faktycznie zaraz spadam bo już M się drze że czas przytulać się :-D

Dobra spadam :-p

Paula do jutra :-)

Miłej nocy.

Ostatnia edycja:
Paula ja co weekend na zakupy się wyrywam :-D to jesteśmy umówione :-)

Nasz dom z wierzchu jest super zrobiony, ale w środku pozostawia wiele do życzenia.
A ogród to jak łąka wygląda :dry:

Vegas a dadzą Wam kredyt jeśli Ty nie pracujesz?

Jestem :-D

Ale faktycznie zaraz spadam bo już M się drze że czas przytulać się :-D

Dobra spadam :-p

Paula do jutra :-)

Miłej nocy.
dadzą. Wymóg brak innych kredytów, zarobki odpowiednie /mąż zarabia średnio 2.5tys/ i byc małżeństwem;)

Starałam się nadrobić,ale już nie pamiętam co komu miałam odpisać ;-)

Vegas a o kredyt starać się będziecie w swoim banku czy jakimś innym? A możecie sie starać o kredyt "Rodzina na swoim"?

Maja mi padła przed 20,więc zebrałam doopkę w troki i poszłam z M na zakupy :-) Nie powiem udane nawet były ;-) Co prawda on obkupił się bardziej niż ja ;-) jak na siebie to wydał kupę kasy ;-) Ja wzięłam płaszczyk na wiosnę za 46 zł :-) o i body dla Mai 3 sztuki za 15 :-) Najwięcej oczywiście na pieluchy ;-)

Starałam się nadrobić,ale już nie pamiętam co komu miałam odpisać ;-)

Vegas a o kredyt starać się będziecie w swoim banku czy jakimś innym? A możecie sie starać o kredyt "Rodzina na swoim"?

Maja mi padła przed 20,więc zebrałam doopkę w troki i poszłam z M na zakupy :-) Nie powiem udane nawet były ;-) Co prawda on obkupił się bardziej niż ja ;-) jak na siebie to wydał kupę kasy ;-) Ja wzięłam płaszczyk na wiosnę za 46 zł :-) o i body dla Mai 3 sztuki za 15 :-) Najwięcej oczywiście na pieluchy ;-)
też był ten bank brany pod uwagę. Ja szczerze nie znam się na tym, mąż czytał to tyle Wam napisałam co zapamiętałam, ale na spokojnie zapewne będzie jutro lub na dniach czytał w necie:) Do czasu tych głupich kredytów co mamy to i tak nic nam nie dadzą.. Bo wtedy jego dochody się zmniejszają automatycznie.. i by się banki lękały co byśmy im płacili na czas.

Kama- do jutra:*

Vegas- Martynka chyba jest bardziej do M podobna niz do Ciebie,co?:) Tak sie zastanawiam- Twoj maz jest duzo starszy od ciebie?
no, w zasadzie 99% populacji twierdzi, że do małża:p Mąż 4 lata starszy ode mnie:) Ma 26 lat.

mąż padł jak kafka. Ja mam więc czas tylko dla siebie:p

Ostatnia edycja:
ehehe oj Laski. A ze mną nikt się nie chce spotkac:p Każda daleko mieszka, a jak blisko to ma czas zajęty noworodkiem;) Ale z Lenką odbijemy sobie wiosną bądź latem, mam nadzieję;D

vegas- przykro mi,ale myślę tak samo- jest ładniejsza od Twojego meża! heheheh :)

Dobra,lece spać,bo się z Kamą umówiłam ,jak zaśpię to będzie czeekać i czeeekać.. :) i się nie doczeka.
Swoją drogą- fajnie że przez BB można kogoś wartościowego poznać :-D

Kama- nie okażesz się starszym panem który ma ochotę na młodą mamę?!!?! :-D
to fakt ja przez regionalny zaje*iste laseczki poznalam az szkoda bylo je opuszczac...:p

sie witam , y od jutra rana obejmujemy kurs na centrum zabaw dla dziecie, mam nadzieje ze wieczorem zajrze:D

reklama
Dobra,lece spać,bo się z Kamą umówiłam ,jak zaśpię to będzie czeekać i czeeekać.. :) i się nie doczeka.
Swoją drogą- fajnie że przez BB można kogoś wartościowego poznać :-D

Kama- nie okażesz się starszym panem który ma ochotę na młodą mamę?!!?! :-D

Sama się przekonasz :-D

Spróbuj tylko zaspać! :-p

100 % populacji twierdzi że Julka jest podobna a nawet identyczna, jak córka brata M.

Ciekawe jakim cudem :-D

Do góry