reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Heheh kaamaa dobre :-) W końcu rodzina no to czego się dziwić ;-)

Vegas do mnie też większość ma za daleko :-) Wyjątki to Elizka,Gosia i Misia92 :-) Ale póki co to ze spotkań nici.

Noc zadziwiająco spokojna-tylko 2 razy wstawałam.;-) Pewnie da mi popalić w dzień. Już sobie zrobiła drzemkę poranną przy cycku. ;-)

A w ogóle ktoś wie co u Ixi,Misi92??

Ostatnia edycja:
reklama
Bry:)
Vegas tak slicznie jej bylo jak wiazalam wloski ale ona nie chciala wiazac i po pol godzinie wsio sciagala :dry:... wczoraj juz sie wkurzylam i zajechalismy do fryzjerki i wycieniowalam jej mocno włoski i tez slicznie wyglada:-)
Charlotta no jakos daje sobie rade z ta moja ferajną :-D teraz starszaki to luz, bo juz same duzo robia, i tak mamusi nie potrzemują, maja siebie i razem sie bawia:-)Pierwszy miesiac byl najgorszy a potem nauczylam sie organizacji na maxa:tak:
Lolkak no ja do wawy mam 60km:-) i najblizej mam do misi92 bo moja siora mieszka 15km od niej wiec moze w lato czy na wiosne jak do siory pojade to sie z nia spotkam? akurat jej Misio juz bedzie starszy :-)
A i Vagas widze ze jakies problemy z rodzicami... ehhhh chyba kazdy je ma mieszkajac z rodzicami lub blisko nich... u mnie to samo ale ja juz wczesniej mialam swoje zdanie i sie juz liczyli z nim;] mam nadzieje ze dacie rade i ze wyjasnicie z mama sobie wsio, trzymam za to kciuki! :*

Moze wieczorem zajrze, nie drukujcie duzooo :-p :-)

Vegas- pewnie tak daleko do siebie nie mamy. Mój Seba też 4 lata starszy to pewnie by się między sobą dogadywali faceci. Trzeba coś pomyśleć. A ogólnie mam dość zimy- niemogę się doczekać jak zrobi się cieplej to zacznę zabierać Adasia w fajne miejsca- pierwszy przystanek zoo:)

Ostatnia edycja:
Witam sie i ja
calkiem chorobowo!
jestem ciekawa co to jutro u lekarza sie okaze!!!
az sie boje!

umi rozwiej moje watplisoci.. czy ty uzywasz inej czcionki albo ja powiekszasz ciut? bo kurcze albo moje oczy padaja albo cos z kompem nie tak wsyztskie posty dziewczyn sa takie blade na tle twoich. az normlanie ciekawi mnie to czy to jest widoczne pzrez was czy tylko u mnie;p

edit

o lenka u ciebie tez tak mam;p

Bry :-)
Ja niezadowolona z wczorajszego wypadu :dry: Kuba się nawalił jak głupi :no: ledwo na nogach się trzymał eh nienawidzę pijanych ludzi jak jestem trzeźwa :no: a ten jeszcze jak się napije to nie na śmiesznie tylko agresywny jest ... tak więc mam focha :-D ale na szczęście do pracy poszedł :-p

PAULA - ja na forum poznałam dziewczynę i teraz jest jedną z 3 moich najlepszych koleżanek :-p :-)

VEGAS - ten kredyt mieszkanie na swoim słyszałam że fajny ..ależ ja bym chciała mieć swoje mieszkanie marzenie

Co do podobieństwa to na początku mówili że do Kuby ale teraz 80% twierdzi że do mnie jednak :-p Nina to w ogóle wybuchowa mieszanka :-p

reklama
Ja go obudziłam :dry: skopałam go to poszedł się myć jakimś cudem ...a najlepsze jest to że on w pracy jest kierowcą :oo: ja nie wiem jak on ma zamiar jeździć :sorry:

Do góry