reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
musi się kobieta nauczyc, że jej prawie 23 letnia córa ma już swoje zdanie i ma do niego prawo.

I że nie musi być na każde jej skinienie bo ma Małe Dziecko.
Amen.

E:

Paula to jutro byśmy obgadały co i jak z Tą robotą.
Pasowało by Ci być o 9 pod Białą przy tym wejściu przy Kfc?

Ostatnia edycja:
paula "przycisnę" mojego ślubnego i jeśli w poniedziałek się wyjaśni sprawa jak to kaamaa napisała "bułeczki lub ptaszka" to już niech on się wyrazi,ale zapewne wolałby chłopca:-D

I że nie musi być na każde jej skinienie bo ma Małe Dziecko.
Amen.
wiele moich znajomych się dziwi, że mieszkamy jeszcze z nimi. Ale tu Martynka ma najlepsze warunki. Przede wszystkim niczego absolutnie niczego jej nie brakuje. Ma ciepło, domek, maaasę miłości nie tylko rodzicielskiej ale i moich rodziców, ma jedzenie i nie ma tak, że się człowiek martwi jak to będzie jak braknie do wypłaty. A jak pójdziemy na swoje będzie ciężko.. póki co. Na razie mamy wzięte raty, które trzeba spłacac. Chcemy wziąc kredyt na 100 tysięcy, ale z ratami to nam raczej nikt kredytu mieszkaniowego nie da.. zeświruję do tego czasu. Wyprowadzką na swoje pokazałabym też mamie, że świetnie sobie bez niej radzę.

Vegas gratuluję samozaparcia! bo jednak taki kredyt to bardzo duże obciążenie finansowe na wiele lat.

Brat M wziął kredyt 140 tyś na 30 lat, co miesiąc mają ratę 900 zł. 200 zł spłacają kredytu a pozostałe 700 zł idzie dla banku zdziercy....

E:

Paula i co pasuję Ci? :-)

Ostatnia edycja:
Vegas gratuluję samozaparcia! bo jednak taki kredyt to bardzo duże obciążenie finansowe na wiele lat.

Brat M wziął kredyt 140 tyś na 30 lat, co miesiąc mają ratę 900 zł. 200 zł spłacają kredytu a pozostałe 700 zł idzie dla banku zdziercy....

E:

Paula i co pasuję Ci? :-)
jakoś dużo na miesiąc płacą;/

Vegas niestety akurat trafili w moment że banki nie chciały w ogóle kredytów dawać, musieli brać co było. Ja też nie chciałam wierzyć że aż tyle, widziałam wydruki z banku, aż mi się słabo zrobiło. Za 140 tyś muszą 400 oddać.:szok:

Vegas niestety akurat trafili w moment że banki nie chciały w ogóle kredytów dawać, musieli brać co było. Ja też nie chciałam wierzyć że aż tyle, widziałam wydruki z banku, aż mi się słabo zrobiło. Za 140 tyś muszą 400 oddać.:szok:
no okropnie. My chcemy, ale to tak przykładowo, na luzie póki co rozmawiamy, 100 tysięcy na 10 lat. W jednym banku coś 250zł na miech wychodzi, malutko. Ale co będzie jak kredyty pospłacamy tego nie wiemy..

no okropnie. My chcemy, ale to tak przykładowo, na luzie póki co rozmawiamy, 100 tysięcy na 10 lat. W jednym banku coś 250zł na miech wychodzi, malutko. Ale co będzie jak kredyty pospłacamy tego nie wiemy..

Super! 250 zł rata bardzo mało :tak: A swoją drogą macie bardzo tanie mieszkania. W Białym za 100 tyś to może kupisz kawalerkę a może i nie a jeśli tak to do gruntownego remontu.

reklama
Super! 250 zł rata bardzo mało :tak: A swoją drogą macie bardzo tanie mieszkania. W Białym za 100 tyś to może kupisz kawalerkę a może i nie a jeśli tak to do gruntownego remontu.
nie wiem czy takie tanie, raczej w dzisiejszych czasach takich nie ma. Tu są średnio za 150 tys, ale mąż chce kredyt średnio na 100 tys /napisałam wcześniej, że 100 a miałam napisac srednio 100/

Do góry