reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

ewi44 tez uwazam ze becikowe jest dla dziecka ale co mialam zrobic skoro truli o tym bez przerwy...
Nie oddawać po prostu... jak bedą chcieli ci zabrać ostatnią złotówkę której ci potrzeba do kupienia jedzenia dla dziecka tez oddasz bo wołają? Jesteś matką i ty dysponujesz pieniędzmi dla swojego dziecka a nie jego dziadkowie:-) Trochę więcej pewności siebie, ale wiem ze to nie łatwe
paula a ulotki? nie macie jakiegos marketu w pobliżu
? Za roznoszenie ulotek troche kaski padnie a przeważnie biora ludzi od 16 roku zycia
Ewi wracaj szy
bko bo pusto bez Ciebie
charlotte tak jak juz kaamaa napisała używaj edycji
vegas ja wczoraj miałam jazdę z małym i dziś w południe... wczoraj usypiał sie przez ponad godzine... a dziś zamiast iść spać 11:30 to poszedł po 13 i to tylko dla tego ze sie na mnie o
braził ze go z łóżeczka nie wyjmuje

A ja sie zastanawiam nad zainwestowaniem w karnet na siłownie,taką dla ko
biet. Strasznie mnie męczy fakt ze ograniczam jedzenie, a i tak tyje.Z tym ze wiem ze tyje bo sie nie ruszam a w domu nie mam motywacji:/ i tak jak tak patrze to spokojnie mogłabym zainwestować sobie 60 zł na fitness czy siłownie ( do wyboru) bo ostatnio stwierdziliśmy ze nie będziemy kupować żadnych słodyczy dla siebie T. sobie inwestuje tąkase w jakąś elektronikę, lubi w takich rzeczach grzebać, a ja ze nie mam jakiegoś wyraźnego hobby to myślę właśnie o karnecie za 60 zł i to by było 8 wejść w miesiącu

reklama
Femme dawaj link na nk :-D ja też chcę zobaczyć tego lachona :-D

Paula pisałaś coś do mnie? kurcze musiało mi coś umknąć, jak możesz to napisz łan mor time :-D

Umi pociągnij mnie za fraki za sobą :-D bo dupa ciężka i sama nie zalazę :-D a siłownia też bi mi się baaardzo przydała.

Kurde i się wciągnęłam i nie ubrałam się jeszcze a Kuba pewnie za jakieś 20 minut będzie a ja w stanie surowym :-D:-D

KAAMAA - wysłałam na priv :-p

PAULA - a dziękuje śliczna jest wiem :-D:-D A ty o mnie tak fajnie piszesz a sama jesteś bardzo ładna to pierwsze zdjęcie w twojej galerii mmmm kochana cacuszko :-D :-p

UMI - dobry pomysł ćwiczenia to podstawa a jak już wydasz kasę to będziesz na pewno chodziła bo szkoda Ci będzie żeby przepadło :-p

Paula nie ma sprawy, chyba że nie mówisz poważnie :-)

Jedziesz jutro do Białego?

Femme na prawdę jesteś bardzo ładna :-) nie wiem na co Ty narzekasz.

Ja to mam powody kurdupel z 20 kg bagażem :-D

femme udanej imprezki :-)
Paula właściwie to nie zastanawiałam się nad tym co bym wolała:-) w mojej rodzinie jest monopol na chłopców jak narazie :-D więc zobaczymy jak będzie u nas:-) a co do imion to mamy kilka pomysłów,tylko się zastanawiamy mocno żeby nie zrobić dziecku krzywdy imieniem ;-)

Ostatnia edycja:
femme dokładnie tak pomyslałam jak juz dam kase to będę chodzić
kaamaa szkoda ze
blizej nie mieszkasz to bymcie na spacery wyciagała bo uwielbiam chodzic ale nie mam z kim:-p
paula ja mam takąsiłownie+ fitness tylko dla ko
biet jakieś 3 km ode mnie 30 min drogi i akurat czynna do 22 czylijak by mimłody szedłspaćo 19:30 to ja spokojnie na 20 bym tam dotarła:-)

Femme udanej imprezki Kochana:) szalejcie:)
co do pytania to unikam mamy, raz czy dwa byłam na dole bo akurat musiałam, przez co od rana do prawie 17.00 nic nie jadłam, mąż mi potem żarełko z McD przywiózł:p raz jak byłam w kuchni z Martynką po napój dla niej to była tam też mama, zagadnęła mnie w sprawie paluszków bo dawałam Małej a mama mówiła, że Martynka już nie chce paluszków bo się najadła niedawno /widocznie tata ją futrował:p/ i tyle. Unikam jej choc widzę jak już ją widzę, że funkcjonuje jakby się nic nie stało. A zawsze jak łaziła obrażona to miała zawsze specyficzną minę do tego. A ja słyszę nieraz jej śmiechy i dobry humor u góry.

Paula M jedzie w marcu i jeśli będzie z kasą i robotą ok to wraca po Nas, jak chcesz to będzie mógł spytać o Was :tak: A Daniel zna się na budowlance?

A o której możesz się ze szkoły zerwać? :-D

Umi ja też uwielbiam spacerować z Małą, i też nie mam z kim.

Vegas zrobisz jak uważasz ale ja na Twoim miejscu nie puściłabym tego mimo chodem....

Paula M jedzie w marcu i jeśli będzie z kasą i robotą ok to wraca po Nas, jak chcesz to będzie mógł spytać o Was :tak: A Daniel zna się na budowlance?

A o której możesz się ze szkoły zerwać? :-D

Umi ja też uwielbiam spacerować z Małą, i też nie mam z kim.

Vegas zrobisz jak uważasz ale ja na Twoim miejscu nie puściłabym tego mimo chodem....
ja jej nie wybaczę tak szybko, oj nie. Musi przeprosic. A potem jak już to zrobi będzie musiała wysłuchac tego co ja mam do powiedzenia a mam dużo, szczere acz trudne dla niej sprawy. I będzie bolało. Ale czy będzie do tego zdolna by przeprosic? Nigdy tego nie robiła, pewnie nie potrafi..;/

reklama
ja jej nie wybaczę tak szybko, oj nie. Musi przeprosic. A potem jak już to zrobi będzie musiała wysłuchac tego co ja mam do powiedzenia a mam dużo, szczere acz trudne dla niej sprawy. I będzie bolało. Ale czy będzie do tego zdolna by przeprosic? Nigdy tego nie robiła, pewnie nie potrafi..;/

Pewnie, ona powiedziała co jej leży na "sercu", to i Ty masz prawo jej wygarnąć.

Do góry