reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
Kaama-ja też miałam mały obcasik:p

Jeszcze lepiej to wyglądam jak noszę Adasia. Od początku był długi. Jak go wyciągli i położyli mi na brzuchu to nie wiedziałam jak go utrzymać-nogi mu zwisały z boku.

Lenka fajna róznica:-) u nas jest tylko 22 cm bo ja mam 168 a T. 190 i w sumie nadrabiam troche butami i włosami czekam na fotke w kręconych:-)
paula a ja z perspektywy czasu stwierdzam ze dukan nie jest dla mnie próbowałam 2 razy i dwa razy wróciło mi z nawiązką:/
anetka mąż przyjechał bo zniknęłaś?

kurcze a ja czekam na chomika no:-p doczekac sie nie moge co dziennie sprawdzam skrzynkę pocztową:-D

edit
kaamaa
u mnie jest prawie taka sama róznica z tym ze jestem wyzsza od ciebie o 3 cm:-p
paula super zdjecie robił wam jakiś fotograf?

Ostatnia edycja:
Paula ale z Ciebie nie zła Dooopa :-D na co Ty narzkasz Babo!
Właśnie taki sam problem jest z J, a jakbyśmy się z kimś umówili to już by wyboru nie miał :-D

Umi :-D:-D na początku nie zrozumiałam ocb, tylko często skrzynkę sprawdzaj bo jeszcze weźmie i zwieje :-D:-D

Paula spokojnie możesz lecieć, nic małej nie będzie :-)

Lenka ja mam 9 cm więcej ;-)

Daff zdrówka.

Gosia ja miałam trochę więcej pobudek ;-) Oby dzisiaj było lepiej,chociaż wątpię,bo przy jedzeniu zasnęła po 3minutach. A jak w ogóle mała ma na imię,bo nie doczytałam:sorry:

Ja to bym swojego wywaliła z domu na jakieś spotkanie z kolegami,bo już mnie wnerwia ;-)

kaamaa mnie chodzi o taką zwykła skrzynke na listy:-p nie na e-mail:-p i nie ucieknie bo nie żywy:-p
lolkak powiedz mu zeby posprzatał to od razu zejdzie ci z oczu:-D

reklama
kaamaa tak dokładnie:-p mogłam być bardziej precyzyjna:-p a nóz widelec czytał by to jakis obrońca praw zwierząt i bym miała nagonke:-p ze czekam na chomika i to do tego nie żywego:-p

Do góry