reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Daffi Zuzka ma identyczne włosy :sorry: tragedia! :-p ja jak zobaczę, że Zuzi się takie włosy zrobiły to od razu to wyczesuję,bo nie mogę na to patrzeć :-D
To nie u nas taka różnica wzrostu, ja mam 162 a mąż 176 :-p

My już po obiadku. Zuzia jak zwykle nie chce spać i mnie tym wkurza :sorry: Później, jak moja mama przyjedzie to idziemy do babci :tak:
Do 22:30 znowu będę siedziała sama, bo mężuś na drugiej zmianie :-(

reklama
cerrazzette. ale ja niewiem czy im ufac jakos, jak karmilam hanie stosowalam zastrzyk (ten na 3mies.) i mial dzialac do konca lutego, poszlam w polowie miesiaca do gina ze chce tabletki brac i mi cerrazette przepisal, po 4miesiacach brania ich okazalo sie ze w lutym juz bylam w ciazy i ze bylam juz na przelomie4-5mies ciazy ... :dry:
jak narzie azalii ufam... :-)

eliza ja tak samo bylam w ciazy a jeszcze caly meisiac moze nawet poltora bralam tabletki. ja zazywalam yasminelle ale jakos mi nie przypasowaly...tyłam po nich. mimo ze malo hormonow maja.

Daffi Zuzka ma identyczne włosy :sorry: tragedia! :-p ja jak zobaczę, że Zuzi się takie włosy zrobiły to od razu to wyczesuję,bo nie mogę na to patrzeć :-D
To nie u nas taka różnica wzrostu, ja mam 162 a mąż 176 :-p

My już po obiadku. Zuzia jak zwykle nie chce spać i mnie tym wkurza :sorry: Później, jak moja mama przyjedzie to idziemy do babci :tak:
Do 22:30 znowu będę siedziała sama, bo mężuś na drugiej zmianie :-(

ja tez wyczesuje ale ze wstala wlasnie i zobaczylam temat wloskow to cyknelam fotke by pokazac.
wlasnie zatsanwiam sie czy podciac czy to moze efekt szamponu.
Anetko to wybacz za pomylke.. jzu szukam z kim cie zamienilam;p

Daffi mi się wydaje, że nie chodzi o szampon.. przecież wszystkie używamy inne szampony zapewne a jak widzę większość dzieci takie włoski ma :-p
A pomyliłaś mnie chyba z femme, bo ona ma 169 a jej Kuba 186 :-p:-p

anetka- bo już teraz jest za późno:-) Albo się kłuje wtedy,kiedy dziecko jest za małe,by zrozumieć co mu się przy uszach majstruje,albo dopiero wtedy,kiedy zrozumie,że nie wolno kolczyków dotykać :-)

i doskonale was rozumiem z tym siankiem. Zuzia ma jeszcze rzadkie włoski,a z tyłu jej się robi jeden wielki kołtun po spaniu. Okropnie to wygląda :-) ale cóż- taki urok :-D

dokladnie dlatego ja zrobilam malej jakos ok 6 miesiaca i w goole uwagi nie zwraca.a na roczek dostala inne kolczyki i nawet problemu nie bylo z przelozeniem ich:D
no ale jak ktos chce czekac az dziecko sie zdecyduje etz uwazam za rozsadne.

tu na szybciocha jedno zdj z sesji, to akurat na blogu miałam, resztę muszę z płytki Wam potem zgrac. Wiem, że brzydko wyglądałam hehe. Szczegół.

Zobacz załącznik 319900 sesja była w zamku i obok zamku pszczyńkiego. Zobaczycie potem resztę o ile macie ochotę bo reszta fot o wiele ładniejsza

Vegas dla mnie wygladassz mlodziutko ale te 18 to u mnie masz na pewno:D i nie mniej ani wiecej;p

jej jaka mala kochana slodzinka:D
sliczniutka jest i jaki usmiech ma fajny:)

edit:

Anetko a juz chcialam pisac ze chyba cos mi sie ubzduralo ze gdzies widzalam identyczna roznice;p
ale dobrze ze napisalas,... faktycznie femme tak napisala.
co do wloskow to zal mi jej scinac ale jesli ma jej to pomoc....

Ostatnia edycja:
Femme- ja też wyobraziłam sobie Ciebie jako taką mega wysoką,długonogą szczupłą laskę :-D musisz mi się pokazać,bo moja wyobraźnia działa cuda,hehe :-) i też zazdroszcze Ci wypadu. Mój Daniel też ma dziś spotkanie klasowe,a mnie szlag trafia z tego powodu :wściekła/y: miałam się spotkać z koleżankami,ale wszystkie uczą się do sesji ,brrrr.. Nie idę chyba na studia!

Daffi- u zuzi takie same kołtunki się robią..

Właśnie Zuzi chrzestna dzwoniła czy nie mam ochoty być chrzestną u jej córeczki.. W czerwcu rodzi. Mam wielką ochotę! Ale problem jest z dojazdem,bo mieszkają..w USA :-D Chce mi ufundować bilet w dwie strony.. i nie powiem-mam straszną chrapkę na to. Ale weź się z takim maluszkiem za ocean wybierz :-( A w życiu jej na kilka dni nie zostawię !

Macie jakiś pomysł co można robić w piątkowy wieczor? :sorry: Mąż jedzie z kolegami sie spotkać,Zuzia już u dziadków.. a ja?!:-(

hehe utworz konferencje na skype z babyboomowymi mamuskami;p;p;p
pochlania czas:D
cod o wyjazdu to wiele osob podrozuje samolotami i to nie przeszkadza:D
mialabys z mala swietna wycieczke:)

hehe ok ja zmykam bawic sie z Julka a pozniej obiadek. zajrze wieczorkiem.

Ostatnia edycja:
Daffi mi też żal ścinać włoski Zuzi.. tym bardziej, że ona ma takie krótkie, Julka ma długie to pewnie szybko by jej odrosły, Zuzce niestety wolno rosną.

paula bo femme jest długonogą szczupłą, megaładną laską! ;-):-p
Ja mam pomysł!!! Można siedzieć na BB :-):-):-) i pisać z nami, ja do wieczora pewnie będę, bo mój mąż wraca dopiero ok. 22:30..

reklama
paula chyba jedynie na NK :-p Albo poproś to może dziewczyny powklejają tu zdjęcia ;-) no i Ty też nam się pokaż, córcie masz śliczną, to i Ciebie chcemy zobaczyć :-)

Ja bym sobie poczytała książkę, ale nie opłaca mi się zaczynać, bo Zuza zaraz pewnie się obudzi :sorry:

edit:
paula ale jesteś ładna mamuśka ;-):-)

Ostatnia edycja:
Do góry