reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Ale produkujecie :szok:

Ostatnia patelnia placków się dosmaża, cholercia całe ręce mnie pieką.

A co do włosków codziennie myjecie? My też mieliśmy problem z kołtunkami, przestałam myć codziennie i problem sam zniknął.

Paula ja Ci chętnie Julkę podrzucę :-D:-D a sama się ponudzę.

reklama
kama ja nie myję Zuzi codziennie włosków :no: 2-3 razy w tygodniu.

paula etam, 10, ja mam 30 kg więcej niż przed ciążą!! :angry: a też wtedy narzekałam, że gruba jestem, a tak naprawdę byłam szczupła, dopiero teraz to widzę :sorry:
Mówiłam, że femme to niezła laska :-):-):-)

paula to masz fajnie, ja jeszcze trochę sobie na mojego poczekam :sorry: ja przytyłam w ciąży 25 kg, po porodzie spadło tylko 5 kg, później zaczęłam brać tabletki anty i przytyłam sporo, także mam 30 więcej, jakaś masakra! miałam odchudzać się tak, że po prostu będę mniej jeść i ćwiczyc ale to nic nie daje, więc od poniedziałku wracam na Dukana. Byłam na tej diecie przed świętami i w jakieś 2-3 tygodnie schudłam 6 kg, niestety w święta i po świętach wszystko wróciło :-(

Paula coś czuję że jakby Zuźka się z Julką spotkała to by chatę w mig rozniosły :-D:-D
Strasznie Ci zazdroszczę tych weekendów bez Zuzi, ja bym chociaż 1 dzien i noc chciałabym mieć tylko dla siebie. Marzy mi się wypad na piwko z kumpelami. Oooo nie wybieracie się z D na "och Karol 2" Ja bym bardzo chciała tylko jakoś się wybrać nie możemy.

Ja to cholercia nigdy nie zrobię furory w bikini, mam jakieś 20 kg nadwagi, brzuch obwisły i poorany rozstępami :wściekła/y:

Anetka nie zazdroszczę ja nienawidzę samotnych wieczorów.

ok jestem ale tylko na chwile bno mnie sezon chorobowy nadal trzyma. jak zachorowalam przed swietami tak do teraz sie zmagam a od wczoraj pojawil sie na nowo katar i nie mily kaszel.. a dzis zebym sie nie nudzila zaczela pojawiac sie temp!
Julka mi spala dzis od 11:30 do prawie 15 i od 17 polegla do 19.. na sile ja wlasnie obudzialm.
zeby wylatala sie i poszla spac o normalnej porze. a tak bym chciala sie etraz wtulic do niej i zasnac.. ehhhh

witajcie wieczorkiem:) jej,ale duuużo napisałyście,nadrobić nie mogę;(.U nas nocka minęła w miare przed 22 sie obudziła po 24 zasnęła a potem o 4 na cycusia. teraz tez cos brzeczy przez sen ale tatus w domku to sie zajmuje corunia a ja mam chwilke:)

Pokaże wam jaka różnica wzrostu między nami. Tylko nie patrzcie na mnie, po ciąży wtedy miałam jeszcze 15 kilo wiecej niz teraz.

chrzest.JPG

Umi- mam zdjęcia z lokami z liceum,ale nie cyfrowe. Zeskanuje jak będę u teściów to wyśle Wam.
pencil.png

Pokaże wam jaka różnica wzrostu między nami. Tylko nie patrzcie na mnie, po ciąży wtedy miałam jeszcze 15 kilo wiecej niz teraz.

Zobacz załącznik 320049

Umi- mam zdjęcia z lokami z liceum,ale nie cyfrowe. Zeskanuje jak będę u teściów to wyśle Wam.
pencil.png

heheh fajnie to wyglada.. siegasz mu do ramion:D
ale jak too mowia małe jest piekne:D

reklama
Do góry