reklama
femme fatal
Mama Ninki :)
nie sposób was nadrobić ja na chwilę wpadłam chciałam podopisywać ale aż tyle czasu nie mam mama poszła coś załatwić koło 3 wróci i jedziemy na obiad do knajpy jeszcze siostra z rodzinką ma przyjechać :-) a wieczorem najpierw lecę na spotkanko klasowe do pubu z laskami z podstawówki a później chyba z Kubą i znajomymi gdzieś na imprezkę więc się dzisiaj powinnam wybawić :-)
Co do wzrostu to niezłe z coniektórych kurdupelki ale ja uważam że jak kobieta malutka to to strasznie fajne jest :-) ja mam 169cm ;-) K ma 186 jakoś i tak w sam raz do siebie pasujemy :-) ale ty LENKA pobiłaś wszystkich super musicie wyglądać :-)
Co do wzrostu to niezłe z coniektórych kurdupelki ale ja uważam że jak kobieta malutka to to strasznie fajne jest :-) ja mam 169cm ;-) K ma 186 jakoś i tak w sam raz do siebie pasujemy :-) ale ty LENKA pobiłaś wszystkich super musicie wyglądać :-)
Liza
Fanka BB :)
Ja teraz akurat teraz uzywam szamponu dla dzieci z avon i bardzo go chwale;-) a tak to mialam bobini? czy cos takiego... umi
femme fatal
ANETKA - Podobało i to bardzo :-) ja nie mogę sama go przestać oglądać
UMI - to niezłą plamę dałaś a ile ty masz ?
UMI - to niezłą plamę dałaś a ile ty masz ?
Liza
Fanka BB :)
umi spróbuj;-)
i twój suwaczek co do wiosny mnie pociesza bo juz tylko 2 miesiace
i twój suwaczek co do wiosny mnie pociesza bo juz tylko 2 miesiace
femme fatal
UMI - to ty mojego wzrostu jesteś myślałam że niższa :-)
Pranie zrobione ale jeszcze jedno czeka ale chyba już nie zdążę go wstawić jeszcze muszę siebie i Ninę ogarnąć
Pranie zrobione ale jeszcze jedno czeka ale chyba już nie zdążę go wstawić jeszcze muszę siebie i Ninę ogarnąć
reklama
ok to ja mam teraz chwilke czasu ponadrabiam was.
u mnie tez jest roznica jak bodajze u Anetki... ja mam 168cm a moj M ma 186cm
ale nie jest to jakas razaca roznica. jest widoczne ze M wyzszy.
No ale lenka to u was roznica mozno rzucajaca sie w oczy
Wczoraj mowilam ze u nas guzow brak.. fakt guza dzis tez nie ma ale julka rano przerocila sie i uderzyla glowko o kaloryfer!
plakala mocno ale etraz po 3 godz snu widze ze szczeslia łobuziara jest
tylko tak sie mowi teraz ok ale takie uderzenia przykre so w konsekwencjach kiedys.
nikt nie wie co z tego moze wyniknac w przyszlosci.
ok lece zobaczyc co jeszcze skrobalyscie.
aha poruszacie teamt wloskow.. a weic ja mam u Julki problem bo jej wloski robia sie jak istne siano!
uzywam szamponu z babydream.
zdj zrobilam z boku ze malo widac alecały tył głowki jest taki napuszony i strasznie pokudłany....
u mnie tez jest roznica jak bodajze u Anetki... ja mam 168cm a moj M ma 186cm
ale nie jest to jakas razaca roznica. jest widoczne ze M wyzszy.
No ale lenka to u was roznica mozno rzucajaca sie w oczy
Wczoraj mowilam ze u nas guzow brak.. fakt guza dzis tez nie ma ale julka rano przerocila sie i uderzyla glowko o kaloryfer!
plakala mocno ale etraz po 3 godz snu widze ze szczeslia łobuziara jest
tylko tak sie mowi teraz ok ale takie uderzenia przykre so w konsekwencjach kiedys.
nikt nie wie co z tego moze wyniknac w przyszlosci.
ok lece zobaczyc co jeszcze skrobalyscie.
aha poruszacie teamt wloskow.. a weic ja mam u Julki problem bo jej wloski robia sie jak istne siano!
uzywam szamponu z babydream.
zdj zrobilam z boku ze malo widac alecały tył głowki jest taki napuszony i strasznie pokudłany....
Ostatnia edycja: