reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
:szok: nie sposób was nadrobić ja na chwilę wpadłam chciałam podopisywać ale aż tyle czasu nie mam :-D mama poszła coś załatwić koło 3 wróci i jedziemy na obiad do knajpy jeszcze siostra z rodzinką ma przyjechać :-) a wieczorem najpierw lecę na spotkanko klasowe do pubu z laskami z podstawówki :-D a później chyba z Kubą i znajomymi gdzieś na imprezkę więc się dzisiaj powinnam wybawić :-)

Co do wzrostu to niezłe z coniektórych kurdupelki :-D ale ja uważam że jak kobieta malutka to to strasznie fajne jest :-) ja mam 169cm ;-) K ma 186 jakoś i tak w sam raz do siebie pasujemy :-) ale ty LENKA pobiłaś wszystkich :-D super musicie wyglądać :-p :-)

femme a ja myslałam ze ty sporo wyższa ode mnie jesteś:szok:
anetka musze sie do podstawówki wrócić, nigdy nie zapomne jak zamiast przeczytać w wierusz płacze to ja przeczytała płaszcze:confused2:

elizka z avonu powiadasz? to jak mi sie ten skończy to sobie zmaówie:-p i zobaczymy z tym ze juz młodego opicholiłam:-D
femme ja mam 168 cm:-D

UMI - to ty mojego wzrostu jesteś myślałam że niższa :-)

Pranie zrobione ale jeszcze jedno czeka ale chyba już nie zdążę go wstawić jeszcze muszę siebie i Ninę ogarnąć :-p

reklama
ok to ja mam teraz chwilke czasu ponadrabiam was.
u mnie tez jest roznica jak bodajze u Anetki... ja mam 168cm a moj M ma 186cm:D
ale nie jest to jakas razaca roznica. jest widoczne ze M wyzszy.
No ale lenka to u was roznica mozno rzucajaca sie w oczy:D

Wczoraj mowilam ze u nas guzow brak.. fakt guza dzis tez nie ma ale julka rano przerocila sie i uderzyla glowko o kaloryfer!
plakala mocno ale etraz po 3 godz snu widze ze szczeslia łobuziara jest:)
tylko tak sie mowi teraz ok ale takie uderzenia przykre so w konsekwencjach kiedys.
nikt nie wie co z tego moze wyniknac w przyszlosci.

ok lece zobaczyc co jeszcze skrobalyscie.

aha poruszacie teamt wloskow.. a weic ja mam u Julki problem bo jej wloski robia sie jak istne siano!
uzywam szamponu z babydream.
zdj zrobilam z boku ze malo widac alecały tył głowki jest taki napuszony i strasznie pokudłany....

Ostatnia edycja:
Do góry