reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

umi spinki to ona od razu sobie z głowy ściąga :sorry:

paula no wcześniej to raczej nie było potrzeby, żeby uszka jej przekłuwać ;-) zresztą teraz w sumie też nie ma, niepotrzebne to jej do szczęście :-p jak mi powie "mamo chcę kolczyki" to będzie miała :tak: coś mi się wydaje, że to będzie wcześniej niż myślę :-p
A te "sianko" na włosach jest okropne :-p

reklama
paula3 z tym ze ja mam jedno super wyjście fryzjer i maszynka+ nożyczki:-D

Nie mam pomysłu na obiad:/ ma ktoś jakąś opcje?

Ja hani scielam to sianko u fryzjerki jak miala z 1,5 roku lub 2 latka i od razu wosy jej sie poprawily:-) tylko ze ona wogóle mi nie chce wlosów zwiazywac, spinac itd... wszystko zaraz zdejmuje:dry:

Heh niskie się odezwały:p
Ja mam 155cm a Seba 188. Adaś narazie jest wysoko w sitkach centylowych, mam nadzieje,ze nie wyrośnie na knypka.
Mnie często pytają o dowód-ale ja się cieszę,ze staro nie wyglądam.
Co do włosów- Adaś ma chyba po mnie. Przód ma w miare prosty, a tył w loczkach. Z każdym miesiącem loczków coraz więcej.
Ja też nie mam prostych włosów. W dzieciństwie miałam fale, jako nastolatka loki, teraz prostuje i juz mniej mi się kręcą. Staram się robić to coraz rzadziej,bo teraz żałuje,ze te loki prostowałam. Zapuszczam i myśle,by zrobić jakiś styling i poprawić ich sprężystość.
Chciałam mu zapuszczać włoski-ale on ma bardzo gęste i jak zrobi się ciepło napewno będzie się pocił. Chyba wtedy go jednak wezmę do fryzjera. Narazie samemu grzywkę skracamy.

Umi- ja dziś olewam robote i tak ledwo się Adasiem zajmuje,wogóle mi się nie poprawia samopoczucie i zamówię zaraz pizze jak Seba wróci.

Ostatnia edycja:
Elizka a jak jej potem rosły to te kołtunki sie nie robiłyod nowa? bo mój jak ma odpowiednia długość włosów to nie ma zmiłój robia mu sie mimo iz ma gestą czupryne:/ a moze to od szmaponu?

umi ja dzisiaj robiłam makaron z sosem serowym z paczki :-D:-D nie chciało mi się nic innego kombinować :-p

lenka wow, to u Was niezła różnica wzrostu, fajnie musicie razem wyglądać :-):-)

anetka jak sie robi ten soso mam pieczarki w domu!!! i makaron tez:-p
lenka ja nigdy nie widziałam ciebie w kręconych!!! musisz to zmienić:-):-p

umi no mówię Ci, że z paczki :-D:-D do tego proszku z paczki dodaję po prostu śmietanę i trochę sera startego i gotuję :-)

Umi nie, od tej pory jak pierwszy raz scielam jej wlosy i wycieniowalam u fryzjerki koltuny zniknely... :-) moze w szamponie tkwi szkopul? ja staram sie zmieniac i nie uzywac tego samego ciagle:-)

reklama
anetka a ja przeczytałam ze z sosem serowym z kaczki:-p:laugh2:

edit elizka ja mam teraz babmbino różowe, wczesniej miałam z johnsona ale tez to samo było:/

Do góry