reklama
.Aneta.
Fanka BB :)
Daffi dzięki. Nie no Zuzia na zywo wyglada tak samo.
A co do bodziaków to już Ci pisałam, że nie mam pisaków, a nie opłaca mi się na razie kupować, żeby jedne body pomalować, bo nic innego na razie i tak bym nie malowała. Jak będę miała pisaki to Ci napiszę.
A co do bodziaków to już Ci pisałam, że nie mam pisaków, a nie opłaca mi się na razie kupować, żeby jedne body pomalować, bo nic innego na razie i tak bym nie malowała. Jak będę miała pisaki to Ci napiszę.
umi2
e tam niskie niskie to są dzieci o a ja mam 168 cm
migotka ja tez przy oim to na obcasach wiecznie chodze
paula sliczna ta twoja córeczką:-) prze kochana jest
femme ale wiesz ja mu poagałam naklejać wycinała z papieru kolorowego płatki i pokazywałam gdzie ma nakleić no i jeden to ładnie nakleił a drugi to tak krzywo ale nie bardzo było jak oderwać i tak został reszte mu poagałam on jeszcze nie umie sam ponaklejać
anetka czemu ty chciałabyś żeby Zuzia miała proste? mnie sie wlasnie podobaja dzieci z kręconymi
vegas a mnie sie podoba jak wygladałaś z reszta mnie to sie twój biust podoba zazdroszczę ci go
Starałam sie nadrobić ale nie wiem czy kogos nie pominęłam? jak tak to sie upomnijcie bo czytam to wszystko juz 3 raz i za każdym razem cos mi przeszkadza:/
migotka ja tez przy oim to na obcasach wiecznie chodze
paula sliczna ta twoja córeczką:-) prze kochana jest
femme ale wiesz ja mu poagałam naklejać wycinała z papieru kolorowego płatki i pokazywałam gdzie ma nakleić no i jeden to ładnie nakleił a drugi to tak krzywo ale nie bardzo było jak oderwać i tak został reszte mu poagałam on jeszcze nie umie sam ponaklejać
anetka czemu ty chciałabyś żeby Zuzia miała proste? mnie sie wlasnie podobaja dzieci z kręconymi
vegas a mnie sie podoba jak wygladałaś z reszta mnie to sie twój biust podoba zazdroszczę ci go
Starałam sie nadrobić ale nie wiem czy kogos nie pominęłam? jak tak to sie upomnijcie bo czytam to wszystko juz 3 raz i za każdym razem cos mi przeszkadza:/
.Aneta.
umi proste chyba łatwiej układać, a tak robię jej kitkę a tu z boku jakiś lok jej wychodzi, bo nie chce się w kitce trzymać poza tym te loczki trochę ciężko rozczesywać, chyba muszę kupić jej taki spray do włosów zeby łatwiej się rozczesywało, widziałam, że w Rossmanie takie mają, ale nie wiem czy Zuzi mogłabym już tym psikać.
.Aneta.
umi zawsze jak już jej włoski wytre to wtedy zawsze rozczesuję. Ale mi chodzi o to, że nie po myciu ale np po spaniu takie brzydkie poczochrane włosy ma i wtedy ciężko jest je rozczesać, bo bym ją musiała na maksa szarpać
Paula ja na razie nie ryzykuję z kolczykami, bo założyłam w święta Zuzi klipsy to ciągała się za uszy a co dopiero kolczyki.. zresztą już sobie postanowiłam, że zrobię jej dopiero jak sama będzie chciała teraz jest piękna i bez kolczyków
Paula ja na razie nie ryzykuję z kolczykami, bo założyłam w święta Zuzi klipsy to ciągała się za uszy a co dopiero kolczyki.. zresztą już sobie postanowiłam, że zrobię jej dopiero jak sama będzie chciała teraz jest piękna i bez kolczyków
umi2
anetka a teraz rozumiem młody jak miał za długie to mu sie takie siano robiło z tyłu i małe guzki:/ ale mnie to wnerwiało jeszcze on ma geste te włosiska i nie mogłam sobie dac z nimi rady:/ jedyna rada to wiazanięłosów do snu ale nie sądze zeby jej wygodnie było:/
reklama
Liza
trina jejku ale masz juz super brzunio i strasznie przypomina mój brzuch w ciazy z mikim