reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Anetko piekne zdj Zuzi.
wyglada zupelnie inaczej. jakby to nie byla ta sama dziewczynka:)

a powiedz mi bo wczoraj nie odp co bedzie z tymi bodami? czy juz nie aktualne to?

ponadrabiam wszytsko pozniej.

reklama
Daffi dzięki. Nie no Zuzia na zywo wyglada tak samo. :-p
A co do bodziaków to już Ci pisałam, że nie mam pisaków, a nie opłaca mi się na razie kupować, żeby jedne body pomalować, bo nic innego na razie i tak bym nie malowała. Jak będę miała pisaki to Ci napiszę.

e tam niskie niskie to są dzieci o:-p a ja mam 168 cm
migotka ja tez przy oim to na obcasach wiecznie chodze:-p
paula sliczna ta twoja córeczką:-) prze kochana jest
femme ale wiesz ja mu poagałam naklejać:-p wycinała z papieru kolorowego płatki i pokazywałam gdzie ma nakleić no i jeden to ładnie nakleił a drugi to tak krzywo ale nie bardzo było jak oderwać i tak został:-D reszte mu poagałam on jeszcze nie umie sam ponaklejać:-p
anetka czemu ty chciałabyś żeby Zuzia miała proste? mnie sie wlasnie podobaja dzieci z kręconymi:-p
vegas a mnie sie podoba jak wygladałaś z reszta mnie to sie twój biust podoba:-D zazdroszczę ci go

Starałam sie nadrobić ale nie wiem czy kogos nie pominęłam? jak tak to sie upomnijcie bo czytam to wszystko juz 3 raz i za każdym razem cos mi przeszkadza:/

umi proste chyba łatwiej układać, a tak robię jej kitkę a tu z boku jakiś lok jej wychodzi, bo nie chce się w kitce trzymać :-p poza tym te loczki trochę ciężko rozczesywać, chyba muszę kupić jej taki spray do włosów zeby łatwiej się rozczesywało, widziałam, że w Rossmanie takie mają, ale nie wiem czy Zuzi mogłabym już tym psikać.

anetka wiesz co? jak jej myjesz włoski to weź grzebyk i wtedy rozczesuj, zaraz po spłukaniu wtedy włosy najlepiej rozczesać:-)

umi zawsze jak już jej włoski wytre to wtedy zawsze rozczesuję. Ale mi chodzi o to, że nie po myciu ale np po spaniu takie brzydkie poczochrane włosy ma i wtedy ciężko jest je rozczesać, bo bym ją musiała na maksa szarpać :sorry:

Paula ja na razie nie ryzykuję z kolczykami, bo założyłam w święta Zuzi klipsy to ciągała się za uszy a co dopiero kolczyki.. zresztą już sobie postanowiłam, że zrobię jej dopiero jak sama będzie chciała :-p teraz jest piękna i bez kolczyków :tak:

anetka a teraz rozumiem młody jak miał za długie to mu sie takie siano robiło z tyłu i małe guzki:/ ale mnie to wnerwiało jeszcze on ma geste te włosiska i nie mogłam sobie dac z nimi rady:/ jedyna rada to wiazanięłosów do snu ale nie sądze zeby jej wygodnie było:/

umi no dokładnie, takie siano się robi :baffled: ale ja jej włosów nie obetnę, a wziązać to też nie bardzo, bo ta kiteczka taka mała by była i nie wiem czy by jej było wygodnie.

anetka a takie spineczki wiesz małe, ale płaskie?
szalona-spinka-w-kolorze-czarnym-masa-perlowa-marilyn-monroe-decoupage.jpg tylko bez tego różowego żeby płaskie były

reklama
Do góry