reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
Agateczka masz rację nie pakuj się w formalny związek z Nim. On zawsze był taki?

Nie wiem skoro on nigdy się za bardzo nie przejmował niczym, to po co się z Nim było wiązać? Po co dziecko?
Ja bym próbowała coś ratować, uświadomić mu co robi!
Bo tylko dziecko będzie później cierpiało.....

malinowa Witam :-)

polna o cześć! Wieki Cię tu nie było :-p:-p

umi ja też dzisiaj spać nie mogłam. Przekręcałam się z boku na bok i zasnąć nie mogłam :baffled:

paula na pewno za jakiś czas Zuzia będzie chciała bajki oglądać :-p Moja Zuzka codziennie mówi "Kiki" co oznacza, że mam jej włączyć teletubisie i leży godzinę i ogląda :tak: wczoraj dwie pod rząd obejrzała, czyli ponad 2 godziny :tak::tak:

Dzisiaj się nieźle wyspaliśmy, spaliśmy do 10 :tak::-) Wczoraj Zuzka jakoś przed 23 zasnęła :sorry: ja nie wiem skąd ona bierze te siły!! :baffled: O 3 w nocy zaczęła marudzić i przyszła do nas do łóżka, no i resztę nocy spędziła z nami.
Na szczęście dzisiaj grzeczna, wozi sobie lalki w wózeczku ;-)

Poza tym mam już kilka zdjęć z wczorajszej sesji :tak::tak: zaraz Wam jakieś pokażę :-p

żebys miala takiego natręta jak mój D to byś inaczej śpiewała.. heheheh :-D
może faktycznie nie ma na to reguły:-) A byłaś zadowolona z plastrów? Bo planuje poprosić gina o nie. Do tabletek mam za słabą pamięć.
ja 11 miesięcy stosowałam plastry Evra. Zaprzestałam bo w 11 miesiącu zaczęłam sporo plamic. Teraz zażywam tabletek Cilest. Nie ucierpiało moje libido, ogólnie byłam z plastrów bardzo zadowolona do czasu tych plamień bo prawie roku stosowania. Były one dosyc obfite. A teraz jak porównuję ceny plastrów a tabletek to głowa mała. Plastry 49.99zł za jedno opakowanie a tabletki 27 z groszami, ale za 2 OPAKOWANIA.

Anetka fajna sesja, zwłaszcza drugie zdj mi się podoba:) to trzecie to łatwo w domu zrobic:) nieraz Młodej takie robiłam.

co do uderzeń dzieci to mi się dzisiaj Myszka walnęła skronią w ramę łóżka naszego. Ale był płacz. Teraz ma różową kreskę nad okiem.

eliza dzięki ;-) bo szczerze mówiąc tam w sygnaturce to musiałam jej troche włosów wymazać, bo nie umiałam dobrze obrobić tych loczków :-D:-D

Vegas dzięki. No ja takiego jak 3 bym nie zrobiła, bo jednak nie mam odpowiedniego aparatu, zwykłą cyfrówką nie wychodzą takie ładne :-p

Cześć;-)
anetka super te zdjęcia wyszły, urodzona modelka z Twojej córeczki :-)

edit: suwaczek mi gdzieś zaginął w akcji :wściekła/y:

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry