reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
Agateczka masz rację nie pakuj się w formalny związek z Nim. On zawsze był taki?

Nie wiem skoro on nigdy się za bardzo nie przejmował niczym, to po co się z Nim było wiązać? Po co dziecko?
Ja bym próbowała coś ratować, uświadomić mu co robi!
Bo tylko dziecko będzie później cierpiało.....

malinowa Witam :-)

polna o cześć! Wieki Cię tu nie było :-p:-p

umi ja też dzisiaj spać nie mogłam. Przekręcałam się z boku na bok i zasnąć nie mogłam :baffled:

paula na pewno za jakiś czas Zuzia będzie chciała bajki oglądać :-p Moja Zuzka codziennie mówi "Kiki" co oznacza, że mam jej włączyć teletubisie i leży godzinę i ogląda :tak: wczoraj dwie pod rząd obejrzała, czyli ponad 2 godziny :tak::tak:

Dzisiaj się nieźle wyspaliśmy, spaliśmy do 10 :tak::-) Wczoraj Zuzka jakoś przed 23 zasnęła :sorry: ja nie wiem skąd ona bierze te siły!! :baffled: O 3 w nocy zaczęła marudzić i przyszła do nas do łóżka, no i resztę nocy spędziła z nami.
Na szczęście dzisiaj grzeczna, wozi sobie lalki w wózeczku ;-)

Poza tym mam już kilka zdjęć z wczorajszej sesji :tak::tak: zaraz Wam jakieś pokażę :-p

żebys miala takiego natręta jak mój D to byś inaczej śpiewała.. heheheh :-D
może faktycznie nie ma na to reguły:-) A byłaś zadowolona z plastrów? Bo planuje poprosić gina o nie. Do tabletek mam za słabą pamięć.
ja 11 miesięcy stosowałam plastry Evra. Zaprzestałam bo w 11 miesiącu zaczęłam sporo plamic. Teraz zażywam tabletek Cilest. Nie ucierpiało moje libido, ogólnie byłam z plastrów bardzo zadowolona do czasu tych plamień bo prawie roku stosowania. Były one dosyc obfite. A teraz jak porównuję ceny plastrów a tabletek to głowa mała. Plastry 49.99zł za jedno opakowanie a tabletki 27 z groszami, ale za 2 OPAKOWANIA.

Anetka fajna sesja, zwłaszcza drugie zdj mi się podoba:) to trzecie to łatwo w domu zrobic:) nieraz Młodej takie robiłam.

co do uderzeń dzieci to mi się dzisiaj Myszka walnęła skronią w ramę łóżka naszego. Ale był płacz. Teraz ma różową kreskę nad okiem.

eliza dzięki ;-) bo szczerze mówiąc tam w sygnaturce to musiałam jej troche włosów wymazać, bo nie umiałam dobrze obrobić tych loczków :-D:-D

Vegas dzięki. No ja takiego jak 3 bym nie zrobiła, bo jednak nie mam odpowiedniego aparatu, zwykłą cyfrówką nie wychodzą takie ładne :-p

Cześć;-)
anetka super te zdjęcia wyszły, urodzona modelka z Twojej córeczki :-)

edit: suwaczek mi gdzieś zaginął w akcji :wściekła/y:

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry