reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Elizka przypomnialas mi ze tez musimy zrobic alurke dla babci :-) dzieki ;-)

Umi widze ze awansowalas , gratuluje ale tez naleza sie podziekowania :-p:-D
a nie pisalam bo juz wspomnialam ze roznie w zyciu bywa ;-) a poczesci tez lenistwo :-D
bo Kacper nalezy do madrych dzieci i wie ze tatowi by sie nie chcialo pisac zyczen :-D

paula aha a myslama ze jak z fishera to bedzie cos solidnego ale plastik powinien byc mocny:-)

reklama
Paula mieliśmy dostać, ale niestety jest inny, żebym wiedziała to sama bym jej wcześniej kupiła.

Julka też kukurydzę uwielbia, może ją samą wcinać. Dzisiaj jej na obiad robię krem z kukurydzy.

A jak je same bubki to nie powiem parę w pampersie ląduje, śmiesznie to wygląda.

M też uwielbia igraszki ale ja mam non stop ochotę :szok: chyba muszę jakieś tabletki za wyhamowanie zacząć brać :-D

Vegas masz racje z malymi dziecmiinaczej ale dla mnienie zmienia to faktu ze chcialabym miec znow takiego malego babla. narazie to niemozliwe.ale moze kiedys:D

Umi no to witaj w klubie nie mogacych spac. z tym ze ja chcialam spac a nie moglam.
wyobrazcie sobie poszlam spac jakos kolo polnocy i M tez... ale mu sie ubzduralo ze poszedl do kuchni robic jedzenie. tak w tej kuchni halasowal ze obudzil julke... ale polozyla sie i niby spi... a ten sobie jeszcze swiatlo zpalail i jadl. mloda wstala dokladnie 15 minut po polnocy ryk placz i niechec do spania. M poszedl zrobic jej melko a ta szybko z lozka uciekla i sru do zabwek i zaczela wlaczac melodyjki sobie.
zjadla niby sie troche zmulila ale jednak nie!
ja ja probowalam uspic ale po godz sie wkurzylam i stwierdzialm ze skoro ją obudzl to niech sobie ją sam usypia bo ja mam dosc. no i tak druga godz on z nia walczyl a to w bujaku a to w wozku zdazyla wypic kolejna butle tym razem soku i jakos po 2 poszla spac!
ja jestem niewyspana glowa mnie boli... czuje sie jakos tak dziwnie....
a julka widze ze dzis tez zbyt wyspana to nie jest.

witam się,

U mnie noc w miarę ok,chociaż z 4 pobudkami. Może dlatego,że padłam po 21 ;-) Maja przed chwilą zasnęła. Ja też chyba uderzę jeszcze w kimono. ;-)
elizka ja dopiero mam w planach śniadanie i ewentualne plany co dalej a ty już wszystko ogarnięte.

Ja też nie lubię kukurydzy a jak to u mnie w pieluszce wyglądało to nie wiem,nie pamiętam:-D

chwilami- powodzenia w starankach,

umi- nie ja nie gaszę wszystkiego. Ale jak ma tak późną drzemkę to potrafił o 24 chodzić spać i cały rytm przestawić. Wczoraj miałam wyłączyć tv a i tak na housie zaraz zasnął. Całkowicie to nigdy nie jest wszystko wyłączone,bo wieczorami Seba gra na laptopie.Nie chce go przyzwyczajać do ciszy. W dzień puszczam animal planet i usypia znudzony na jakiś rybach czy wężach:p

paula3- nie wiem napewno po roku. Wcześniej tylko zernął na jakąś reklame. Adaś lubi bajki. Wiem ,ze to niedobrze,ze on dużo ogląda. Ale jak tylko wstaje bierze pilot mówi ciś- żeby nacisnąć i włączyć. Dużo się bawi i nie zwraca uwagi, ale jak jakaś co lubi leci to się kładzie i ogląda.

Julka potrafi się skupić na dobranocce, albo jak jest reklama z dziećmi, kotami lub psami to aż się śmieje.

Paula
jak używałam plastrów to nie zauważyłam żeby moje libido ucierpiało :-D Na to nie ma reguły, moja koleżanka kompletnie straciła ochotę a używała tych samych.

Ale ja mam takie fazy tydzień, dwa mi się chce a później nawet pół roku mogę bez "tego" żyć.

reklama
Ojjjj mój też nie próżnuje :-D po 5 minutach od poprzedniego potrafi już się "kołować" na następny numerek :-D Ostatnio mnie nad ranem obudził bo chcicę miał :-D

Z plastrów byłam zadowolona ( na razie nie używam) zmieniasz raz w tyg. tylko jedyna wada że szybko na brzegach się brudzą.

Do góry