reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Vegas ja podzielam zdanie dziewczyn, też raczej nie robiłabym nic na siłę,skoro Ty czujesz innaczej i sprawia Ci to jakąś trudność to nie ma sensu... sama osobiście nie lubię takich sytuacji w rodzinie,na pewno różnią się od Twojej,ale mam takie różne i niestety ciężko mi to znosić:-(

reklama
Anetka super zdjęcia! Zuzia wcale nie wygląda jakby się wstydziła, pełna profeska :-)

Też bym chętnie zabrała Julkę na profesjonalną sesję. Nie mam pojęcia czy w Białym takowe robią.

Vegas Ja też uważam że nie powinnaś tego robić wbrew sobie, bo to bez sensu.....

Anetka super zdjęcia! Zuzia wcale nie wygląda jakby się wstydziła, pełna profeska :-)

Też bym chętnie zabrała Julkę na profesjonalną sesję. Nie mam pojęcia czy w Białym takowe robią.

Vegas Ja też uważam że nie powinnaś tego robić wbrew sobie, bo to bez sensu.....
mama się zapewne martwi, że nas obgadają, że córka mojej mamy u babci nie była a mama się tego boi - gadania;/

pamiętam jak byłyśmy w grudniu u tej ciotki /bliźniaczki babci/ na urodzinach, jak wnuczka cioci się śmiała w twarz mamy bo tel dzwonił, rodzina z Niemiec, która wszystkich pozdrawiała a mama na to żeby pozdrowic ich od mojej mamy. Śmieszne bo w ogóle się nimi nie interesi a pozdrawia.

kama tyle, że Zuzia się nie wstydziła, tylko interesowało ją wszystko o było w tym studiu, a najmniej interesowało ją pozowanie :-p
Na pewno robią :tak: pewnie w każdym studiu fotograficznym by córci zrobili :tak:

ja pamiętam jak braliśmy ślub - wtedy córa miała 5 miesięcy - była sesja nasza i z córą też, ale ofc Mała kompletnie nie zainteresowana aparatem, robiła wszystko, ale nie patrzała w aparat. Nawet szwagierka była za fotografem /była naszym świadkiem/ i zabawiała w oddali Martynkę, ale to nie zdało egzaminu i ta sesja z córą jest wręcz komiczna:p:p

Anetka to foto w sygnaturce też jest extra:)

Vegas pokaż jakieś fotki ze ślubu z córcią ;-) ale przynajmniej Wam nie uciekała, bo jeszcze nie umiała :-p
no nie uciekała, ale my do aparatu patrzymy a Myszka robi śmieszne miny i patrzy gdzieś na boki czy w górę;D

obiecuje, że pokażę, ale później bo córa zaraz się pewnie obudzi:) już śpi 1.5h a to dla niej zazwyczaj max. Zawsze mam tak, że jak się zabieram np za zrzucanie fot z aparatu to ona się budzi jak na złośc:p

Vegas no w końcu to dziecko :-p my jak sobie robimy fotki teraz z Zuzką to też robi głupie miny albo patrzy gdzie indziej. ;-)

reklama
Vegas Martynka pewnie przyzwyczajona jest, bo Ty jej dużo zdjęć robisz :-p Zuza czasami się uśmiechnie ale zazwyczaj ucieka i zabiera mi aparat :sorry:;-)

Do góry