reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Vegas ja podzielam zdanie dziewczyn, też raczej nie robiłabym nic na siłę,skoro Ty czujesz innaczej i sprawia Ci to jakąś trudność to nie ma sensu... sama osobiście nie lubię takich sytuacji w rodzinie,na pewno różnią się od Twojej,ale mam takie różne i niestety ciężko mi to znosić:-(

reklama
Anetka super zdjęcia! Zuzia wcale nie wygląda jakby się wstydziła, pełna profeska :-)

Też bym chętnie zabrała Julkę na profesjonalną sesję. Nie mam pojęcia czy w Białym takowe robią.

Vegas Ja też uważam że nie powinnaś tego robić wbrew sobie, bo to bez sensu.....

Anetka super zdjęcia! Zuzia wcale nie wygląda jakby się wstydziła, pełna profeska :-)

Też bym chętnie zabrała Julkę na profesjonalną sesję. Nie mam pojęcia czy w Białym takowe robią.

Vegas Ja też uważam że nie powinnaś tego robić wbrew sobie, bo to bez sensu.....
mama się zapewne martwi, że nas obgadają, że córka mojej mamy u babci nie była a mama się tego boi - gadania;/

pamiętam jak byłyśmy w grudniu u tej ciotki /bliźniaczki babci/ na urodzinach, jak wnuczka cioci się śmiała w twarz mamy bo tel dzwonił, rodzina z Niemiec, która wszystkich pozdrawiała a mama na to żeby pozdrowic ich od mojej mamy. Śmieszne bo w ogóle się nimi nie interesi a pozdrawia.

kama tyle, że Zuzia się nie wstydziła, tylko interesowało ją wszystko o było w tym studiu, a najmniej interesowało ją pozowanie :-p
Na pewno robią :tak: pewnie w każdym studiu fotograficznym by córci zrobili :tak:

ja pamiętam jak braliśmy ślub - wtedy córa miała 5 miesięcy - była sesja nasza i z córą też, ale ofc Mała kompletnie nie zainteresowana aparatem, robiła wszystko, ale nie patrzała w aparat. Nawet szwagierka była za fotografem /była naszym świadkiem/ i zabawiała w oddali Martynkę, ale to nie zdało egzaminu i ta sesja z córą jest wręcz komiczna:p:p

Anetka to foto w sygnaturce też jest extra:)

Vegas pokaż jakieś fotki ze ślubu z córcią ;-) ale przynajmniej Wam nie uciekała, bo jeszcze nie umiała :-p
no nie uciekała, ale my do aparatu patrzymy a Myszka robi śmieszne miny i patrzy gdzieś na boki czy w górę;D

obiecuje, że pokażę, ale później bo córa zaraz się pewnie obudzi:) już śpi 1.5h a to dla niej zazwyczaj max. Zawsze mam tak, że jak się zabieram np za zrzucanie fot z aparatu to ona się budzi jak na złośc:p

Vegas no w końcu to dziecko :-p my jak sobie robimy fotki teraz z Zuzką to też robi głupie miny albo patrzy gdzie indziej. ;-)

reklama
Vegas Martynka pewnie przyzwyczajona jest, bo Ty jej dużo zdjęć robisz :-p Zuza czasami się uśmiechnie ale zazwyczaj ucieka i zabiera mi aparat :sorry:;-)

Do góry