reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Paula Czeee :-) my się znamy? :-D:-D:-D

Femme nie chcę mi się pisać od początku, w skrócie nie był dla mnie "zbyt" miły i uprzejmy.

Ja nie wiem czy on jest mi pisany, czasami czuje się najszczęśliwszą osobą na świecie, a czasami po prostu się duszę. Kocham Go ale to już nie jest bezgraniczna miłość, ale doceniam to że się stara żeby wszystko było jak należy. Czas pokarze co robić.
My też bylismy gówniarzami jak się poznaliśmy tzn ja byłam miałam 16 lat, później nasze drogi się rozeszły, po dwóch latach znowu zaczeliśmy być razem i tak do dzisiaj.

Daff a już myślałam że Cię wygryzłam :-D:-D Witaj kochana :-)

Idę sprzątać.... wystarczy że M z rana pół godziny po domu buszował i już burdel jakby miesiąc nie sprzątane.:crazy:

reklama
Straszne pustki.....

Migotka a kiedy masz tą studniówkę?

.
ja mam studniówke 29 :)
MIGOTKA - idź chociaż żeby być i to przeżyć nie musisz skakać jak szalona ;-) ale wspólne zdjęcia na pamiątkę czy usiąść przy stoliku i pogadać z klasowymi w końcu nie długo się rozstaniecie ;-) a tańczyć możesz wolne przecież też na pewno będą zresztą przecież nie musisz siedzieć do późna ja bym nie rezygnowała po prostu bawiła się z umiarem i rozwagą :-)
w sumie jak sie bede dobrze czula to pojde w kazdej chwili moge wyjsc w razie co:);*
Ale czy bycie w związku bo mamy ze sobą dziecko ma sens? Przecież to istna męczarnia...
Moze i rzeczywiście bycie w zwiazku tylko ze wzgledu na dziecko to meczarnia, ale jak obserwując swoje otoczenie kolezanki itp. to mysle ze to zalezy od ludzi czy mogą sie dogadac, bo jak w takim zwiazku mają byc same kłótnie to to jest bezsensu bo dziecko tez cierpi, ale mozna być dobrymi rodzicami a nie koniecznie być razem:)

Paula3 Witaj!

Ostatnia edycja:
Paula Czeee :-) my się znamy? :-D:-D:-D

Femme nie chcę mi się pisać od początku, w skrócie nie był dla mnie "zbyt" miły i uprzejmy.

Ja nie wiem czy on jest mi pisany, czasami czuje się najszczęśliwszą osobą na świecie, a czasami po prostu się duszę. Kocham Go ale to już nie jest bezgraniczna miłość, ale doceniam to że się stara żeby wszystko było jak należy. Czas pokarze co robić.
My też bylismy gówniarzami jak się poznaliśmy tzn ja byłam miałam 16 lat, później nasze drogi się rozeszły, po dwóch latach znowu zaczeliśmy być razem i tak do dzisiaj.

Daff a już myślałam że Cię wygryzłam :-D:-D Witaj kochana :-)

Idę sprzątać.... wystarczy że M z rana pół godziny po domu buszował i już burdel jakby miesiąc nie sprzątane.:crazy:

hehhe spoko nikt nie ma takiej mocy:D
i wiem co to znaczy burdel po buszowaniu M tylko ja mojego nie bede az tak przeceniac... jemu wystarczy 5 minut!

Gosia no pewnie :-)

Pisz coś więcej o sobie, skąd jesteś, ile masz lat etc.

Więc tak jestem z okolic Warszawy mam 20 lat,mezusia,coreczke Amelkę, ktora 25 skonczy 3 miesiace. Ogolnie grzeczna dziewczynka chociaz czasami jak podniesie glos to ciezko ja uspokoic,ale to mowia ze w mamusie poszla :D chociaz jedno ma po mnie :D jeszcze jakies pytanka? chetnie odpowiem. A Ty kaamaa skad jestes i ile masz lat?

reklama
Agoo Witaj! :-)

Paula ze studniówki na prodówkę to było by nie głupie :-D:-D

Ja byłam na swojej studniówce, wszyscy w przeciągu 2h chodzi jak zombi :-D tak się ponapijaliśmy :-D wszyscy się bali że nauczylciele wódkę znajdą, więc trzeba było szybko konsumować :-D
Film oglądałam tylko raz i więcej nie zamierzam, bo straszna lipa :-D wiadomo człowiek młody to głupi.

E:

Gosia mieszkam w małej miejscowości 25 km od Białegostoku, a Mam tak samo jak Ty na razie 20 lat.

Ostatnia edycja:
Do góry