reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Witajcie Nadrobiłam wczoraj i troche dzisiaj. Ale z uwagi na to że mnie głowa znowu zaczęła boleć to nie odpisuje zeby nie było ze ktos pisał jedno a ja odnosze to do drugiej

daff witaj

Witam nowe mamy:-)
Co do studniowki to wydatek jest spory. Ja była na swojej, a byłam w 6/7 miesiacu ciąży tak na przełomie troche i szczerze mówiac do 22 siedzielismy bo strasznie mnie brzuch bolał nie wiem od czego, ale potem mi przeszło i jak mielismy juz sie zbierac to stwierdziłam ze juz nie boli. Zostalismy do godziny 2 w nocy i tanczylismy tylko na szybkich kawałkach bo ja nie lubie wolnych. Usmiałam sie jak nie wiem bo nasza klas zrobiła parodie nauczycieli i na prawde niexle było. poza tym niektórzy uczestnicy przedstawienia byli wyraźnie podpici i nieźle sie napracowalismy zeby nauczyciele sie nie zorientowali:-D. Na taką impreze poszłabym z checia ale kasy to mi do teraz szkoda:-p

reklama
no dobra to juz pojde jak sie wcisne w sukienke hehe :)
u nas to drogo bo sama studniówka 600 zł;/ nie wiem za co tyle a dodatki typu sukienka itd to juz lepiej nie mówić, ale tylko jedna w życiu jest zreszta juz połowe zapłaciłam

Witam z rana :-) ..ale mam syf w domu masakra jak mi się nie chce za to zabierać :dry: :sorry:

Ja na studniówce nie byłam bo ostatni rok kończyłam zaocznie ze względu na szkołę :dry: a tam nie mieli studniówki strasznie żałuje :sorry:

ANETKA - też się tej Twojej sesji nie mogę doczekać ciekawa jestem jak to wyjdzie :-)

VIKAMCIA - dzięki ;-)

KAAMAA - ja doszłam do wniosku że w bezgranicznej miłości nie ma nic fajnego i nie ma co za nią tęsknić :-D człowiek ma klapki na oczach i robi głupoty a tak to chociaż jest jakaś kontrola :-p :-) będzie dobrze :-D

AGOO - witamy :-)

GOSIA - zarzuć jakieś suwaczki łatwiej skojarzyć osobę i na początku pamiętać kto to kto :-D :-p jeszcze teraz wysyp nowych mam jest :-p

MARTOLINKA - no i poryczałam się jak głupia ... :-(

Umi znowu bóle wróciły? Byłaś z tym u lekarza?

Mi kasy nie szkoda było, bo to raz w życiu taka impreza, ale strasznie z Nas zdarli, jedzienie było ochydne, nawet chleba nie było na stołach:no: A mieliśmy na dobrej sali bankietowej. Przed 2 bylismy już w domu, bo strasznie Nam się jeść chciało.

E:

Femme pewnie, że będzie dobrze, bo musi być :-)

oj fakt- studniowka to nieziemski wydatek :-) Chyba że się sukienkę pożyczy, samemu uczesze,pomaluje.. przyklei się tipsy z kiosku za 3zł i nie pije się alkoholu :-D heheheh..
Ja za studniówką nie płakałam,bo 3 miesiące po studniówce zrobiliśmy sobie weselicho.. :-D więc mi szybko żale przeszły ;-)
no ja bede miała uczesanie i makijaz za freee hehe a paznokcie juz mam:)
a alko wiadomo nie pije:)

migotka u nas sama studniówka to koszt 500 zl był plus sukienka w sumie to 2 bo jedną kupiła jeszcze zanim dowiedziałam sie o ciazy a jak przyszlo co do czego to sie w nia nie ziesciłam:-D

femme elizka zaoszczędziłyście kasy troche przynajmniej:-p
paula3 eee ja sie sama czesałam robiłam sobie pazurki a alkoholu własnie nie piłam:-D a i tak mi sie wydaje ze duzo kasy poszło:-p
kaamaa nie no u nas jedzenie było pycha mnie i małemu smakowało w każdym bądź razie:-D a co do lekarza to nie byłam, skonczy sie zima to i głowa bedzie mniej boleć ale chyba bede musiała zainwestowac w nawlizacz powietrza bo najgorzej mnie boli jak sa grzejniki właczone

reklama
Do góry