reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
No więc witam sie:D

pojawiam sie co by niektorzy nie pomysleli ze zawladneli tu i wykurzyly "nowicjuszki":D

niestety nie nadrobie tego wsyztskiego wstecz.. chyba to niemozliwe przy tak absorbujacym ostatnio dziecku!

Jelsi ktos ma jakies sprawdzone sposoby jak zaintreresowac dziecko skutecznie bardzo chetnie poslucham.

Widze ze sporo mam przybylo:D witajcie:)

ARTYNA - No właśnie VEGAS poruszyłaś ciekawy temat i np ja wolę chyba związek w którym nie ma miłości (bądź nie dopuszczam jej do siebie bo przecież kochałam go bezgranicznie kiedyś ... ) a w którym facet mnie kocha szanuje uwielbia sprawia przyjemność dba o mnie itp. itd. ;-) a jak będzie się starał i da mi czas żeby zapomnieć o swojej głupocie to jest szansa żeby uczucie wróciło mamy dziecko warto uważam spróbować i nie tylko ze względu na dziecko ale i na nas bo jednak lepiej tworzyć taką rodzinę jak by nie było .. a jeżeli się nie uda to można się rozstać zawsze przecież a nawet uważam że lepiej jak już dziecko będzie starsze bo da radę wytłumaczyć co się dzieje a teraz jak byśmy się rozstali jak wytłumaczyła bym Ninie czemu tata już z pracy nie wraca ? :sorry: ciężko jest bez miłości pewnie ... ale zaczęłam patrzeć inaczej na to wszystko miłość to nie wszystko i uważam że lepsza zasłużona miłość może nie taka szalona że fajerwerki i motylki w brzuchu ale za to z poczuciem bezpieczeństwa i zaufaniem niż właśnie taka z klapkami na oczach gdzie pozwala się traktować siebie jak szmatę i pozwala się siebie krzywdzić bo "ja go kocham" ... wolę poczekać na świadomą wypracowaną miłość zdobytą ciężką pracą wspólnymi przeżyciami opierającą się na zaufaniu, poczuciu bezpieczeństwa i szacunku do siebie ;-) mam nadzieje że się uda a jak nie jak napisała KAAMAA tego kwiatu jest pół światu ;-) mam całe życie jak nie ten to w końcu trafię na odpowiedniego ;-)

wg mnie bezsensowne jest byc z kims byle by byc a milosci nie ma.
to troszke jak wykorzystywanie.
no chyba ze ten chlopak wie ze go sie nie kocha i zgadza sie na takie warunki to inna sprawa ale w innym przypadku to nie fair wobec drugiej osoby.
faktem jest to ze zahcowal sie kiedys nie fajnie... ale jesli komus daje sie druga sznase to zeruje sie to co bylo kiedys i zaczyna od nowa.

Ostatnia edycja:
VEGAS - wie ;-) wie że po tym co się działo nie potrafię go kochać ale ciągle powtarza że zrobi wszystko żeby mnie znowu rozkochać on jest świadomy całej tej sytuacji

KAAMAA - a jak było u Ciebie bo wybacz nie kojarzę nie wiem czy nie pisałaś czy pisałaś a mnie nie było

PAULA - hej ;-) powiedz coś o sobie więcej ;-) my ciekawskie :-p :-)

femme nie znam Twojej sytuacji..
ale ja nie wiem czy mogłabym być z kims kogo nie kocham...
ja rozumiem jakbyś czuła tam w srodku że kochasz,. i wiedziała ze jak się postara to się to odblokuje w Tobie..
ale jak tak wcale to nie ma sensu razem chyba siedzieć....

witam nową mamę...

daff siema;-)

VIKAMCIA - każdy widzi sens w czymś innym ;-) ja uważam że warto poczekać i sprawdzić czy coś się z tego wyjdzie tym bardziej skoro kiedyś się umiało tą osobę kochać

PAULA - no podstawowe info jest reszta wyjdzie w praniu :-D:-) ja z moim zaczęłam być jak mieliśmy po 15 lat bo on mój rocznik :sorry: i też łapię się za głowę i nie wierzę że przez miłość tyle wybaczałam i w ogóle jak na to patrze to śmieje się przez łzy ze swojej głupoty :-p ...no ale tak jak ty ja też uważam że to chyba gdzieś jest i tak już zapisane tak miało być i tyle ;-)

A mojej łajzy jeszcze nie ma :sorry: wracali z pracy i samochód im nawalił :dry: ale powinien zaraz wrócić więc się żegnam ;-)

femme Ty to miałaś niełatwo z tym swoim :sorry2: współczuję, ale dobrze, że potrafisz jeszcze z nim być. Wy moim zdaniem na maksa do siebie pasujecie, nie wiem dlaczego, ale tak jakoś uważam :-p;-) fajna z Was para :-)
Może z czasem znów go pokochasz :tak:

Zuza jeszcze nie śpi :dry: normalnie nie mogę z nią, próbowałam ją uśpić to mi otwierała oczy, dawała buziaki i śpiewała a zasnąć NIE i już :sorry2:
Mężuś właśnie wrócił z pracy to już w ogóle Zuza rozbudzona..

Jutro jedziemy na sesję zdjęciową z Zuzką. Już się nie mogę doczekać jak ten mój szogun na zdjęciach wyjdzie i czy w ogóle da sobie zrobić :-p

femme może i masz racje
nie byłam w takiej sytuacji.. więc tylko myślę jakby to mogło być...:-p
no ale mam nadzieję że też nie będe w takiej sytuacji...;-)

życzę żeby się wam udało jednak i żebyś go na nowo pokochała:tak:

daff dzięki jak narazie wszystko ok.. w sob mam usg 4d więc będę wszystko wiedzięc .,. wtedy więcej napiszę

reklama
No to Kamcia czekam z niecierpliwoscia:D
zobaczymy czy przypadkiem miedzy nozkami nic nie uroslo:D

Witam sie z ranca... z Kacprem na sluzbie.... wszystko by bylo pieknie gdybym nie musiala tak wczesnie wstawac.

Do góry