Kamiśka :)
Fanka BB :)
Femme dokładnie tak samo myślę jak Ty, fajnie że jest ktoś kto rozumie moją sytuację.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ARTYNA - No właśnie VEGAS poruszyłaś ciekawy temat i np ja wolę chyba związek w którym nie ma miłości (bądź nie dopuszczam jej do siebie bo przecież kochałam go bezgranicznie kiedyś ... ) a w którym facet mnie kocha szanuje uwielbia sprawia przyjemność dba o mnie itp. itd. ;-) a jak będzie się starał i da mi czas żeby zapomnieć o swojej głupocie to jest szansa żeby uczucie wróciło mamy dziecko warto uważam spróbować i nie tylko ze względu na dziecko ale i na nas bo jednak lepiej tworzyć taką rodzinę jak by nie było .. a jeżeli się nie uda to można się rozstać zawsze przecież a nawet uważam że lepiej jak już dziecko będzie starsze bo da radę wytłumaczyć co się dzieje a teraz jak byśmy się rozstali jak wytłumaczyła bym Ninie czemu tata już z pracy nie wraca ? ciężko jest bez miłości pewnie ... ale zaczęłam patrzeć inaczej na to wszystko miłość to nie wszystko i uważam że lepsza zasłużona miłość może nie taka szalona że fajerwerki i motylki w brzuchu ale za to z poczuciem bezpieczeństwa i zaufaniem niż właśnie taka z klapkami na oczach gdzie pozwala się traktować siebie jak szmatę i pozwala się siebie krzywdzić bo "ja go kocham" ... wolę poczekać na świadomą wypracowaną miłość zdobytą ciężką pracą wspólnymi przeżyciami opierającą się na zaufaniu, poczuciu bezpieczeństwa i szacunku do siebie ;-) mam nadzieje że się uda a jak nie jak napisała KAAMAA tego kwiatu jest pół światu ;-) mam całe życie jak nie ten to w końcu trafię na odpowiedniego ;-)