reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
A ja stety albo i niestety studniowki nie mialam. skonczylam zawodowke a teraz do technikum zaocznie smigam,ale 2 tyg przed terminem bylam na weselu wyskakalam sie jak glupia i myslalam ze to w koncu przyspieszy porod a Mala urodzila sie dzien przed terminem:)
Femme fatal chetnie,probuje juz 2 raz i cos mi nie wychodzi ten suwaczek;/

Ja stodniowke mialam!
i ciesze sie bardzo ze na niej bylam i chetnie psozlabym jeszcze raz!!!!!!!!!
to jest niesamowite przecyzie.,.. my po studniowce we wlasnym zakresie zorganizowalismy sobie jeszce bal maturalny:)

Boże dajcie mi siłę, moje Dziecko mnie wykończy od dwóch dni całymi dniami marudzi tylko na łapy chce.
Nie mam już pomysłu jak ją zająć w ogóle nie chce sie swoimi zabawkami zająć, a jak widzi że na kompie siedzę to szału dostaje. Chyba jakiś bunt roczniaka przechodzi czy co.

Dajcie mi siły żeby mi się chciało wstać z łóżka :dry: jeszcze wczoraj moja mama zabrała Ninę i pojechała do mojej siostry na noc i dzisiaj dopiero będą wieczorem ależ już się stęskniłam za tą moją wredotką :sorry: :-) tak więc nie mam żadnych obowiązków więc leżę i gniję najgorsze że głodna już się robię i trzeba będzie wstać jedzenie zrobić :-p

Femme Ty jeszcze w łóżku? o Matulku!:)

Ja byłam na zakupach z mamą i Małą bo już się Małej chusteczki do tyłeczka kończyły. No i deserki. Śnieg zaczął u nas sypac:) Teraz Mała śpi choc pewnie niebawem się zbudzi bo śpi w wózku - nie wyciągałam jej od czasu jak usnęła na spacerze bo zaraz by się obudziła.

Daffi wreszcie jesteś:*

a co do 100dniówki to ja pięknie wspominam, ale 100dniówkę ciąży bo tę szkolną słabo;) Miałam strasznie niezgraną klasę. Podgrupki i same babeczki co obgadywały. Okropnośc.

Gosia91 skąd dokładnie jesteś??

Ja już padam po nocy a Maja naturalnie ma mnie gdzieś i za nic nie chce iść spać. Nie wiem jak ten mały czort wytrzymuje. Wczoraj nie spała,w nocy też prawie nie i dziś od 6 znowu to samo:wściekła/y:

ja za studniówkę płaciła,m 300 od osoby, jedzenie do kitu a zabawa była na jakiejś stołówce...

reklama
Lolkak u nas też od osoby 300zł, jedzenie bleee i też to wyglądało, ta sala, nienajlepiej. No ale tanio w miarę było;D

Do góry