reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Vegas ja daje małemu herbatniki czy takie misie lu cos tam nie pamietam nazwy no i jak gdzies jestesmy i ktos nas czestuje cistkami czy czyms mały tez dostaje

reklama
Martynka je Hippolitki bodajże, herbatniki, jogurty od któregoś tam miesiąca, paluszki Junior, Flipsy, krążki ryżowe z Hippa, raz jadła też Lubisie, ale nie smakowało jej aż tak. A czekoladę kiedy wprowadzacie? Jak najpóźniej?

hej
Jejku co do pampków Miki smiga w pampersach Pampers 4.
Vegas co do slodyczy to zalezy od wieku:D moje jedza juz wszystko jak maja ochote, oczywiscie nie czesto i nie duzo:dry: ale jedza, i chipsy, i flipsy,paluszki, serki, jogurty, czekolad na swieta podostawaly tyle ze..... :dry: kazdy ma tak naprawde swoj sposób na wychowywanie i jeden daje czekolade jak ma roczek a drugi jak ma dwa dopiero;]

Vegas własnie o lubisiemi chodziło mój je uwielbia i kinderki jeszcze lubi ale dostaje od wielkiego swieta bo i tak klocek z niego

KAAMAA - a ja pożarłam delicje toffifee i trochę batonika i popiłam pepsi :-D :-D bleee :-p a i tak mam ochotę na obiad a tak mi się nie chce robić :-( :dry: no ale trzeba się zabierać powoli :dry:

Ja małej już daje wszystko :sorry: ja jej nie potrafię odmówić :-D ale staram się w jak najmniejszych ilościach

VEGAS - czekolada itp jak najpóźniej ale ja małej tak od roku już dałam spróbować czego żałuje :dry: :-p

vegas -czekoladę Damian dostał pierwszy raz własnie jakos wieku Twojej Martynki, ale tylko jedną kostkę i w sumie sama nie pochwalam swojego zachowania... :sorry:

ja dziś tylko przelotem bardziej, nie nadrabiam bo nie dam rady :-p
nieobecność mą spowodowały oczywiście egzaminy, ale ostatnie mam we wtorek i srode takze bedzie mnie tu juz więcej ;-) ktoś tęsknił? :-p:-D

Vegas to nie doczytała,że to samemu trzeba wszystko robić? Jeszcze rozumiem jakby to był z przesyłką. i co to w ogóle za kuchnia?? Ja jej mogę odebrać tę kuchnię:-D

Umi to chyba jakiś wyjątek od reguły był;-) u mnie ma być proboszcz,więc na pewno będzie gderanie- zwłaszcza po tej "wymianie zdań" o chrzest. Miałam nadzieję,że mnie to ominie, bo idę z Mają do ortopedy,ale podobno ma być rano:dry:

Femme spirala to bez hormonów a wkładka je zawiera. ale najlepiej to gin wie ;-) Też bym opchnęła coś słodkiego,ale nic nie mam:no:

Asheara powodzenia na reszcie egzaminów :-)

Kasiuch jak chamsko was wystawiła z tym mieszkaniem. Powodzenia w dalszym szukaniu

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry