reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

vegas żołądek cie boli? może krople miętowe by pomogły?
nie, nie żołądek. Brzuch po prawej stronie. Mniej więcej na środku. Zaczęło kłuc jak zaczęłam pic piwo:p Może to jakiś znak?;D;D Małż mi przywiózł chipsy:p Akurat w dzień jak zaczęłam cwiczyc, co za Paskuda:p Moje cwiczenia pójdą na marne;D

reklama
Umi ja też zawsze krople miętowe na brzuch stosuję, nie zawodne są.

Ech... a ja jakiegoś dołka mam, w ogóle nie chce mi się tych urodzin robić jakoś wszystko do dooopy....

vegas to twój małz to taki jak mój T. Mówie mu odchudzam sie od dziś a ten po pracy ciastka przynosi... zabic ich to mało:-D
hm ciąża?:-p
kaamaa a co sie dzieje jakies kłopoty?

vegas to twój małz to taki jak mój T. Mówie mu odchudzam sie od dziś a ten po pracy ciastka przynosi... zabic ich to mało:-D
hm ciąża?:-p
kaamaa a co sie dzieje jakies kłopoty?
hehe nie miałam ciąży na myśli a uczulenie na piwo;D ale to taki żarcik był:)

hmm i jajnik też mi nawala, nawet w czasie załatwiania się.

Co polecacie na wzmocnienie pazurków? Często mi się łamią;/ potem to komicznie wygląda, 2 krótkie do skóry a reszta długa.

Ostatnia edycja:
Umi no właśnie żadnych, wszystko kupione, chyba po prostu mam gorszy dzień.

Ja przy M też nie schudnę codziennie wssysa jakąś czekoladę albo ciasta a ja razem z Nim :zawstydzona/y:

Teraz właśnie żremy krakersy z bitą śmietaną :nerd:

reklama
Do góry