reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Lolkak widziała widziała, ze szwagram obgadali wsjo i się wszyscy zgodzili;> dziwne, ale cóż:p ich sprawa;D ja bym jej to od razu z głowy wybiła jakbym tylko wiedziała co wymyślają;D no samemu trzeba odmontowac kuchnię i na auto sobie zapakowac;D

Jestem zadowolona z Małej, że sama się garnie do samodzielnego jedzenia. Dziś kiełbaskę jadła to ja jej tylko nabijałam plasterek a ona sama wkladała sobie do buzi za kazdym razem:) Celowała wzorowo;D A po paru godzinach jadła deserek sama, ale już całkiem sama. Kurcze wszystko było tak upackane;) ale frajdy miała sporo;) a i ubrałam jej 'płaszczyk' do dzieci do malowania farbami, więc ubranko miała czyste:p

Zmierzyłam Perłę, ma 75cm:)

Ostatnia edycja:
reklama
Laski wpadłam na genialny pomysł :-D chciała bym się zająć takimi aukcjami ;-)FOTOMONTAŻ FOTKI DZIECKA-DZIEŃ BABCI-WARTE UWAGI! (1409686854) - Aukcje internetowe Allegro robić takie fotomontaże i chciała bym poćwiczyć :-p ale coś pomysłów mi brak zrobiłam taką Ninę :-D:-DZobacz załącznik 318150 no i tu mam propozycję jak by któraś chciała żebym jej zrobiła takie coś to ja bardzo chętnie oczywiście za freeko :-p tylko wysłać mi zdjęcie dziecka i zdjęcie tła na którym ma ono być albo jakiś pomysł czy coś ;-) chętne ? :-D :-p

Cześć dziewczyny :)

Maatko tak sobie czytam, jak Wam ślicznie rosną te maluszki to już w ogóle się nie mogę doczekać na swoją Kruszynkę :)
Dzisiaj od rana w pracy,wróciłam a tu uuups - mój małżonek zrobił porządki w mieszkaniu i nawet stworzył coś na wzór obiadu ;p

Vegas a ja myślałam, że Julka to kurdupel, wczoraj przed szczepieniem ją mierzyli ma 76,5 cm.
no ja wiem, że mała jest, ale jak sprawdzałam z normami to zawsze się mieściła:) ja mam porównania takie zabawne, synek koleżanki ma pół roczku i niebawem zacznie chodzic w ubrankach 74, Mycha jeszcze w nich siedzi;D No ale pewnie będzie mała po mamusi;) wygląd po tacie to chociaż wzrost po mnie:p gorzej mają się mali chłopcy.

upewniłam się właśnie z książką i Mała ma wzrost książkowy:p to Wy macie Wielkoludów hehe:p

Dziś wreszcie ruszyłam doopsko i cwiczyłam na orbitreku:p stał długo nie używany bo ostatni raz przed ciążą cwiczyłam na nim:p Nie lubię swojego brzuszka, może cokolwiek orbitrek da:p Mała też ze mną cwiczyła, ona po swojemu;D
Mąż dzwonił, że już kuchnię skręcają;)

Ostatnia edycja:
Hehe znakomicie ci wyszło obrócenie wzrostu na swoją korzyść hehe:-)
starałam się;D hehehe:D

Małż wrócił właśnie. Kurka jak mnie brzuch kłuje, masakra jakaś!

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry