reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

VEGAS - kurde ja we wtorek chciałam montować to nie nie zdążysz mi zdać relacji :-p

Co do pieluszek to mi też te happy się nie podobały :no: jedne z gorszych jakie miałam ;-) ja używam dada i jestem zadowolona nie przemakają rzepy trzymają ładnie ogólnie spoko wole je od pampersa bo pampersy śmierdzą jakoś :-p i jeszcze huggies są spoko ;-)

KAAMAA - zaraz muszę poczytać o tym wszystkim :-p bo ja to w ogóle nie wiem co jest co i czy się różni :-p a lekarz zabronił mi czytać bzdur z internetu :-D w ogóle jak jakiś lekarz słyszy że wyczytałam coś z neta to się wkurza od razy :-p

reklama
Femme a mi Pampers pachnie;D

domek mam już w zasadzie posprzątany. Małe rzeczy zostały jak pościerac kurze w sypialni naszej i w naszym gościnnym;) A no i u rodziców stół jadalniamy przetrzec i plazmę z szafką.

Mąż wróci pewnie wieczorem, do Wawy pojechał ze szwagrami w śmiesznej sprawie:p Tzn teściowa wygrała aukcję z kuchnią /używaną/ za 1700zł. Sęk w tym, że trzeba sobie po nią zajechac, odmontowac, na auto wsadzic i fru do domu. Gdybyśmy mieszkali w Stolicy to żaden problem, ale mieszkamy w Pszczynie, do samej Wawy jakoś 4h, a w Wawie kolejne 2h /muszą całą Wawę przejechac niemal/ a tam korki, ciągle światła /tata tam pracował wiele lat to wiemy co nie co/. No ale teściowa chciała to ma:p Hehe. Wg mnie dołożyłaby z tysiaka i ma nową kuchnię i to na miejscu, nie żere tyle paliwa i nie trzeba tyle jechac.

lolkak no tez w szoku byłam on stwierdził, że lepszy cywilny niz żaden :-D a i jeszcze stwierdził jak zobaczył moja minę, że on nikogo umoralniac nie ma zamiaru i nie bedzie bo skoro nie wzielismy jeszcze koscielnego to dla niego znak ze mamy jakies powody. Na serio w szoku byłam. Co do happy ja miałam raz nr 2 i raz 3 ale i te i te mi nie pasowały wcale
Vegas no widzisz co człowiek to opinia ja ich akurat nie lubiłam bo mój młody strasznie duzo pije i czesto sika no i mnie przemakały moze po prostu na felerne trafiłam. A co do tesciowej wiecej kasy na dojazd straci a tak to by miała kuchnie taką jaka ona chce troche dziwne powiem szczerze.
kaamaa no mój powoli z 4 wyrasta ale w sumie na dzien mogą być tylko w nocy mu przemakają wiec daje 5:-p
femme mnie tez pampersy nie smierdza ale i tak wole Dada

ide bo mi młody wstał:/ spał całe 25 min:wściekła/y::szok: no żyć nie umierac po prostu eh

VEGAS - faktycznie się jej nie opłacało :sorry: w sumie jej to pewnie dobrze bo to nie ona będzie się z tym męczyć :-p

A ja idę do szafki ze słodyczami :-D schudłam ze 2kg to mogę teraz sobie znowu pozwolić :-D :-p

A ja nie wiem te pampersy może nie to że śmierdzą ale mają ten aloes czy coś i taki dziwny jest ten zapach nie pasi mi :-D :-)

UMI - a ja wpadłam na forum Nina się wkurzyła że się nią nie zajmowałam i poszła sama spać :-D najlepsza metoda na nią :-D :-p

Kasiuch Majka dziękuje ;-) Olek też jej się podoba

A ta laska mocna jest :-) a na jakim kanale to w UK leci?? Bo ja nigdy nie trafiłam na takie cudo ;-)
my mamy polska tv

lolkak mamy taka sama matę:-) tzn mielismy. Ale twoja córa cudna jest:) az mi sie zatęskniło do takiego maluszka
kasiuch a ona u Ciebie w pokoju to oglada tak cały czas czy jak? tez nie lubie tasiemców:/

kaamaa a u nas w sumie takiego czegos nie ma albo ja sie nie spotkałam... a co do złota moja mama tez nie lubi no do nas po prostu nie pasuje a tym bardziej do mojej karnacji wyglądałabym jak jakas Ukrainka:-D
nie no w salonie

sie witam nie obejrzelismy wczoraj nic bo babka z ktora sie umowilismy nie przyszla:/

moja córa ma alergię jak widzi mnie przy laptopie. Momentalnie się drze i przybiega do laptopa, próbuje klikac myszką i na klawiaturze pisac. W nowej klawiaturze już Alt jest wyciągnięty, to był moment jak go wyciągnęła, normalnie nie zdążyłam zareagowac;>
A u mnie Martynka śpi już godzinę i 10min:p Pewnie wstanie zaraz.

co do teściowej w pełni się zgadzam z Wami, ale może niedoinformowana jest, że na miejscu też by mogła kupic za 2 tysiaki super kuchnię;> J pojechał bo pewnie liczy na zyski:p Jakieś piwko może za to dostanie, pewnie zaraz 4paka;D Ale on to i tak by mamie pomógł. A ciekawe kiedy będą tę kuchnię montowac u teściowej skoro dziś późno zapewne wrócą. Jutro?:p

Pada i pada u nas.

Ostatnia edycja:
Vegas Julka też ma alegrię na lapka, za chiny ludowe nie da posiedzieć, chyba że da się jej jakiego zapychacza :-Dczyt. bułkę.

Femme faktycznie mają balsam. Podziel się tymi słodyczami :-D ja specjalnie nic nie kupowałam bo jutro się ciast nawpierdzielam. A teraz mi się chce :no:

reklama
Do góry