reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Kaamaa ja mam jakieś tabletki dla ciężarnych i karmiących na P i możliwe,że to właśnie Prenatal i nic nie daje:dry: (nie chce mi się iść sprawdzić co to za wit;-))

Umi przemęczenie to na pewno ;-) a oprócz tego to nie wiem. Lepiej sprawdzić ;-) Buraczki już mi trochę obrzydły,bo to jedno z nie wielu warzyw,które lubię ;-) co do bólu głowy to mnie dziś też strasznie napier****a Może ciśnienie albo coś pogodowego?

Vegas powodzenia w kuchni :-) Ja nie lubię ciasta drożdżowego,bo zawsze ktoś mi się wbije do kuchni i zrobi zimnicę i z ciasta guzik wychodzi ;-)

Ja miała chore zatoki w podstawówce notorycznie i porażka. Umi może spróbuj wziąć Ibuprom Zatoki jak trochę pomoże to może rzeczywiście coś z zatokami Ci dolega?

Z tego co wiem to u Clio wszystko dobrze :tak: Mały po szczepieniu 7kg waży :-) Je już zupki i deserki :-)

reklama
Lolkak po zapaleniu zatok migreny to norma. Ja co prawda nie miałam nigdy, ale kiedyś miałam zalane zatoki, jak nurkowałam, teraz to tylko w masce bo inaczej nos rozsadza :dry:
To jesli bierzesz witaminy to nie wiem co Ci jeszcze poradzić,ooo jedwab do włosów jest super trochę drogi ale na prawdę warto :tak: polecam z firmy biosilk. Z tego co wiem to do paznokci też są odżywki, kiedyś kupiłam ale średnio się sprawdzała.

Kaamaa na mnie nigdy żadne odżywki,utwardzacze/utrwalacze nie działały :-D nawet jak miałam zdrowe paznokcie :-)

E:

Baby w MOPSie mnie wnerwiły. Miałam prawie całą paczkę pieluch (może ze 3 sztuki zużyte) plus kilka Pampersów w tym samym rozmiarze i chciałam tam zostawić. W końcu może znaleźć się ktoś potrzebujący a baby mi tam powiedziały: "To pieluchy z Biedronki to lepiej nie" :szok:

Ostatnia edycja:
pieluchy z Biedronki są bardzo dobre! Ostatnio słyszę, że większość Maluchów ma uczulenie na pieluchy Pampersa... A te Dada są tanie... Ja na nie nie narzekam i nie znam osoby, której by nie pasowały. A swoją drogą to bezczelne te Baby!!!!! :wściekła/y: powinny brać to co dają... zresztą ludzie których nie stać wezmą wszystko... a nie będą patrzeć jaka to firma...

Agatka ja używam pampersów i są super, w huggisach od razu jej się tyłek czerwony robił, a z pampkami nie mamy żadnych problemów fakt faktem drogie jak jasna cholera są, ale jak dla mnie warto. Dobre opinię słyszałam o bella 3d flexi w sklepie kosztują podobnie co pampki, ale na allegro można znaleść po 36 zł za paczkę pod warunkiem że się 4 naraz bierze. Mam jeszcze całą paczę pampków, i chyba je wypróbuje.

Ja chciałam im dać te 3-6kg one naprawdę są super. Te 4-9kg już mi mniej odpowiadają,bo są dla mnie przynajmniej trochę sztywne, a jak maja w nie naleje to jest co najmniej o kg cięższa ;-) Z Pampersów najlepsze są Premium care,ale dla mnie juz totalnie za drogie. Używam teraz "Sleep & Play"ale wolę "Activ Baby",bo są bardziej miękkie.

wydawało mi się,że w takim MOPSie to wezmą wszystko co się może przydać potrzebującym a tu proszę:eek:

Lolkak Ja właśnie używam active baby, sleep& play, są chyba tańsze, można je tylko na noc nakładać a w dzień activy, zawsze to troszkę taniej a w nocy to i tak wszystko jedno.

4 są na Nas za ciasne 4+ na styk a w 5 są tylko 52 sztuki :szok: muszę szukać oszczędności bo zbankrutuję na pampkach.

reklama
pizza wyszła przepyszna!:)) Mniam mniam mniam:)

Mała ma obecnie 3 rodzaje pampek bo dostała na Roczek od wujka Pampers Active - rewelacja! Od babci dostała na święta Babydream - rewelacja! a na roczek jeszcze od Chrzestnej Huggies. Ciut sztywne, ale bardzo dobre również. Dady używała Mała jak miała parę miesięcy, wtedy były ok, ale potem te trójki to sztywne były i przerzuciłam się na Babydream. Są tanie /ponad 20zł/ jest 46szt, ale są na prawdę świetne:)

Jedynym niewypałem były pampersy Comfort.

Do góry