reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
KAMCIA Jako chrzestna możesz kupić łańcuszek z medalikiem. Najlepiej uprzedz siostrę że go kupisz. Ale myślę że srebrny byłby lepszy. I nawet nie myśl o łańcuszku z inicjałem :-) Pamiątkę chrztu gdzie zdjęcia można wkleić i pieniądze.

Kamcia my z prezentów to dostalismy dla małego duzy śliczny album z dedykacją:-) a reszta to kasa:)
Ewi czemu nie z inicjałem? ja własnie taki dostałam od babci

UMI Mi akurat chodzi o taki który dziecko ma na sobie podczas chrztu i który się święci. Ale tak jako prezent to oczywiście złoty z inicjałem jak najbardziej dobry jest.

Ewi a u nas podczas chrztu sie nie daje łańcuszka tylko tak jak pisałam biała szatka i świeca nic poza tym no i woda świecona rzecz jasna:-p A młody to nie dostał łańcuszka. ja wlasnie miałam złoty ale nie chodze w nim bo złota nie lubie wolałabym srebrny:/

Dobry dzień
dawno mnie tu nie było :-(
nie za dobrze sie czułam i nie miałam siły na nic ;(
a co tam koochane u was opowiadajcie ;)

teraz siedze na lekcji w szkole ale jeszcze godzinka i do domnciu ;D
;*

Umi dobrze,że humor powrócił:-)

Czy szara kupka z grudkami wyciśnięta z maksymalnym stękaniem to bardzo źle? Bo nie pamietam:zawstydzona/y:Wczoraj nic takiego nie jadłam nie wiem po czym to może być. Moje posiłki to:kanapka z polędwicą sopocka,dżem,ser biały, makaron,płatki na mleku:dry:

ponownie stwierdzam,że kobiety w ciąży i matki są dyskryminowane na rynku pracy. Dzwoniła dziś do mnie babka,zrobiła wywiad przez prawie godzinę no i na koniec jak usłyszała,że obecnie się dzieckiem zajmuję to momentalnie zakończyła rozmowę. Oczywiście powiedziała,że ma jeszcze inne rozmowy dzisiaj i jutro zadzwoni,ale takim tonem,że każdy głupi by się zakapował,że takich dzieciatych to nie biorą,bo to problem

E:

Kupiłam jednak tą matę. Mała Fishera,ale Majce się podoba. stanęło na 28pln

SDC11037.jpg

SDC11038.jpg

Ostatnia edycja:
TRINA A mi chodziło mniej więcej o wygląd tej kiecki :-)
KASIUCH Masakra. Ja to bym zawału dostała. Mi tak raz Justynka zginęła. Tylko że na podwórku. Ja musiałam do domu na chwilę wrócić. Wracam a tylko Mareczek w piasku się bawił. I wołam ja i szukam a ona się nie odzywa. Siedziała sobie cicho na dole w piwnicy :-) weszła poprostu innym wejściem.
i dziwne ze wlasnie wtedy kiedy sie ich (dzieci )szuka to sa najciszej....:p

Ewi sukienka wygląda tak:) http://moda.allegro.pl/mama-licious-plisowana-sukienka-ciazowa-hit-l-i1407266418.html

Nie wiem,czy to dobry wybór....no,ale wszystkie inne wydają mi się takie babcine :/
sliczna jest!!!!!!!!
fajna kiecka trina;-)

kasiuch wspolczuje, ale tak dzieci uwielbiaja znikac z naszych oczu...:tak:
Fakt!
Kasiuch o rany,ale Olek zrobił akcje :szok: Dobrze,że się nic nie stało:tak:
A Maja ostatnio daje mi popalić ze snem:dry: Prawie wcale w nocy nie śpi, w dzień oczywiście też nie,ale to norma. Jeść też ostatnio nie chce:dry:
moze to skok rozwojowy?

Hello

Ewi faktycznie Justynka chudzinka, ale chyba dosyć wysoka jest jak na swój wiek.

Trinaa mi też trochę wygląda jak halka :-p

My dzisiaj kończymy roczek :-) Jak ten czas leci achhh...

Jutro mamy szczepienie, no i jeszcze ksiądz po kolędzie, chodzi od 9 i ciekawe z której strony zacznie, a ja muszę do 11 być u lekarza, najwyżej Nas nie zastanie trudno.

E:

Kasiuch dlatego ja właśnie nie śpię jak Julka się bawi, ją jest trudno upilnować, dzisiaj sprzątałam w łazience a ona w salonie się bawiła, słyszę przeraźliwy płacz, a ona stała i padając walnęła głową w szafkę i troszeczkę przy oku sobie rozcięła na szczęście to nic groźnego.

Lolkak no niestety chyba każda z Nas to przeżywała, jeszcze minie trochę czasu zanim będzie miała stałe pory drzemek.
Na szczescie, wlasnie dzieci (na szczescie) czasem maja wiecej szczescia niz rozumu....(jak to sie mowi:p)

aha i spoznione ale szczere zyczonka z okazji ukonczenia roczku!!!!!!!!!
o matko... dobrze że sobie nic nie zrobił , no i nie brał się za domestos czy inne srodki czystości:szok: no i ze nie zszedł na dół:szok: mógłby spaść albo cos...

moja mała jak wstaje rano , to ja u niej w pokoju sobie śpię:-D
i ona się bawi , ale nnie mamy nic tam czym mogłaby sobie krywdę zrobić:tak:
no i drzwi od pokoju zamknięte , od łazienki musowo bo u nas w łazience zimno:confused2:
no i na schody mamy bramkę więc nie spadnie..
choć dzis jak mieliśmy schodzic na dół pokazała klasę.. i sama zeszła sobie z 3 schodków:-D pod nadzoerm...

eliza sliczne fotki...

kupiłam bilet:confused2:
no srodki czystosci juz zostaly przeniesione do gornej szafki:)chociaz i tak mielismy juz przygode z szamponem......

Umi dobrze,że humor powrócił:-)

Czy szara kupka z grudkami wyciśnięta z maksymalnym stękaniem to bardzo źle? Bo nie pamietam:zawstydzona/y:Wczoraj nic takiego nie jadłam nie wiem po czym to może być. Moje posiłki to:kanapka z polędwicą sopocka,dżem,ser biały, makaron,płatki na mleku:dry:

ponownie stwierdzam,że kobiety w ciąży i matki są dyskryminowane na rynku pracy. Dzwoniła dziś do mnie babka,zrobiła wywiad przez prawie godzinę no i na koniec jak usłyszała,że obecnie się dzieckiem zajmuję to momentalnie zakończyła rozmowę. Oczywiście powiedziała,że ma jeszcze inne rozmowy dzisiaj i jutro zadzwoni,ale takim tonem,że każdy głupi by się zakapował,że takich dzieciatych to nie biorą,bo to problem

E:

Kupiłam jednak tą matę. Mała Fishera,ale Majce się podoba. stanęło na 28pln

SDC11037.jpg

SDC11038.jpg
zakochalam sie w twojej coreczce!

sie wita, m dzis do kolezanki na kawe idziemy i pokoj bejrzec tutaj juz nie wytrzymuje tez dlatego ze laska od rana do wieczora seriale brazylijskie oglada, o zgrozo a ja ich nie znosze... no ile mozna????

(i nie mam sie w co ubrac:()

reklama
Do góry