Kamiśka :)
Fanka BB :)
Umi to super, że masz lepszy humor
Kamcia myślę że złoty łańcuszek to dobry pomysł.
![tak :tak: :tak:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/yes2.gif)
Kamcia myślę że złoty łańcuszek to dobry pomysł.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
i dziwne ze wlasnie wtedy kiedy sie ich (dzieci )szuka to sa najciszej....TRINA A mi chodziło mniej więcej o wygląd tej kiecki :-)
KASIUCH Masakra. Ja to bym zawału dostała. Mi tak raz Justynka zginęła. Tylko że na podwórku. Ja musiałam do domu na chwilę wrócić. Wracam a tylko Mareczek w piasku się bawił. I wołam ja i szukam a ona się nie odzywa. Siedziała sobie cicho na dole w piwnicy :-) weszła poprostu innym wejściem.
sliczna jest!!!!!!!!Ewi sukienka wygląda takhttp://moda.allegro.pl/mama-licious-plisowana-sukienka-ciazowa-hit-l-i1407266418.html
Nie wiem,czy to dobry wybór....no,ale wszystkie inne wydają mi się takie babcine :/
Fakt!fajna kiecka trina;-)
kasiuch wspolczuje, ale tak dzieci uwielbiaja znikac z naszych oczu...![]()
moze to skok rozwojowy?Kasiuch o rany,ale Olek zrobił akcjeDobrze,że się nic nie stało
![]()
A Maja ostatnio daje mi popalić ze snemPrawie wcale w nocy nie śpi, w dzień oczywiście też nie,ale to norma. Jeść też ostatnio nie chce
![]()
Na szczescie, wlasnie dzieci (na szczescie) czasem maja wiecej szczescia niz rozumu....(jak to sie mowiHello
Ewi faktycznie Justynka chudzinka, ale chyba dosyć wysoka jest jak na swój wiek.
Trinaa mi też trochę wygląda jak halka![]()
My dzisiaj kończymy roczek :-) Jak ten czas leci achhh...
Jutro mamy szczepienie, no i jeszcze ksiądz po kolędzie, chodzi od 9 i ciekawe z której strony zacznie, a ja muszę do 11 być u lekarza, najwyżej Nas nie zastanie trudno.
E:
Kasiuch dlatego ja właśnie nie śpię jak Julka się bawi, ją jest trudno upilnować, dzisiaj sprzątałam w łazience a ona w salonie się bawiła, słyszę przeraźliwy płacz, a ona stała i padając walnęła głową w szafkę i troszeczkę przy oku sobie rozcięła na szczęście to nic groźnego.
Lolkak no niestety chyba każda z Nas to przeżywała, jeszcze minie trochę czasu zanim będzie miała stałe pory drzemek.
no srodki czystosci juz zostaly przeniesione do gornej szafkio matko... dobrze że sobie nic nie zrobił , no i nie brał się za domestos czy inne srodki czystościno i ze nie zszedł na dół
mógłby spaść albo cos...
moja mała jak wstaje rano , to ja u niej w pokoju sobie śpię![]()
i ona się bawi , ale nnie mamy nic tam czym mogłaby sobie krywdę zrobić
no i drzwi od pokoju zamknięte , od łazienki musowo bo u nas w łazience zimno
no i na schody mamy bramkę więc nie spadnie..
choć dzis jak mieliśmy schodzic na dół pokazała klasę.. i sama zeszła sobie z 3 schodkówpod nadzoerm...
eliza sliczne fotki...
kupiłam bilet![]()
zakochalam sie w twojej coreczce!Umi dobrze,że humor powrócił:-)
Czy szara kupka z grudkami wyciśnięta z maksymalnym stękaniem to bardzo źle? Bo nie pamietamWczoraj nic takiego nie jadłam nie wiem po czym to może być. Moje posiłki to:kanapka z polędwicą sopocka,dżem,ser biały, makaron,płatki na mleku
ponownie stwierdzam,że kobiety w ciąży i matki są dyskryminowane na rynku pracy. Dzwoniła dziś do mnie babka,zrobiła wywiad przez prawie godzinę no i na koniec jak usłyszała,że obecnie się dzieckiem zajmuję to momentalnie zakończyła rozmowę. Oczywiście powiedziała,że ma jeszcze inne rozmowy dzisiaj i jutro zadzwoni,ale takim tonem,że każdy głupi by się zakapował,że takich dzieciatych to nie biorą,bo to problem
E:
Kupiłam jednak tą matę. Mała Fishera,ale Majce się podoba. stanęło na 28pln
![]()
![]()