Vegas
Mama Martynki i Zosi :)
mamy kominek z drzwiczkamivegas a nie kopci wam na dom ze sie tak wyrażę? i w ogóle jak rozwiazujecie fakt ze tam sie pali a Martynka buszuje?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
mamy kominek z drzwiczkamivegas a nie kopci wam na dom ze sie tak wyrażę? i w ogóle jak rozwiazujecie fakt ze tam sie pali a Martynka buszuje?
tak, zgadza sięPrzeczytałam tylko ostatnią strone i pierwszą reszty nie nadrobie bo padam na pysk.
Vegas te półki to chyba z płyt gipsowo-kartonowych?
Umi no to powodzenia jutro i ,żeby wszystko wyszło ok. A jabłka popite mlekiem nie spowodują kupy?
ewi wszystkiego naj dla Justynki.
Kaamaa ja się cieszę,że jeszcze nie mam @:-) No chyba,że będzie jakiś lajtowy,bo przed ciążą miała tydzień wyjęty z życiorysu. Jadłam tylko No-Spę i leżałam pół żywa na wyrku z termoforem.
tak dokładnie 10 dni , a lało się ze mnie może pierwsze 2 dni , jak już wyszłam ze szpitalka to nosiłam zwykłe podpaski , a po 5 dniach wkładki...Kamcia 10 dnizazdroszczę Ci, po 10 dniach to ze mnie przestało się "lać", a cały połóg trwał 4 tygodnie.
Strasznie mało się rusza,a może po prostu śpioch z Niej. Ja sprawdziłabym to u lekarza, no ale strasznie przezorna jestem.
ślicznie wyszliście na ostatniej foteczceumi no to ze tak sie wyraże kiszka z ta kupa... mam nadzieje ze badania wyjda ok...;-) trzymam kciuki.
a to dzisiejsze foto Michasia a to ze mną to chyba sprzed tygodnia ...;-)
Misia śliczny i zarazem rozkoszny ten Twój MichaśMa taką butlę jak moja Chrześniaczka, tyle, że Majeczka ma różową
Pięknie razem wyglądacie
a to ja z Perłą z dziś i mąż z Perełką jak się całują;D
Umi w zasadzie każdy mówi, że do taty.. wyjątkiem może są z 2 osoby.
[/CENTER]
Ponoc adhd ujawnia się po 3rż, ale nie znam się na tym, tak słyszałam.vegas -ah więc to tak wygląda.. nie wiem czemu ale byłam święcie przekonana, że macie własny dom/mieszkanie. a powiedz mi, ty i Twoj M po ile macie lat?
Damian na szczescie w nocy spi nawet jak mu zęby idą.. ale w dzień ostatnio zachowuje się strasznie :-( jestem po prostu załamana jego zachowaniem.. i to raczej nie przez zębysama nie wiem jak mu pomoc, ale on ciągle krzyczy, jest zdenerwowany... czaem zastanawiam się, czy u tak małych dzieci jest możliwe Adhd?
![]()