reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
Vegas czytałam o twojej mamie i wypisz, wymaluj jest jak moja:sorry2: z tym, że P ze mną nie mieszka ale i tak często jestem u niego. Najgorsze jest to, że teraz zarabia dobrze ale on jest wilekim przeciwnikiem wynajmowania i stara się jak najszybciej doprowadzić do kupna mieszkania ale wiadomo to nie jest takie proste bo nie jesteśmy małżeństwem i będzie brał tylko na siebie:sorry2:

Vegas czytałam o twojej mamie i wypisz, wymaluj jest jak moja:sorry2: z tym, że P ze mną nie mieszka ale i tak często jestem u niego. Najgorsze jest to, że teraz zarabia dobrze ale on jest wilekim przeciwnikiem wynajmowania i stara się jak najszybciej doprowadzić do kupna mieszkania ale wiadomo to nie jest takie proste bo nie jesteśmy małżeństwem i będzie brał tylko na siebie:sorry2:
mój mąż również jest przeciwnikiem wynajmowania, ale mąż tu obecnie czuje się jak intruz, ciągle na niego mama gada, głównie mi to mówi, ale ja nie chcę miec tajemnic przed mężem i mu to powtarzam bo myślę, że powinien wiedziec. A może źle robię? I on w tej syt woli coś wynając i miec św spokój od mojej dwulicowej mamy, która tu jest kochana, super zięc, oh i ah a potem najeżdża na niego jak się da. I jeszcze jego mamie mówi jaki to J nie jest, co impreza to teściowa jest tym bombardowana, aż w końcu na Sylwka miała tu przyjśc i nie przyszła, impreza przeniosła się do teściowej, bez moich rodziców. I dobrze.

witam się poniedziałkowo:) Od rana moja córcia nie do wytrzymania. Może zęby jej idą. Ale ciągle marudzi, ciągle chce na ręce, ciągle coś jej nie pasi. Dobrze, że chociaż noc była OK.

Witam się kochane..

Tak tylko przelotem wpadam, bo mały starsznie marudny..

No więc, od dzisiaj jesteśmy na Nutramigenie i maści sterydowej..
Dostał tak silnej wysypki, że to na pewno skaza..:crazy:

Jest strasznie, swędzi go to.. nie śpi, grymasi.. stęka.. ehh

lolkak No póki co mam wykluczyć nabiał z diety i po tygodniu moge znowu karmić + nutramigen w przewadze.. no ale do tego czasu to odciągać i wylewać :/
Kurcze, to ja już nie wiem co można jeść.. A mleko sojowe tak?

reklama
Do góry