reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
vegas no taj jak patrze na zdjecia to moze faktycznie do męża podobna? sama nie wiem ale z ciebie tez cos ma
misia nie wiele a jednak coś widać:-)

Kurcze jak mi sie nie chce jutro jechać... młody musi być naczczo, musimy wstac o 5 badanie pewnie koło 10 będzie porażka dosłownie:/ potem 2 godziny na wyniki trzeba czekać.Żyć nie umierać

Trzymajcie mocno i nie puszczajcie, eh gdyby to jedno małe marzenie mi sie spełniło to w sumie niczego więcej by mi nie było trzeba, no ale juz nie zanudzam:-p

vegas swietne masz te zdjecia i strasznie mi sie podoba pokoik Martynki, nie mogłam sie oprzec i pokazałam mojemu T te pułki takie w scianie przynajmniej tak wygladają choruje na to dosłownie:-p

Trzymajcie mocno i nie puszczajcie, eh gdyby to jedno małe marzenie mi sie spełniło to w sumie niczego więcej by mi nie było trzeba, no ale juz nie zanudzam:-p

vegas swietne masz te zdjecia i strasznie mi sie podoba pokoik Martynki, nie mogłam sie oprzec i pokazałam mojemu T te pułki takie w scianie przynajmniej tak wygladają choruje na to dosłownie:-p
my sami robiliśmy regał na maskotki Małej:) zresztą szafę od Małej też sami robiliśmy:)

vegas swietne to jest ja sie kazałam T. napatrzec zeby mi takie cos zrobił w salonie jak juz bedziemy miec swoje własne mieszkanie tzn cos w podobnym stylu i jeszcze mi sie marzą podświetlane te wnęki. Nie wiem jak sie to fachowo nazywa:-p

vegas swietne to jest ja sie kazałam T. napatrzec zeby mi takie cos zrobił w salonie jak juz bedziemy miec swoje własne mieszkanie tzn cos w podobnym stylu i jeszcze mi sie marzą podświetlane te wnęki. Nie wiem jak sie to fachowo nazywa:-p
my mamy np kominek marmurowy w salonie i na samej górze halogenki trzy, ale to super wygląda podświetlone. Mam tu np taką fotkę..
Zobacz załącznik 316331

miałam lepsze zdjęcia, ale staram się je dawac na płyty i do listopada 2010 mam już na płytach.

Umi jak chcesz to Ci wkleję kilka fot regału od Małej.

a tu ja jak miałam 4 lata, albo 5. Nie wiem sama.
Zobacz załącznik 316342

Ostatnia edycja:
vegas o własnie cos tego typu:-) strasznie mi sie takie cos podoba w ogóleto mi sie marzą te wneki o róznych wielkosciach i jedna wysoka prostokątna taka własnie oświetlona z duzym wazonem no dosłownie bod jakiegos czasu spedza mi to sen z powiek:-D. Fajny macie kominek my tez mamy ale nie taki na drzewo bo ten wasz to chyba prawdziwy? U nas na bloku to atrapa sie tylko nadała:-p

Umi tak, u nas to prawdziwy. Od roku, ponad, mamy podłączone centralne do tego. Kominek ogrzewa cały dom. I od ponad roku mamy kaloryfery, wcześniej to nie było nam potrzebne bo poddasze nie było wykorzystywane, od kiedy mieszkamy w 3kę z mężem i Mychą to mamy właśnie poddasze i pokój na piętrze, więc musi byc cieplutko:) Mamy też tak podłączone, że grzeje wodę w bojlerze.

reklama
vegas a nie kopci wam na dom ze sie tak wyrażę? i w ogóle jak rozwiazujecie fakt ze tam sie pali a Martynka buszuje?

Do góry