reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
vegas no taj jak patrze na zdjecia to moze faktycznie do męża podobna? sama nie wiem ale z ciebie tez cos ma
misia nie wiele a jednak coś widać:-)

Kurcze jak mi sie nie chce jutro jechać... młody musi być naczczo, musimy wstac o 5 badanie pewnie koło 10 będzie porażka dosłownie:/ potem 2 godziny na wyniki trzeba czekać.Żyć nie umierać

Trzymajcie mocno i nie puszczajcie, eh gdyby to jedno małe marzenie mi sie spełniło to w sumie niczego więcej by mi nie było trzeba, no ale juz nie zanudzam:-p

vegas swietne masz te zdjecia i strasznie mi sie podoba pokoik Martynki, nie mogłam sie oprzec i pokazałam mojemu T te pułki takie w scianie przynajmniej tak wygladają choruje na to dosłownie:-p

Trzymajcie mocno i nie puszczajcie, eh gdyby to jedno małe marzenie mi sie spełniło to w sumie niczego więcej by mi nie było trzeba, no ale juz nie zanudzam:-p

vegas swietne masz te zdjecia i strasznie mi sie podoba pokoik Martynki, nie mogłam sie oprzec i pokazałam mojemu T te pułki takie w scianie przynajmniej tak wygladają choruje na to dosłownie:-p
my sami robiliśmy regał na maskotki Małej:) zresztą szafę od Małej też sami robiliśmy:)

vegas swietne to jest ja sie kazałam T. napatrzec zeby mi takie cos zrobił w salonie jak juz bedziemy miec swoje własne mieszkanie tzn cos w podobnym stylu i jeszcze mi sie marzą podświetlane te wnęki. Nie wiem jak sie to fachowo nazywa:-p

vegas swietne to jest ja sie kazałam T. napatrzec zeby mi takie cos zrobił w salonie jak juz bedziemy miec swoje własne mieszkanie tzn cos w podobnym stylu i jeszcze mi sie marzą podświetlane te wnęki. Nie wiem jak sie to fachowo nazywa:-p
my mamy np kominek marmurowy w salonie i na samej górze halogenki trzy, ale to super wygląda podświetlone. Mam tu np taką fotkę..
Zobacz załącznik 316331

miałam lepsze zdjęcia, ale staram się je dawac na płyty i do listopada 2010 mam już na płytach.

Umi jak chcesz to Ci wkleję kilka fot regału od Małej.

a tu ja jak miałam 4 lata, albo 5. Nie wiem sama.
Zobacz załącznik 316342

Ostatnia edycja:
vegas o własnie cos tego typu:-) strasznie mi sie takie cos podoba w ogóleto mi sie marzą te wneki o róznych wielkosciach i jedna wysoka prostokątna taka własnie oświetlona z duzym wazonem no dosłownie bod jakiegos czasu spedza mi to sen z powiek:-D. Fajny macie kominek my tez mamy ale nie taki na drzewo bo ten wasz to chyba prawdziwy? U nas na bloku to atrapa sie tylko nadała:-p

Umi tak, u nas to prawdziwy. Od roku, ponad, mamy podłączone centralne do tego. Kominek ogrzewa cały dom. I od ponad roku mamy kaloryfery, wcześniej to nie było nam potrzebne bo poddasze nie było wykorzystywane, od kiedy mieszkamy w 3kę z mężem i Mychą to mamy właśnie poddasze i pokój na piętrze, więc musi byc cieplutko:) Mamy też tak podłączone, że grzeje wodę w bojlerze.

reklama
vegas a nie kopci wam na dom ze sie tak wyrażę? i w ogóle jak rozwiazujecie fakt ze tam sie pali a Martynka buszuje?

Do góry