reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

a ja sie witam wieczornie. ucze sie z Angielskiego i musiał sobie przerwe zrobić. michaś śpi masakra dziś jak sie obudził o 14 to usnał dopiero 18.30 po kąpieli. ciekawe ile pośpi bez popołudniowej drzemki. nadrobiłam tylko piąte przez 10 bo za duzo tego. Migotka ja tez kupiłam kiecke tylko inna. zdjecia jeszcze nie mam ale zaraz poszukam na necie podobnej. twoja jest zabójcza ale nie mna moją figurę ja musze mieć lużną u dołu żle sie czuje w dopasowanych...
ewi sto latek dla Justynki... i duuużo zdrówka

witam nowe mamusie:*

Pewnie ciężko uczyc się przy takim maleństwie?Mój jak był malutki prawie wogóle przez dzień nie spał więc zero czasu na cokolwiek miałam

reklama
a ja sie witam wieczornie. ucze sie z Angielskiego i musiał sobie przerwe zrobić. michaś śpi masakra dziś jak sie obudził o 14 to usnał dopiero 18.30 po kąpieli. ciekawe ile pośpi bez popołudniowej drzemki. nadrobiłam tylko piąte przez 10 bo za duzo tego. Migotka ja tez kupiłam kiecke tylko inna. zdjecia jeszcze nie mam ale zaraz poszukam na necie podobnej. twoja jest zabójcza ale nie mna moją figurę ja musze mieć lużną u dołu żle sie czuje w dopasowanych...
ewi sto latek dla Justynki... i duuużo zdrówka

witam nowe mamusie:*

cene ta kiecka miała zabojcza ale troche mają mi przerobić ją bo wziełam wiekszą na brzuszek:) czekamy na twoją
i podziwam Cię ze przy małym sie uczysz ja i bez dziecka nie moge jakos

cene ta kiecka miała zabojcza ale troche mają mi przerobić ją bo wziełam wiekszą na brzuszek:) czekamy na twoją
i podziwam Cię ze przy małym sie uczysz ja i bez dziecka nie moge jakos

a mi brzuszek twardnieje chyba zadzwonie do gin:(

boże chciałam edytowac a zacytowałam, sorrki

Ostatnio edytowane przez moderatora:
jak Spi to moge...;-) tzn musze bo najchetniej to bym sie położyła. a co do sukienki to taka merlinka. na szyje odcinana pod biustem rozszerzana ku dołowi i do tego bez pleców... chciałam chabrową ale bla za mała i mam turkusową z czarną poświatą na wierzchu...;-)

Ostatnia edycja:
ja cała ciąże miałam twardy brzuch,ale miałam problem z łożyskiem i musiałam brać duphaston

a mnie skurcze cały czas łapią:(

jak Spi to moge...;-) tzn musze bo najchetniej to bym sie położyła. a co do sukienki to taka merlinka. na szyje odcinana pod biustem rozszerzana ku dołowi i do tego bez pleców... chciałam chabrową ale bla za mała i mam turkusową z czarną poświatą na wierzchu...;-)

turkusowy bardzo ładny kolor:)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
A my byliśmy u teściowej w trójkę. Nacieszyłam się Chrześniaczką, Mała miała trochę atrakcji bo u teściowej zawsze pełno zabawek no i przede wszystkim innych niż u niej w pokoiku:) Perła nie spała popołudniu w ogóle, więc trochę marudnawa była pod koniec spotkania, ale dała radę;D Teraz już zasypia grzecznie:) Dostała lalę od babci:) Poza tym teściowa mi pokazała zdjęcie męża jak miał 7 lat. Matko, ale Martynka jest do niego podobna! Tak swoją drogą mąż wziął to zdjęcie to na nk kiedyś wkleję;D

A ja czekam na kupe:/ i kupy nie ma szlag mnie trafi dosłownie. Mały jak na złosc nie zrobił dzis kupy, a ja ze przyzwyczajona byłam ze zawsze robi minimum 1 big to nie zaopatrzylam sie w czopki glicerynowe:/ a kurde musi mieć na badanie puste kiszki posiekam sie dosłownie... Dałam młodemu czopek z nurofenu bo po nim zawsze robił mega kupe comnie wkurzało bo ja mu dałam zeby go bolec przestało a ten po 20 min kupe usadzał a dzis jak na złosc dupa z kupy:/.... to sie wyzaliłam

I ogromna prośba do nowych mamus o zapoznanie sie z regulaminem
https://www.babyboom.pl/forum/mlodz...-f236/jestes-nowa-przeczytaj-regulamin-22120/ i stosowaniem sie szczególnie do punktu zwiazanego z edycją postów
Jeśli ktoś nie wie co i jak zapraszam do FAQ https://www.babyboom.pl/forum/mlodz...ycji-postow-cytatow-itd-bez-komentarzy-17297/

ide was troche nadrobic bo jutro jedziemyz małym do szpitala i mnie cały dzien nie bedzie a watpie zebym miała siłe wchodzic wieczorem,no chyba że wyjdą dobrze badania:-p

umi no to ze tak sie wyraże kiszka z ta kupa... mam nadzieje ze badania wyjda ok...;-) trzymam kciuki.
a to dzisiejsze foto Michasia a to ze mną to chyba sprzed tygodnia ...;-)
09012011001.jpg
tak sie rozwala przy spaniu ma łóżku u ojca...;-)
09012011.jpg
to moje ulubione
04012011006.jpg
a to z mamusią...;-)

vegas to do kogo w koncu ja myslałąm ze do Ciebie bardziej... ja zawsze do swojego taty byłam podobna od poczatku a młody to z kolei do Tomka bardziej
misia92 genialne te fotki a najbardziej to ostatnia mi sie podoba śliczna z Ciebie dziewczyna
wiolka 22 a co ci sie z łożyskiem działo?

reklama
Do góry