reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Migotka, Młoda ile lat mają wasi faceci?

Powiem Wam jedno alkohol jest dla ludzi ale z głową, jeśli wygadują takie rzeczy po pijaku, to radzę ich jakoś pilnować, często oni tak na prawdę myślą tylko na trzeźwo nie mają odwagi powiedzieć, a wiadomo po pijaku język się rozwiązuje...

Ewi 100 lat dla Justynki :-)

images.jpg

reklama
fajnie fajnie a ja strasznie głodna jestem, dzisaj na sniadanie 4 bułki wpierdzieliłam jak tak dalej pojdzie naprawde bede gruba:)

ja zjadłam dwie kiełbaski na gorąco tatuś zrobił a teraz jem płatki czekoladowe ;D

no a zaraz musz eisc wykapać psaa ;) :-)

Powiem Wam jedno alkohol jest dla ludzi ale z głową, jeśli wygadują takie rzeczy po pijaku, to radzę ich jakoś pilnować, często oni tak na prawdę myślą tylko na trzeźwo nie mają odwagi powiedzieć, a wiadomo po pijaku język się rozwiązuje...

Zobacz załącznik 316122

Mój teraz w kwietniu bedzie miał 22 lata ;)

Fajną mam pogode za oknem a wy ?;)

migotka876 świerzo upieczona panna młoda ;)

Ostatnio edytowane przez moderatora:

Zobacz załącznik 316122

moj ma 25
ja rosoł gotuje no ale to raczej na pierwsze a drugiego chyba z lenistwa nie bedzie

U mnie słoneczko sie przebija ale generalnie ciepło

Ostatnia edycja:
Ostatnio edytowane przez moderatora:
Dzięki za życzenia w imieniu Justynki. :-D

My właśnie obiadek zjedliśmy.

Młodamamusia Ponownie proszę o edycję postów. Bo za którymś razem się zdenerwuję. TO że nikt nie pisze nie znaczy że Ty musisz nabijać.:cool:
Fajny piesek.
Kama Do Ciebie tez taka prośba.

Ale żeby nie było, nie czepiam się,

reklama
Do góry