reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Witam.
Wiolka WIeszm ja jak brałam ślub to tez chciałam zrobic tylko przyjęcie dla najbliższej rodziny,ale moja to już w ogóle masakra, prawie 20 osób to tego mój chrzestny z żona i synem, S chrzestna z mężem i jego rodzina. I zamiast przyjęcia wyszło wesele. :-D
Migotka Pochwal się sukienką.
Vegas Dla mnie tez zszywanie było najgorsze. Czasem źle znieczulą i dlatego.
Móodamamusia A twój nie ma przypadkiem jakiegoś problemu? Bo jak szuka jakichś wymówek i często wraca pijany to nie jest za dobrze.

A Justynce dzisiaj stuknęło 4 latka.

Ostatnia edycja:
reklama
Witam.
Wiolka WIeszm ja jak brałam ślub to tez chciałam zrobic tylko przyjęcie dla najbliższej rodziny,ale moja to już w ogóle masakra, prawie 20 osób to tego mój chrzestny z żona i synem, S chrzestna z mężem i jego rodzina. I zamiast przyjęcia wyszło wesele. :-D
Móodamamusia A twój nie ma przypadkiem jakiegoś problemu? Bo jak szuka jakichś wymówek i często wraca pijany to nie jest za dobrze.

nie on nie ma problemu...
Jak wypije to pierdzieli bez sensu

ale zaczyna mnie coraz bardziej wkurzać...
on jest potem niby nie winny bo co on takiego zrobił wypił sobie troszke .
a w nowy rok to z kumplem na dwoch wypili 1.5l wódki to prawie chodzić nie umiał...
Drażni mnie... :-:)-(
a jak mu ta opone wczoraj przebili to mówi to są napewno ci co ostatnio mu tez auto podpalic chcieli ale im sie nie udało . To mówił ze ich dorwie i morde obije.. ;/
taak ale nie pomyślał o tym ze ma juz zawiasy za pobicie i dziecko w drodze...
OH ;( :-(

faceci, czasem kompletny brak odpowiedzialnośc;/
moj jak był na kawalerskim wrocił nastepnego dnia w południe a ja sie musiałam martwić nawet nie pomysłał zeby zadzonić ;/
kiedy oni dorosną

faceci, czasem kompletny brak odpowiedzialnośc;/
moj jak był na kawalerskim wrocił nastepnego dnia w południe a ja sie musiałam martwić nawet nie pomysłał zeby zadzonić ;/
kiedy oni dorosną

oni to chyba nigdy nie dorosną ...
on mówi jak ja to go olewam i wogole o byle co bucze. I powiedział ze to jest tylko do czasu ze tym wszystkiem rzuci ...
I ja mu powiedziałam ze jeżeli tak zrobi to moze zapomnąć o mnie i o dziecku ...
a on do mnie co ty mi mozesz zrobic to załatwimy to sądownie i ze niby ja wogole dziecka moge na oczy nie zobaczyć ze mi go sądownie odbierze...
ja mu powiedziałm uwarzaj bo jeszcze sie przeliczysz...

rok temu to on mnie olewał i wogole pisał z jakimis lasskami
to go kopłam w D...:)
to wypisywał wydzwaniał ze sie zabije powiesi ze zyc bezemnie nie umi

Ostatnia edycja:
oni to chyba nigdy nie dorosną ...
on mówi jak ja to go olewam i wogole o byle co bucze. I powiedział ze to jest tylko do czasu ze tym wszystkiem rzuci ...
I ja mu powiedziałam ze jeżeli tak zrobi to moze zapomnąć o mnie i o dziecku ...
a on do mnie co ty mi mozesz zrobic to załatwimy to sądownie i ze niby ja wogole dziecka moge na oczy nie zobaczyć ze mi go sądownie odbierze...
ja mu powiedziałm uwarzaj bo jeszcze sie przeliczysz...

jak moze Ci sąd dziecko odebrac?;/

Ja się na temat bóli porodowych nie wypowiem,bo miałam tylko odejście wód, następnie skurcze co 3-4 min które nie były jakieś strasznie bolesne a później CC.

asheara ja już nie pamiętam co to @ ;-) Ciekawe kiedy powróci :dry: A po porodzie macie takie jak przed ciążą czy może bardziej skąpe albo mocniejsze?
ja po porodzie zdecydowanie mniej obfite:) przed ciążą to miałam 3 pierwsze dni @ wyjęte z życiorysu, sam ból.

to jest coś takiego swojej zdjecia nie zrobie bo moja jest w przeróbce:-)

Załączniki

• sukienka.jpg
    sukienka.jpg
    13 KB · Wyświetleń: 19
Witam.

A Justynce dzisiaj stuknęło 4 latka.

W dniu tak pięknym i wspaniałym,
życzę Ci serduszkiem całym,
dużo zdrowia sto lat życia,
milion złotych do zdobycia

Najlepszego Justynko ;****!!!

reklama
Do góry