reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

No ja właśnie miałam odwrotnie podczas porodu chciałam wyjść i uciec a po porodzie byłam już tak zadowolona, że już go mam, że to koniec ból i wszytskiego, że już mi wsyztko jedno było :-D:-D

reklama
czesc kobiety ;-)
nawet Was nie nadrabiam bo... nie mam tyle czasu :sorry:
wpadam tylko oznajmić,że nadal żyję.
dopadła mnie @ wiec jestem nie do zycia...

i jeszcze jedno - kolia - widze,ze wywolalam wilka z lasu :-p

Ja się na temat bóli porodowych nie wypowiem,bo miałam tylko odejście wód, następnie skurcze co 3-4 min które nie były jakieś strasznie bolesne a później CC.

asheara ja już nie pamiętam co to @ ;-) Ciekawe kiedy powróci :dry: A po porodzie macie takie jak przed ciążą czy może bardziej skąpe albo mocniejsze?

Hello

Dopóki nie dostałam znieczulenia, to pamiętam że po łóżku się rzucałam, cholernie bolało. Ale po 8 h skurczy odeszły mi wody i mogłam dostać znieczulenie (miałam dopiero 2 cm rozwarcia, więc nie było szans wcześniej) i nic nie czułam. Szycia też nie czułam dowalili mi tyle znieczulenia że całej nogi w ogóle nie czułam :dry:

Kij z porodem dla mnie najgorsza była obolała rana, meeega dużo odchodów połogowych.

Lolkak Ty na @ czekasz? jak chcesz to Ci swoją oddam :-D JA od ok 2 miesięcy mam taką jak przed porodem, wcześniej to bardziej obfita była.

Uwielbiam moje dziecię :tak: wczoraj zasnęła o 19:30 i jeszcze kima. No ale w dzień śpi tylko ok. godziny.

A co do planu dnia to ja tam staram się w miarę trzymać. Tam wiadomo jakieś poślizgi się zdarzają ale jakoś się tym nie przejmuję.

hej dziewczyny ale mi sie glupoty sniły przez te opowiescie, same porody.
jutro pierwszy dzien do szkoły po miesiecznej prawie nieobecnosci :( ehh masakra wcale mi sie nie chce, latac po całej szkole przez 8 godzin za tymi salami, szkoda ze wszystkie lekcjie nie mogą byc w jedej :(

aa szkoda gadać...
on se tam zawsze lubi wypic piwo ;D
no a wczoraj przyszedł pijaany;/
nie nawidze jak on przychodzi w takim stanie i zaraz idzie spać...
no soory ale jak narazie nie mieszkamy razeem wiec nie wypada...
a po 2 mielismy isc do mojej mamy do szpitala to jednak wyszło na to ze poszłam sama bo on nie umiał znaleśc klucza do mieszkania potem niby ktoś mu opone przebił w aucie i KUMPEL mu pomagał ją wymieniac...
no i trzeźwy nie przyszedł...
i zawsze jest haja jak on jest wypity bądź pijany...;/
zawsze te same pytania po co ty ze mną jestes jak masz mnie w dupie czy dziecko jest napewno moje ? to są jego pytania ;/
masssakra pomału mam go dość ;/... :-:)zawstydzona/y:

no a teraz jeszcze sie okazało ze zgubił portfel z papierami z auta i bylo tam jakies 600 zł ...
BOŻEE ja mu kiedys krzywde zrobie... ;/

Ostatnia edycja:
aa szkoda gadać...
on se tam zawsze lubi wypic piwo ;D
no a wczoraj przyszedł pijaany;/
nie nawidze jak on przychodzi w takim stanie i zaraz idzie spać...
no soory ale jak narazie nie mieszkamy razeem wiec nie wypada...
a po 2 mielismy isc do mojej mamy do szpitala to jednak wyszło na to ze poszłam sama bo on nie umiał znaleśc klucza do mieszkania potem niby ktoś mu opone przebił w aucie i KUMPEL mu pomagał ją wymieniac...
no i trzeźwy nie przyszedł...
i zawsze jest haja jak on jest wypity bądź pijany...;/
zawsze te same pytania po co ty ze mną jestes jak masz mnie w dupie czy dziecko jest napewno moje ? to są jego pytania ;/
masssakra pomału mam go dość ;/... :-:)zawstydzona/y:

no a teraz jeszcze sie okazało ze zgubił portfel z papierami z auta i bylo tam jakies 600 zł ...
BOŻEE ja mu kiedys krzywde zrobie... ;/

wiesz co moj tez ostanio sobie lubi wypić i ja sie wkurzam na niego tylko nie zadaje takich pytan przynajmniej ale tez glupoty gada, osatnio mu zagroziłam ze sie wyprowadzam do mamy to troche go ruszyło
zreszta jak on sie napije to jak dziecko jest i trzeba wszystko przy nim robić rozbierac go itp.

reklama
wiesz co moj tez ostanio sobie lubi wypić i ja sie wkurzam na niego tylko nie zadaje takich pytan przynajmniej ale tez glupoty gada, osatnio mu zagroziłam ze sie wyprowadzam do mamy to troche go ruszyło
zreszta jak on sie napije to jak dziecko jest i trzeba wszystko przy nim robić rozbierac go itp.

ale zaczyna mnie coraz bardziej wkurzać...
on jest potem niby nie winny bo co on takiego zrobił wypił sobie troszke .
a w nowy rok to z kumplem na dwoch wypili 1.5l wódki to prawie chodzić nie umiał...
Drażni mnie... :-:)-(
a jak mu ta opone wczoraj przebili to mówi to są napewno ci co ostatnio mu tez auto podpalic chcieli ale im sie nie udało . To mówił ze ich dorwie i morde obije.. ;/
taak ale nie pomyślał o tym ze ma juz zawiasy za pobicie i dziecko w drodze...
OH ;( :-(

Do góry