VeronicaMelania
Fanka BB :)
My już po Wigilii, i znowu się obżarłam![]()
Chyba przez święta M zaczął ludzkim głosem gadaćmam nadzieję że to już koniec i będzie ok, trzymajcie kciukasy.
Veronica nie przejmuj się! Ciesz się dzieci to największe szczęściemoże jeszcze tego nie czujesz, bezgraniczna miłość przychodzi z czasem. Masz w kimś oparcie? Chłopaka?
Niestety, kiedy powiedzialam chlopakowi ze ejstem w ciazy od razu mnie zostawil. a o ciazy wiedzialam w lipcu jak bylam juz w 8 tc!teraz udaje ze mnie nie zna i sie do mnie nie odzywa
no trudno.
A oparcie jak narazie mam w mamie i kuzynce ktora zaszla w ciaze majac 19 lat i wie co ja mniej wiecej przezywam. bardzo mi pomaga. dala mi łozeczko po swojej corci i cale mnostwo ubranek ! naprawde jest nieoceniona!
Hm, cos wiecej o sobie? ok.
no to jak juz mowilam mam 17 lat. jak sie dowiedzialam o ciazy to bylam totalnie w szoku. rodzice byli na mnie wkurzeni przez prawie cale wakacjeteraz juz im przeszlo. rodzina cala juz wie o ciazy, babacia sie dowiedziaal tydzien przed wigilia bo jest straszna gadaula
![]()
Przez ciaze zmienilo mi sie totalnie wszystko: zmienilam szkole, chodze do liceum zaocznego, dzieki czemu mam duzo wolnego czasu dla sibie a kiedy urodzi sie moj Synek bede miala tez duzo czasu dal niego
Ogolnie mowiac to sie strasznie boje ze sobie nie poradze. Moja mama jest nauczycielka i tata tez, nie beda mogli zwiac zwolnienia bo oboje sa dyrektorami w swoich szkolach...bede musiala sobie radzic zupelnie sama z takim malenstwem:-(
porod mam w lutym. termin mam na 23juz niedlugo
no a rodzice tak sie rozkrecili ze szok. mama jest tak podniecona ze bedzie taki maluszek w domu ze szkoda gadac. obezie mam remont w domu bo robimy malemu pokoik
no to tyle chyba. jezeli chcecie cos jeszcze wiedziec to pytajcie bo juz sama nie weim co mam pisac. dosyc sie ropisalam![]()
Ostatnio edytowane przez moderatora: