reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Ixi powinien jeszcze być,bo chyba dopiero wszedł do sprzedaży. Mój działa dobrze (mam z olejkiem lawendowym) no,ale pewnie dożywotni" nie będzie ;-) A do noska wlewam po prostu sól fizjologiczną. Super,że Penaten sie sprawdza :tak:Zamawiałaś przez Allegro? Duży komplet?

Femme mi też wiszą ich uwagi,no ale lepiej się skonsultować:-) W sumie jak byłam w UK i widziałam tamte dzieci to mam pewność,że Majce nie jest zimno;-):-DNajbardziej wnerwiło mnie to,że cały czas mi truły-zero innego tematu.

Umi
ja się właśnie zastanawiam czy kupić czy nie,bo pewności,że Maja ją dostanie nie mam. (dostała fotelik fishera i jakieś nosidełko,więc styknie) No i właśnie jaką wybrać full wypas (i to jeszcze w rozsądnej cenie:rofl2:) czy po prostu zwykłą-parę zabawek.

Elizka fajnie,że mały już lepiej.

Kurcze nie pamietam,która z was napisała o macie z Allegro za 50,że jest zadowolona:zawstydzona/y: Mogę prosić o jakiś link?
Edit: Doczytałam Koniczynka podrzucisz link?;-)

Vegas a jaka to mata? U mnie tak łóżeczko krąży po rodzinie ;-) Ma 26 lat ;-)

Ostatnia edycja:
reklama
lolkak jak masz leżaczek fishera to ja bym maty nie brała ja dostałam i mate i leżaczek z fishera tak wiec nie kupowałam za własna kase a na pewno nie byłoby mnie na to stać w tamtym okresie wiec wydaje mi sie ze jesli jest lezaczek to moze lepiej kup jej jakas zabawke a maty nie kupuj? No sama nie wiem ja bym chyba tak własnie zrobiła:-p
koniczynka a ja sie panicznie boje upadku. Ze szkoły chodzilismy na lodowsiko i dwóch moich kolegów próbowało mnie uczyć i tak mnie pchali od jednego do dgrugiego, az w pewnym momencie ten do którego miałam dotrzeć uznał ze fajnie sie trzymam na łyzwach i sie odsunął, a ja spanikowałam i taka glebe zaliczyłam ze do dzis pamietam jak mnie plecy i głowa bolały... w sumie wszystko przez własną głupote

hej...

migotka ja bralam fenoterol jak bylam na podtrzymaniu pierwszej ciazy. a ty tez bierzesz??

elizka koniczynka maci racje:-D:-D jak dziecko ma wiecej niz pol roczku to zwiewac zaczyna... najlepiej jak kupe zrobi:-p wszystko wysmarowane:-D

lolkal moi lezeli na niej jakies 2 , 3 miesiace... ale nie kupowalabym na twoim miejscu.. moi i tak z niej uciekali jak sie tylko nauczyli:-D

ashera moje zawsze maja body rajstopy bluzeczke jak chlodniej to spodenki...

lolkak Ja kupowałam używaną na aukcji. Mam taką: Tiny Love mata interaktywna dwustronna DUET super (1327409365) - Aukcje internetowe Allegro
Mata Tiny Love Duet 2w1 BCM (1402249652) - Aukcje internetowe Allegro
Właściwie to kupiłam nawet 2, bo chciałam jedną mieć u dziadków, ale jednak ją odsprzedałam:-) I obie kosztowały poniżej 50zł z przesyłką:-)
Dla mnie mata była fajna, bo mała potrafiła nawet 1-1,5h się na niej bawić sama i nawet usnąć w czasie zabawy:-D Ale niektóre dzieci wiem, że nie chcą się bawić na macie.
Moje dziecko właśnie podpełzło z 5cm do zabawki :-D Ale po drodze natknęło się na inną i zrezygnowało z dalszych prób pełzania :-D Poza tym teraz akurat ma nogi na wysokości pozytywki z maty i udaje jej się włączać muzykę, więc co jakiś czas zastyga w bezruchu i nasłu****e, gdzie to gra:-D
umi Dlatego ja na początku na rolkach przytrzymywałam się wózka. A P. ubezpieczał i wózek i mnie :-D

Miałam dziś jechać załatwiać sobie pracę, a tymczasem Emilka ucięła sobie 2,5h drzemkę i już nie mam po co jechać. Może we wtorek coś załatwię:dry:

Haha mi się przypomniało jak się na rolkach uczyłam jeździć tzn tam pełzałam już trochę i pojechaliśmy z Kubą w trasę on pieszo ja na rolkach i była taka długa górka i jak zaczęłam zjeżdżać i coraz szybciej i szybciej a ja co ? nie wiedziałam jak zahamować :-D:-D:-D a ten debil zamiast mi pomóc to taką bekę ze nie miał :-D w końcu na pupę upadłam żeby wyhamować :-D nigdy więcej tamtędy nie pojechałam :-D kurde muszę się na łyżwy wybrać nawet kolega zapraszał ale jakoś nie było czasu :dry:

KONICZYNKA - miałam identyczną matę ...ale ja płaciłam koło 100zł :dry: :-p

A co do staników to ja na maila dostałam taką propozycję co myślicie ? w sumie tanio nie jak za komplet Miriale::Tono
albo taki wzór Miriale::Tono

Prosimy o głosy !! :-) nr 70 :-)
Konkursy - galeria

Ostatnia edycja:
femme mi sie ten czarny bardziej podoba...
a co do rolek sie nie wypowiadam hehe:-D beka...
to tak samo jak ja ze slawkiem na lyzwy pojechalam.... ja potrafie w miare jezdzic a slawek to porazka, ustac nie mogl:tak: polewka niesamowita... moze pojedziemy co???

a ja sie zastranawiam czy sobie nie zamowic
Żakiet RAVEL S 36 j orsay h&m MALINOWY (1398867273) - Aukcje internetowe Allegro.
bo nie mam zadnego zakietu

reklama
OLCIA - oddałaś głos małpo ? :-p:-D możemy jechać :-) w niedziele jest wielka orkiestra wybieracie się? ;-) tyle że Kuba w pracy :dry:..a żakiet fajny ale czy ja wiem czy za 60zł ;-)

Do góry