reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Eliza a mój nawet jak spi ze mna to i tak sie budzi:/ a to twoi rodzice jeszcze nie wiedzą? myslałam ze juz powiedzieliście. Mam nadzieje ze z tą pracą wypali
lolkak heh no w sumie racja... jakos dojechac muszą kurcze porazka dosłownie a taka miałam na nie ochote

reklama
Hej Wam!:-)

Witam po sylwestrze.. życzę Wszystkim MM jak najlepszego roku 2011:tak:
My byliśmy pod Rzeszowem u rodziny D.
Było całkiem całkiem :-p w sylwestra już o 11:30 leżeliśmy w łóżku, czekając na wielki bum fajerwerków, by móc iść spać.

Nasz maluszek jest cudowny:cool: grzeczny taki, nie wiele płacze.
Całą drogą w obie strony przespał (5h) budząc się raz na papu.:tak:
A tam? Aniołek nie niemowlę:-p w nocy 1 pobudka, w dzień spał.. może tamten klimat tak podziałał na niego:confused:

Wraz z powrotem do domu, powrócił mały diabełek i w nocy musiałam wstać 12 razy:cool: a to jedzenie, a to mokro, a to ponosić.. i skończyło się na tym, że o 5 wzięłam go do naszego łóżka i tak przespalismy do 8.

Zmieniłam mu znowu mleko z przyczyn koniecznych, gdyż w sklepie w tej wiosce :-p było tylko Bebiko, więc wzięłam. Co o nim myślicie? Mały dość dobrze je toleruje, kolek póki co nie ma (odpukać) tylko dalej te problemy z kupką.. tak się męczy biedak.:-( No i zjada już 180ml ! co 2,5-3 h
Tyle samo mu odciągam mojego.. boże, jaki to wyczyn:-D

Powiedzcie mi jeszcze jedno, te wibracje w foteliku fisher price'a są zdrowe?:confused: Nie szkodzą przy nadmiernym stosowaniu? Bo Olinek tak je sobie upodobał, że dziennie ok 1h przesiaduje na trzęsi-dupce:-p

Umi nie nie mowilismy bo by sie denerwowali i gadali znow a tak to krócej juz bedzie bo moze w tym tyg cos sie znajdzie...

ixi moj tez lubil jak mu wlsczalam te wibracje :-D
i super ze sylwek sie udał;)

ixi a to nie tak całkiem koło Rzeszowa:-p myslałam ze gdzies niedaleko mnie a le w sumie do Jasła mam bliziutko. Co do wibracji sa róze zdania kiedys czytałam o tym artykuł ale osobiscie nie widziałm w tym nic złego i pozwalałam małemu przez 30 minut sie wibrowac:-p

Hej:)

U nas do 4 fajna nocka, zero pobudek a potem po 6, po 7, po 8, spałaby dalej gdyby nie obudziła jej szwagierka z pytaniem czy popilnuję Majeczki bo ona musi do lekarza iśc. No i szwagierka wpadła z Mają, poszła do lekarza a my szalałyśmy w trójkę /ja, córcia i Chrześniaczka/ i od godzinki obie śpią:) Fajnie miec takie 2 Bąble, poradziłabym sobie z taką dwójką, ale trochę jeszcze trzeba na drugie poczekac:p

Moja mama kupiła Martynce tą flachę z rureczką, zobaczymy jak pójdzie nauka picia z tego:p

Wy narzekacie na noc- a Adaś spał do 11. Nawet na picie się nie obudził. Raz coś mu się przyśniło i piskął ze strachu,ale pogłaskałam go i moment się uspokoił. . Trójka już prawie wystaje z dziąsła i kolejna mu też idzie. Taki przytulas się zrobił-może przez to. Muszę go non stop przytulić, pocałować, pogłaskać.

reklama
Hej dziewczęta ;)
jak nocka ?
Ja odziwo przespałam cała noc spałam jak aniołek :)
A teraz juz naszczęscie jestem po szkole :)
czaas wollny ;)

dziewczyny wy tez miałyście dziwne sny podczas ciązy ???

Ostatnia edycja:
Do góry