reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Eliza a mój nawet jak spi ze mna to i tak sie budzi:/ a to twoi rodzice jeszcze nie wiedzą? myslałam ze juz powiedzieliście. Mam nadzieje ze z tą pracą wypali
lolkak heh no w sumie racja... jakos dojechac muszą kurcze porazka dosłownie a taka miałam na nie ochote

reklama
Hej Wam!:-)

Witam po sylwestrze.. życzę Wszystkim MM jak najlepszego roku 2011:tak:
My byliśmy pod Rzeszowem u rodziny D.
Było całkiem całkiem :-p w sylwestra już o 11:30 leżeliśmy w łóżku, czekając na wielki bum fajerwerków, by móc iść spać.

Nasz maluszek jest cudowny:cool: grzeczny taki, nie wiele płacze.
Całą drogą w obie strony przespał (5h) budząc się raz na papu.:tak:
A tam? Aniołek nie niemowlę:-p w nocy 1 pobudka, w dzień spał.. może tamten klimat tak podziałał na niego:confused:

Wraz z powrotem do domu, powrócił mały diabełek i w nocy musiałam wstać 12 razy:cool: a to jedzenie, a to mokro, a to ponosić.. i skończyło się na tym, że o 5 wzięłam go do naszego łóżka i tak przespalismy do 8.

Zmieniłam mu znowu mleko z przyczyn koniecznych, gdyż w sklepie w tej wiosce :-p było tylko Bebiko, więc wzięłam. Co o nim myślicie? Mały dość dobrze je toleruje, kolek póki co nie ma (odpukać) tylko dalej te problemy z kupką.. tak się męczy biedak.:-( No i zjada już 180ml ! co 2,5-3 h
Tyle samo mu odciągam mojego.. boże, jaki to wyczyn:-D

Powiedzcie mi jeszcze jedno, te wibracje w foteliku fisher price'a są zdrowe?:confused: Nie szkodzą przy nadmiernym stosowaniu? Bo Olinek tak je sobie upodobał, że dziennie ok 1h przesiaduje na trzęsi-dupce:-p

Umi nie nie mowilismy bo by sie denerwowali i gadali znow a tak to krócej juz bedzie bo moze w tym tyg cos sie znajdzie...

ixi moj tez lubil jak mu wlsczalam te wibracje :-D
i super ze sylwek sie udał;)

ixi a to nie tak całkiem koło Rzeszowa:-p myslałam ze gdzies niedaleko mnie a le w sumie do Jasła mam bliziutko. Co do wibracji sa róze zdania kiedys czytałam o tym artykuł ale osobiscie nie widziałm w tym nic złego i pozwalałam małemu przez 30 minut sie wibrowac:-p

Hej:)

U nas do 4 fajna nocka, zero pobudek a potem po 6, po 7, po 8, spałaby dalej gdyby nie obudziła jej szwagierka z pytaniem czy popilnuję Majeczki bo ona musi do lekarza iśc. No i szwagierka wpadła z Mają, poszła do lekarza a my szalałyśmy w trójkę /ja, córcia i Chrześniaczka/ i od godzinki obie śpią:) Fajnie miec takie 2 Bąble, poradziłabym sobie z taką dwójką, ale trochę jeszcze trzeba na drugie poczekac:p

Moja mama kupiła Martynce tą flachę z rureczką, zobaczymy jak pójdzie nauka picia z tego:p

Wy narzekacie na noc- a Adaś spał do 11. Nawet na picie się nie obudził. Raz coś mu się przyśniło i piskął ze strachu,ale pogłaskałam go i moment się uspokoił. . Trójka już prawie wystaje z dziąsła i kolejna mu też idzie. Taki przytulas się zrobił-może przez to. Muszę go non stop przytulić, pocałować, pogłaskać.

reklama
Hej dziewczęta ;)
jak nocka ?
Ja odziwo przespałam cała noc spałam jak aniołek :)
A teraz juz naszczęscie jestem po szkole :)
czaas wollny ;)

dziewczyny wy tez miałyście dziwne sny podczas ciązy ???

Ostatnia edycja:
Do góry